>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 07.08.2011 (niedziela)

Status
Zamknięty.
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Dyscyplina: MERCURY INSURANCE OPEN F - WOMEN TENNIS
Spotkanie: V. Zvonareva - A. Radwanska
Typ: WILL V. ZVONAREVA WIN 2-0? Yes
Kurs: 2.500
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dziś finał turnieju w San Diego. Jest to jeden z ulubionych turniejów Radwańskiej i patrząc na jej wyniki w tym i poprzednim roku musi być to prawda. Do tej pory Agnieszka grała dobrze, jednak dzisiaj zmierzy się z rywalką innego typu niż w poprzednich meczach. Na pewno zobaczymy dzisiaj dużo ciekawych wymian bo obie zawodniczki preferują grę kombinacyjną. W tym właśnie elemencie widzę przewagę Rosjanki która nie dosyć, że potrafić solidnie utrzymywać wymiany po crossie to równocześnie ma większą łatwość zagrania kończącego po linii. Obie tenisistki serwują dosyć dobrze, choć ten element gry nie będzie dzisiaj kluczowy. Zvonareva wygrała już raz w tym roku z Radwańska w dwóch setach i to pokazuje, że poradzić sobie ze specyficznym stylem Polki. Myślę, że Rosjanka będzie dzisiaj łatwiej niż chociażby z Ivanović która siła uderzeń zdołała urwać seta. W przypadku Radwańskiej nie widzę elementów którymi może zaskoczyć Zvonarevą i myślę, że Rosjanka wygra w dwóch setach.
⛔ 100

K 28,6K

krachoo

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball - MLB
Spotkanie: Tampa Bay Blue Rays - Oakland Athletics
Typ: Oakland Athletics
Kurs: 2,61
Bukmacher: Pinacle
Czas rozpoczęcia: 19:40
Już za chwilę o godzinie 19:40 naszego czasu w Tampa Bay na Florydzie dojdzie do spotkania drużyn Tampa Bay Blue Rays i Oakland Athletics. Zdecydowałem się postawić na gości, ponieważ kurs jaki oferuje Pinnacle jest bardzo dobry. Nie uważam, że drużyna z Bay Area jest takim underdogiem na poziomie 2,61. Jest to trzeci mecz serii pomiędzy tymi drużynami. Raz wygrała Tampa, a raz Oakland. Szczególnie godne uwagi jest wczorajsze zwycięstwo Athletics 8-0. Uważam, że drużyna z Oakland powtórzy wyczyn z wczoraj i odniesie pewne zwycięstwo nad swoimi rywalami z Tampa Bay.

✅ 161

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Ouellette Greg vs Petzschner Philipp
Typ: 1
Kurs: 5,85
Buk: Betsson
Data/godzina rozpoczęcia: 07-08-2011/20-30
Analiza:
Pomimo tego, że rozpoczęcie tego spotkania planowane było wcześniej każdy z Was może zobaczyc tu: http://www.livexscores.com/livescore/tennis, że na korcie centralnym wcześniej rozgrywane spotkanie zdecydowanie dłużej się przedłuży, i w związku z tym wyżej wymienieni zawodnicy zdecydowanie później wyjdą na kort. To jest drugie spotkanie kwlaifikacyjne do turnieju w Montrealu. Turniej będzie bardzo mocno obsadzony, a więc nawet taki zawodnik jak Niemiec Petzschner musi brac udział w eliminacjach. To spotkanie interesuje mnie z kilku względów, większosc bukmacherów wycofała kursy na ten mecz, a również nie można o tym zapomniec, że Phillip jest graczem raczej bardziej znanym jako deblista. Niemiec w grze podwójnej był rok temu w finale Wimbledonu, i w parze z niemieckim kolegą wygrał. Turniej w Montrealu jest turniejem przygotowawczym do wielkoszlemowego US Open. W pierwszej rundzie ograł Nicka Monroe. Jego dzisiejszy rywal Ouellette Greg może i nie jest jakoś nadzwyczajnie znanym zawodnikiem, ale posiada mocne uderzenie co może byc przydatne na tej nawierzchni. Gra głównie przede wszystkim w tych turniejach u siebie. Ostatnio dotarł do półfinału. Wczoraj pokonał rozstawionego Wolmaransa i sprawił niespodziankę. Uważam, że można za jakieś grosze zaryzykowac, gdyż w takich spotkaniu eliminacyjnym toczy się bardzo często zażarta walka i w związku z tym liczę na niespodziankę i odpadnięcie Niemca, gdyż Grega stac na to-powodzenia
P.S W tym wcześniejszym meczu dopiero rozpocząl się trzeci set
⛔ 100

