>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.12.2012 (piątek)

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na piątek - 7 grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław-Legia Warszawa
Typ: Legia over 1,5
Kurs: 2,20
Buk: Bet365
Analiza:
Ostatnia kolejka w tym roku i mamy bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie. Obecny mistrz, gra z obecnym liderem czyli starcie Śląsk-Legia. Faworytem rzecz jasna goście, którzy kroczą od zwycięstwa, do zwycięstwa, jednak Śląsk po ostatniej wygranej w Poznaniu będzie chciał zakończyć rok kompletem punktów. Obie ekipy nie mają zbyt dobrej obrony, co pokazują liczby. Szczególnie u Śląska zawodzi ta formacja, gdyż stracili ponad 20 goli. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z najlepszym atakiem ligi więc o czyste konto będzie cholernie trudno. Ljuboja, Kosecki czy Radovic to zawodnicy, którzy w każdej chwili mogą gola zdobyć. Do tego dochodzą silne boki obrony w postaci Jędrzejczyka i Wawrzyniaka oraz kreatywnego Furmana w środku pola i mamy naprawdę mocny team. Śląsk ostatnio u siebie nie zachwyca, bo przegrali z Zagłębiem i Piastem, a także zremisowali wygrany mecz z Jagiellonią. Teraz rywal jeszcze mocniejszy więc jeszcze trudniej o punkty. Z przodu u gospodarzy, to wiadomo, że Mila będzie dorzucał piłki i jakieś sytuacje po stałych fragmentach czy po błędach obrony Legii zapewne się pojawią, a także, co najmniej jeden gol w mojej ocenie więc goście żeby wygrać, będą potrzebowali więcej jak jednego gola.
W tym sezonie, jedynie Widzew oraz Polonia straciły po jednym golu grając przeciwko Legii, a cała reszta traciła 2 lub więcej, a niektórzy po kilka sztuk. Wszystkie dotychczasowe wyjazdy Legii, to co najmniej 2 gole więc uważam, że i tym razem lider zrobi, to samo. Kurs na takie zdarzenie w Bet365 mamy bardzo przyjemny i warto go pobrać, nie tylko za minimalną stawkę.
⛔ 100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Miami - New York
Typ: Knicks under 97,5 pkt
Kurs: 1,90
Buk: unibet
Analiza: Zapowiada nam sie kolejny swietny mecz. Podraznieni Heat przystapia do jutrzejszego spotkania z pelna mobilizacja bowiem beda chcieli sie zrewanzowac za ostatni pogrom w MSG. Nowy Jork b2b, wciaz nie wiadomo co z Melo, ale raczej powinien zagrac. Knicks troche spuscili z tonu od swietnego poczatku, koncowka z Suns nie wypadla najlepiej i mogla skonczyc sie dla nich negatywnie, dzisiejsze spotkanie z Bobkami wygrali w koncowce. Heat grajac na wlasnym parkiecie potrafia zniszczyc rywala, jestem tego pewien, ze dadza dzisiaj z siebie calkowicie maksa, zeby zadowolic kibicow po ostatniej porazce i m.in ostatnim blowoutcie Knicks. Nowy Jork nie potrafi przelamac linii 97 pkt w Miami juz od paru ladnych pojedynkow, a gospodarze nie tylko oferuja pozytywy z gry ofensywnej, bo potrafia sie bronic. Trudno powiedziec w jakiej dyspozycji bedzie Melo, pewnie bedzie go kryl James, ktory co jak co ale jest bardzo dobrym defensorem. Novak laduje trojki, ale dzisiaj nie bedzie mu latwo. Podobnie ze Smithem, ktory w ostatnim czasie notuje tragiczne statystyki. Ogolnie rzecz biorac spodziewiam sie mocnego startu ze strony Lebrona i spolki, bo sa jak najbardziej w stanie urzadzic Knicks we wlasnej hali.
⛔ 100

sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - PARAGWAJ: Primera Division - Clausura
Spotkanie: Sp. Luqueno - Independiente F.B.C.
Typ: x2
Kurs: 2.58
Buk: Sportingbet
Analiza:
Zacznę od H2H: ostatni wspólny mecz zagrali 30.09.2012 roku i gospodarzem było Independiente F.B.C. i rezultat meczu to 0:1. Miałem dwa bardzo ważne powody że wybrałem że Sp. Luqueno nie wygra, ponieważ 18.03.2012 roku i 6.11.2011 roku Sp. Luqueno było gospodarzem i przegrali z Independiente F.B.C. Kolejnym argumentem potwierdzającym mój typ jest fakt, że oba zespoły grały na wyjeździe z Cerro Porteno i oba zespoły zremisowały z tą drużyną 1:1. Niewielka róznica jest taka że Sp. Luqueno strzeliło gola wyrównujacego w 78 minucie, natomiast Independiente F.B.C. strzeliło gola wyrównującego w 25 minucie. Według mnie Independiente F.B.C. wypada lepiej a kurs z podpórką nie jest najgorszy więc postawiłem na ten mecz.

⛔ 100

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Spotkanie: Panathinaikos - Fenerbahce Ulker
Typ: Panathinaikos(-3.5)
Kurs: 1.88
Buk: Pinnacle

Na jutro trudniejsza kolejka,mam pare typów na oku ale jeden spodobał mi sie odrazu.Panata podobnie jak Olympiakos gra od jakiegoś czasu świetnie.Wygrana z Realem chyba nie tylko na mnie zrobila ogromne wrażenie,to jest jednak klasa sama w sobie.Zespół z nieprawdopodobnymi osiągnięciami i tradycjami nawet w składzie odbiegającym od tego z lat poprzednich cały czas potrafi zachwycać.Panata to nie jest sztuczny team jak drużyny tureckie gdzie pompuje sie mega kase i ***** z tego wynika.Na początku byłem dosyć sceptyczny co do skladu zielonych na ten sezon ale coraz bardziej sie przekonuje do tego co zbudowali.Fener natomiast to kolejny turecki zabawny wynalazek który jak co roku pomimo wielkich transferów zawodzi na maksa.Mieli szanse na podreperowanie bilansu z Realem,zostali zmiażdżeni.W hali Oaka będzie im jeszcze trudniej ze względu na specyficzna atmosfere.To nie to co w madrycie gdzie podobnie jak u kopaczy atmosfera piknikowa.Panata ma o co walczyć,dzisiaj przegrał Real i jutro najlepiej będzie jak zieloni wygrają wysoko z Fenerem bo tu jest wciąż walka o pierwsze miejsce.
✅ 88

Otrzymane punkty reputacji: +2
loczeq1230 2

loczeq1230

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska
Spotkanie: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok (07.12.12 18:00)
Typ: 2
Kurs: 3.1
Buk: bet365

Analizuję ten mecz i nie rozumiem dlaczego kurs na Jagiellonię jest taki wysoki. Drużyna z
Białegostoku u siebie może nie błyszczy skutecznością lecz na wyjazdach gra świetnie. W tym
sezonie jeszcze nie ponieśli żadnej porażki jako gość na innym stadionie. W ostatnich meczach
Jaga dostawała solidne baty (3:0 ze Śląskiem, 0:2 z Bełchatowem) ale należy podkreślić że żadnego
z tych meczy nie przegrała! Ruch drużyna nie zorganizowana wręcz rozbita. Wciąż brakuje im
pełnego zaangażowania. Jacek Zieliński nie dał rady podnieść drużyny. Polecam ????
⛔ 100

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożnaAustralia
Spotkanie: Adelaide United – Melbourne Victory
Typ: 2 (Draw No Bet)
Kurs: 2.16
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek rozpoczynający 10 kolejkę Australijskiej A-Ligi w którym to zmierzą się zajmujący aktualnie 2 pozycję w tabeli zespół Adelaide United z 3 Melbourne Victory. Gospodarze tego meczu rozegrali do tej pory 4 ligowe spotkania na własnym stadionie w których to zdołali 3x odnieść zwycięstwo a 1x zremisowali zdobywając przy tym 6 bramek a stracili 2. Goście natomiast w swoich 4 jak dotąd rozegranych pojedynkach ligowych na wyjeździe zdołali 2x zwyciężyć a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 6 bramek a stracili 9. Goście tego spotkania mają doskonałą okazję na przeskoczenie rywala w tabeli i tym samym zakończenie swoje spotkania na pozycji lidera przed pozostałymi meczami 10 kolejki lecz żeby tak się stało trzeba tutaj zwyciężyć. Gospodarze natomiast po dobrej serii spotkanie przegrali w ostatniej kolejce na wyjeździe 2:1 z obecnym liderem zespołem Central Coast Marines co zapewne negatywnie wpłynęło na morale zespołu. Reasumując pobieram tutaj zwycięstwo gości a w przypadku remisu zwrot postawionej stawki.
⛔ 100