novantatre 0

novantatre

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/Polska/I Liga
Spotkanie: Lazio Rzym – Aris Saloniki
Typ: Lazio Rzym
Kurs: 1.75
Bukmacher: Expekt
Analiza: Dziś o godzinie 21:00 piłkarze Lazio Rzym podejmą Greków z Saloników a dokładnie ekipę Arisu. Moim typem na ten mecz jest zwycięstwo Włochów. Pojedynek zostanie rozegrany w Rieti. Lazio w tym sezonie znowu celuje wysoko, mówi się nawet o Lidze Mistrzów i jak dla mnie może to osiągnąć, gdyż Rzymianie poważnie się wzmocnili, przykład – Mirosław Klose, który w poprzednim sparingu z Cluj został uznany za najlepszego zawodnika meczu (strzelił bramkę i zanotował asystę) a jego klub wygrał przekonująco 4:1. W poprzednich grach kontrolnych podopieczni Edoardo Reji spisywali się różnie, ale według mnie na plus. Przegrali z Villarreal 3:1 i Osasuną Pampeluną 1:0, ale potrafili obić zespół Luzerny aż 5:1. Praktycznie w każdej formacji Lazio ma solidnych piłkarzy, każdy kto się choć trochę interesuje piłką zna takie nazwiska jak Garrido, Ledesma czy Cisse. Co do drużyny Arisu. Znienawidzony przez kibiców w Polsce klub wiadomo z jakiej przyczyny wypada ostatnimi czasy słabo. W sierpniu przegrał dwa spotkania: 3:2 z Al Hilal Riyadh i 1:0 z cypryjskim Paralimni. Osobiście myślę, że Lazio to zdecydowanie lepszy team, który mimo trudniejszych rywali notował zadowalające wyniki i dziś na ojczystej ziemi odniesie kolejny sukces. Analiza może nie jest zbyt wyczerpująca, ale niech nic tu naginać, gdyż jest to mecz towarzyski i trenerzy mogą jeszcze rotować składami, choć liga tuż, tuż i trzeba wykrystalizować odpowiednią 11.
✅ 75

dr.house 16

dr.house

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, MS Juniorów
Spotkanie: Rosja - USA
Typ: Rosja -1,5
Kurs: 1,72
Bukmacher: unibet
Analiza:
Na początek wytłumacze czemu kurs z unibeta, nie jest to mój buk jednak na bet365 opcja handi będzie mozliwa dopiero do zagrania na &quot;live&quot;. No więc tak, Rosjanie wraz z Serbami to głowni faworyci mistrzostw swiata juniorow. Póki co Sborna imponuje, w 5 meczach stracili tylko jednego seta, co ważniejsze wcale nie mieli łatwych przeciwników. Indie, Iran czy Hiszpania dysponują tutaj mocnym składem jednak Rosjanie kompletnie ich zdominwali. Dochodza do tego gładkie zwyciestwo z Egiptem i 4 setowy pojedynek z Niemacami. Bilans amerykanów nie jest zły jednak nie powala na nogi. Co prawda 4 z 5 meczy wygrali jednak prawie w kazdym meczu (poza Bułgaria) tracili przynajmniej seta. Za przeciwników w pierwszej fazie