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna - 1 Bundesliga Niemcy
Spotkanie: Hamburger - Hoffenheim
Typ: Over 3,5
Kurs: 3,40
Buk: Betfair
Analiza: W spotkanie 16 kolejki Niemieckiej Bundesligq spotykaja sie Hamburger i Hoffenheim. Gospodarze tego spotkanie po 15 spotkan maja na koncie 21 punktow i zajmuje 9 pozycja. Goscie gorzej sie spisuja, maja 12 punktow i zajmuja 16 niebezpiecwna pozycja w tabelii. Pilkarze Hamburger w tym sezonie zanotowali u siebie bilans 4-0-3 kiedy ich rywale z Hoffenheim na wyjezdzie zanotowali bilans 1-1-5. Gospodarze tego spotkanie wygrali dwoch ostatnich spotkanie u siebie i zapewnie w to spotkanie zrobia wszystko zeby nie raz pokonac bramkarza rywale i siegnac po komplet punktow i zblizyc sie do czolowych lokat. Goscie nie zdobyli punktow od 4 spotkan i zapewnie kolejna porazka skomplikuje bardziej ich sytuacja w dolnej czesci tabelii. Mozemy sie spodziewac ze rownierz pilkarze Hoffenheim zrobia wszystko zeby nie raz pokonac bramkarza rywale zeby uniknac kolejna porazka. Moim zdaniem pilkarze obie druzyn maja o co powalczyc w to spotkanie i im nie zabraknie motywacje zeby zrobic wszystko zeby nie raz pokonac bramkarza rywale. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Hamburger i Hoffenheim padnie wynik powyzej 3,5 gola.
⛔ 100

M 6

mentosix

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław-Legia Warszawa
Kurs: 2,30
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
A więc mecz między mistrzem a liderem. Nie oszukujmy się Śląsk w tym roku zawodzi i jest to całkiem inna drużyna niż w poprzednim sezonie. Ma bardzo nieszczelną obronę, która traci mnóstwo bramek. Śląsk potrafi przegrać u siebie nawet z tak słabymi drużynami jak Piast czy Zagłębie, więc dla Legii wygrana nie powinna sprawić żadnej trudności. Legia w dodatku jest w gazie wygrywa po kolei wszystkie mecze i na pewno będą chcieli zainkasować 3 punkty przed przerwą między rundami.
⛔ 100

dwill 620

dwill

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, USA, 2:00
Spotkanie: Miami Heat - New York Knicks
Typ: Heat -8
Kurs: 2.01
Buk: Pinnacle
Knicks do tego spotkania podchodzą dzień po dniu. W swoim poprzednim meczu - trzeba napisać wprost - męczyli się na wyjeździe z Bobcats. Choć drużyna z Charlotte, już wymazała z pamięci blamaż z ostatniego sezonu, więc przeciwko głównemu faworytowi w zdetronizowaniu Heat na wschodzie zaprezentowali się bardzo solidnie, choć IV kwarta należała do gości.
Właśnie IV kwarta... W niej lider Knicks - Carmelo Anthony w walce o piłkę, wyskakując w trybuny rozciął palec lewej ręki. Opuścił mecz na 2 minuty przed końcem spotkania, a w efekcie założono pięć szwów.
Melo powiedział, że jego ręka jest nadal odrętwiała i decyzja, czy wystąpi w meczu zapadnie przed samym jego rozpoczęciem. Melo przeciwko Heat w 13 meczach sezonu regularnego notował 28 punktów.
Miami. W ostatnim meczu - mega blamaż. Przegrana na wyjeździe z najgorszą drużyna w całej lidze - Washington Wizards.
I tutaj wg. mnie zadecyduje: Knicks 4 zwycięstwa z rzędu, Heat po mega blamażu, wracają na własny parkiet, na którym będą chcieli zmazać plamę na honorze nie tylko po ostatnim meczu, ale chęć wzięcia rewanżu za porażkę z Nowego Jorku, gdzie ulegli Knicks aż 84:104!
Knicks 2-6 ATS w ostatnich 8 meczach, a w ostatnich czterech meczach rozgrywanych w Miami ich ATS to 0-4. Drużyna gospodarzy ATS 5-1 oraz faworyt meczu 6-2 ATS.
Pozostałe typy na nockę &gt;KLIK&lt;
Powodzenia!
⛔ 100

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Sporting - Videoton
Typ: x2
Kurs: 2,1
Bukmacher: bet365
Analiza:
W związku z przełożeniem meczu ponawiam po udanej grze na AEL atak na Ligę Europejską. Jutro zagra sporting z Videotonem... już dziś grałem w kierunku gości... a w związku z tym, że mecz został przełożony podbijam stawki na jutro. Videoton w pierwszym meczu pojechał Sporting 3-0... jutro Sporting już gra o pietruchę a Videoton o zrównanie się punktami z Basel które dziś meczu nie wygrało. Niestety tu też jest minus- bo Basel &quot;powinno&quot; dziś przegrać... ale Videoton gra o prestiż!
a co najwazniejsze sporting bez: Marat Izmailov N (6m, 0br), Jeffren Suarez N (5m, 1br), Stijn Schaars P (5m, 0br), Daniel Carrcio O (1m, 0br) oraz Adrien Silva P (5m, 0br)
Tak miało być dziś... a jutro ? Myślę, że skład może być jeszcze &quot;lepszy&quot; bo Sportign w weekend gra mecz z Benficą w lidze... a co jest ważniejsze teraz dla nich ? odpowiedzcie sobie sami... ja gram.
A oto wypowiedz trenera Videotonu http://www.vidi.hu/2012/12/05/-a-klub-tortenetenek-egyik-legfontosabb-merkozese-kovetkezik-.html
tym bardziej warto grać... ostatni aspekt to fakt, iż jest to ostatni mecz Videotonu przed zimą! ????
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
quagliarella 25

quagliarella

Użytkownik
Kurs: 4,10
Buk: PinnacleSports
Analiza:
W nocy o godzinie 2:00 polskiego czasu dojdzie do ciekawego pojedynku w Miami. Obecni mistrzowie NBA - Miami Heat zagrają z New York Knicks. Patrząc na kursy, wydaje mi się, że zdecydowanie są za wysokie na gości. Knicks obecnie mają skład, dzięki któremu mogą walczyć z najlepszymi. W poprzednim spotkaniu obu ekip dzisiejsi goście zagrali znakomicie, wygrywając aż 20 punktami. Miami ostatnio niespodziewanie polegli z Wizards, dając czarodziejom drugie zwycięstwo w sezonie. W Heat nie zagra Chalmers oraz Battier, a więc gospodarze nie w najsilniejszym składzie. Obie ekipy mają spory potencjał, a patrząc na taki kurs na gości po prostu trzeba skorzystać z tej okazji. Powodzenia!
✅ 310

Otrzymane punkty reputacji: +9
anzelmo 263,7K

anzelmo

Użytkownik
TYP (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19
Kurs: 1,85
Godz: 07.12.2012 02:05
buk Tobet
Miami Heat - New York Knicks (Chris Bosh (Miami Heat) Points) Under 19 1.85 4/10
Długo sie zastanawiałem nad tym meczem, jak go ugryźć w głowie wiele opcji, padło na zakłady na pkt zawodników. Tym razem underek Bosha myślę ze realny.Miami gra bardzo słabo jak dla mnie zawodzą strasznie, porażka z Washington to po prostu kpina.Oglądem ich parę razy i na prawdę graja dziwnie. Maja mocniejsza ławkę ale jakoś to sie nie przekłada, graja bardzo słabo w defensywie- sporo łatwych pkt tracą.Dzisiaj będą mieli cos do udowodnienia, taki chyba prawdziwy test NY w gazie w formie. Graja bardzo fajny ofensywny basket, nie wiem co z Melo bo wczoraj w koncowce meczu jakiś uraz. W 1 meczu w medison po prostu masakra 84-104 dla NY.Wracając do mojego typku CHRIS TO 3 opcja- sila w ataku żarów średnio w sezonie 19.3. W 3 ostatnich spotkaniach; 20, 8, 18.Myślę ze dzisiaj będzie to mecz walki, jeśli Melo nie zagra może w końcu Maimi zagra na swoim poziomie i odbije to sie na wyniku.Bosh gra na niezłej skuteczności średnio w meczu oddaje ok.13 rzutów trafia 6-7 z gry, za 3 praktycznie nie rzuca. Dobry na Lini wolnych, raczej od walki zbierania- typowy siłowy podkoszowy zawodnik/ Od grania rzucania ważnych pkt ,rzutów sa inni w drużynie, myślę ze Chendler troszkę ograniczy możliwość Bosha w ataku, będzie go pod deska absorbował.
✅ 85

aflatoksyna 34

aflatoksyna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAustralia
Spotkanie: Adelaide United – Melbourne Victory
Typ: 2 i over 2.5
Kurs: 4.75
Bukmacher: bet365
Analiza:
Juz za kilka godzin w odległej Australii odbedzie się spotkanie na samym szczycie, rozegrają je druga i trzecia drużyna A-League - Adelaide United i Melbourne Victory. Statystyki H2H przemawiają tutaj za gośćmi, którzy wygrali 15 z 28 spotkań między tymi drużynami, zresztą ostatnie spotkanie także zakończyło się wynikiem 2:1 dla Victory. Dla gości jest to niesamowita okazja do prześcignięcia rywala w tabeli i zostania liderem, nie oglądając się na inne teamy. Dodatkowo są oni w lepszej formie nie przegrywając w ostatnich 5 meczach, a United ostatnio przegrali w innym spotkaniu na szczycie z Golden Coast, Niewiadomo czy wystąpi główny playmaker drużyny gospodarzy, były zawodnik Nurnberg - Vidosic. Niesamowcie silna jest ofensywa Victory co dobrze rokuje zarówno na wynik over 2.5 jak i zwycięstwo gości, swoją klasę pokazują Thompson i młody przebojowy Rojas. Co więcej, Melbourne strzela 2,5 gola w średnio 77% spotkań, a u gospodarzy nie zagra podstawowy bramkarz! Jednak nie ustrzega się błędów także i Victory, jednak stawiam tutaj na wygraną gości i ilośc goli powyzej 2.5.
⛔ 100

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
(handicap 1-0)
Typ: Legia Warszawa
Kurs: 4,00
bwin
Dzisiaj kwadrans przed godziną dwudziestą pierwszą do jdzie do pojedynku Śląska Wrocław z ekipą Legii Warszawa. Mecz ten zapowiadany jest jako hit ostatniej jesiennej kolejki sezonu 2012/2013. Ja widzę w tym meczu zdecydowanego faworyta w zespole &quot;Wojskowych&quot;. Legia gra do przodu i zawsze walczy o zwycięstwo. Zgromadzili oni jak dotąd trzydzieści trzy punkty co pozwoliło im na uzyskanie mistrzostwa jesinie, pierwsze od siedemnastu lat. Na wyjeździe nie przegrali jeszcze ani jednego spotkania ligowego, dwa zremisowali z Górnikiem Zabrze i Zagłebiem Lubin mimo że zaaplikowali rywalom po dwie bramki. Ich forma zachwyca ostatnie ich trzy pojedynki to trzy zwycięstwa z ekipami Lecha Poznań, Widzewa Łódź i Ruchu Chorzów. Co do gospodarzy dzisiejszego pojedynku to mimo że wygrali wysoko w ostatnim pojedynku z &quot;Kolejorzem&quot; dzisiaj raczej szans na zwycięstwo niemają. Ostatni pojedynek tych zespołów na stadionie we Wrocławiu to wysoka wygrana Legii cztery do zera po dwóch bramkach Gola oraz Ljuboji i Astiza. W poprzednim sezonie były też pozaboiskowe ekscesy z udziałem wrocławskich piłkarzy i to powinno dodatkowo zdopingować Legionistów do jak najwyższego zwyciestwa. Ja licze na wysoką wygraną gości.
⛔ 100

llejo 50

llejo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Ruch - Jagiellonia
Typ: (Jagielonia zdobędzie powyżej 1,5 bramki TAK)
Kurs: 3,25
BET365
Dziś bardzo ciekawe spotkanie w którym spotka się Ruch Chorzów z Jagiellonia Białystok. Goście zaskakują swoim zaangażowaniem i walką do ostatniej minuty! Sami pamiętamy mecz z Bełchatowem który przegrywali 2-0 i doprowadzili do remisu 2-2, no a mecz ze Śląskiem Wrocław to już mistrzostwo świata. Przegrywać 3-0 i doprowadzić do remisu 3-3! Dla mnie nie musi Jagiellonia dziś wygrać meczu, wystarczy że strzeli 2 brameczki a już liczę kasę ????
Wydaje mi się że gra warta świeczki!
Kiepska analiza

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaA-League
Spotkanie: Adelaide – Melbourne Victory
Typ: over 2.5
Kurs: 1.89
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Spotkanie rozpoczynając 9 kolejkę Australijskiej A-League i chyba najciekawsze gdyż mierzy się wicelider tabeli Adelaide z trzecią ekipą Melbourne Victory. Goście są najbardziej ofensywnie i overowo grającą ekipą w lidze a to głównie za sprawą myśli szkoleniowej ich trenera. W ostatnich dwóch meczach zanotowali jednak dwa zwycięskie undery i teraz przyszła pora chyba na spotkanie overowe a na korzyść takiego rozwiązania składa się kilka czynników. Tak jak wspomniałem Melbourne bardzo overowa ekipa średnia 3.4, gospodarze nie mogą się pochwalić taką średnią ale wcale tak najgorsza to ona nie jest 2.2. Kolejna spraw Adelaide musi sobie radzić bez swojego podstawowego i doświadczonego bramkarza Galekovica i jego zastępcą pewnie znowu będzie zaledwie 17-letni Izzo. W dalszym ciągu nieobecny jest także obrońca McKain. Jest też i dobra nowina do składu wraca dwójkach niezwykle istotnych zawodników linii pomocy którzy to napędzają akcję ofensywne tej ekipy a mowa o Vidosicu który ma na koncie już 5 trafień oraz Argentyńczyku Carrusca a w ataku jest jeszcze jeden istotna postać Neumann. Goście też mogą się pochwalić dużą siłą ofensywną i kreatywnością w środku pola jest młody Rojas autor 5 trafień, Nabbout 3 trafienia nakręcający akcję ofensywne Flores. Nie ma za to ważnego obrońcy Milligana co jest dobrą informacją dla overa. Tak więc dwie ofensywnie nastawione ekipy z problemami w tyłach powinny być tu bramki.
✅ 89

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 43

kuchar2

Użytkownik
Dyscyplina: Team Sprint F - Kobiety Biegi narciarskie
Spotkanie: Kto wygra
Typ: USA
Kurs: 2,2
Bukmacher: Betsafe Witam. Kolejny mój typ na sporty zimowe. Tym razem proponuję postawić na wygraną USA w sprincie drużynowym. Amerykanki pobiegną w składzie: DIGGINS JESSICA, RANDALL KIKKAN . Najgroźniejszymi rywalkami będą zapewne ekipy Szwecji i NOrwegii chociaż w sprintach to różnie bywa. Dlaczego tym na USA? Otórz obie Amerykanki są w znakomitej formie, biegną prawie u siebie, trasa doskonale im znana oraz fakt iż obie największe sukcesy odnosiły właśnie w sprintach techniką łyżwową. W ubiegłym sezonie odbyły się dwa biegi sprinterskie w drużunie w obu USA zajęły drógie miejsca raz za sprinterkami Norwegii, a raz za Szwecji. Tym razem kolej na wygraną, a zapewni ją KIKKAN, która z tego co widziałem jest w życiowej formie i na finiszu powinna spokojnie ograć IDĘ i MAIKEN. Polecam.
✅ 120

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna Dania Superliga
Spotkanie - Sonderjyske : Brondby
Typ - Brondby i powyżej 2.5 gola w meczu
Kurs - 4.50
Buk - Bwin
Analiza :
Dzisiaj jako pierwsi rozpoczną 20 kolejkę w Superlidze w Danii piłkarze Sonderjyske i Brondby . Liczę na ciekawy pojedynek i zwycięstwo gości .
Gospodarze piłkarze Sonderjyske zajmują 8 miejsce w tabeli no niby bezpieczne ale z nie wielką przewagą nad grupą spadkową bo zaledwie 3 pkt tak więc dla nich to spotkanie jest bardzo ważne aby nie znależć się w grupie spadkowej , ostatnio jednak gospodarzom wieje wiatr w oczy i z ostatnich 5 kolejek zdołali ugrać zaledwie 3 pkt a ich bilans to 1-0-4 a bramki 7:13 dlatego uważam że dzisiaj mogą mieć problem z pokonaniem Brondby . Brondby natomiast jak na dzisiaj ma najgorszy sezon w swojej historii i zajmują ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie 16 pkt a bilans gości to 3-7-9 w bramkach 19:30 , ja jednak uważam że goście w dzisiejszym spotkaniu nie stoją na straconej pozycji bowiem gdy popatrzymy na ich ostatnie 5 spotkań to zauważymy 2 zwycięstwa 1 remis i 2 porażki bramki no cóż chłopaki nie należą do super snajperów i strzelili zaledwie 6 goli tracąc 9 no ale dzisiaj liczę na ich zwycięstwo a przekonuje mnie do tego ich H2H gdzie na 19 spotkań bilans 2-4-13 w bramkach 20:54 na korzyść gości a gdy zajrzymy w statystykę meczy kiedy to Sonderjyske jest gospodarzem czyli tak jak to ma miejsce dzisiaj to ten bilans mówi nam wszystko bo 0-2-6 bramki 9:26 i na koniec sumując to wszystko
- słaba gra gospodarzy w ostatnim czasie
- bezpośrednie mecze
- no i to co postawiło utwierdziło mnie najbardziej i postawiło kropkę nad &quot;i&quot; to mecze na terenie Sonderjyske
liczę na przynajmniej 2:1 dla Brondby !
Pozdrawiam !
⛔ 100

I 51

inoddswetrust

Użytkownik
Hokej - KHL
SKA St.Petersburg - Torpedo Novgorod
typ: 2
kurs: 6,25
bukmacher: bet365
analiza: Bardzo ryzykowne ,ale po takim kursie pobieram . Uzasadniając ten typ należy wspomnieć zeszły sezon KHL . SKA było najskuteczniejszą druzyną rundy zasadniczej (113pkt ,205-130bramki) , a Torpedo było drugie w konferencji Zachodniej . W rywalizacji play-off oba zespoły przegrały z późniejszym mistrzem Dynamo Moskwa . Torpedo w półfinale konferencji 2-4 , a SKA w finale konferencji 0-4 . To o tyle istotne , że widać jak ważną drużyną w hierarchii rosyjskiego hokeja , jest ta z Novgorodu .
Teraz przejdę do teraźniejszości . SKA , mające chyba nauczkę z ubiegłego sezonu , gdzie ewidentnie zabrakło sił na wygranie play-off , zaczyna się jakby trochę oszczędzać . Taki wynik , jak ostatnie 1-6 ze słabym Spartakiem Moskwa , w innym wypadku nie powinien się przytrafić . Zresztą ostatnie mecze , nawet jak wygrane to skromnie , bez fajerwerków . Znowu zespół z Novgorodu znajduje się na 8 pozycji , ostatniej dającej play-off . Myślę że ich ambicje są większe niż tylko załapanie się do play-off . Mają realną szansę przebić się na 5 miejsce ( tylko 5 pkt straty , a 1 mecz więcej do rozegrania od rywali ) i to byłaby pozycja proprcjonalna wydaje mi się do ich potencjału . Rywale z miejsc 5,6,7 to nie są jacyś potentaci i aż wypadało by ich prześcignąć . Także motywacja po stronie gości jest myślę odpowiednia . Okres gorszej gry Torpedo rozpoczął się od wygranego 4:2 meczu właśnie z SKA i na tym rywalu może się skończyć .
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom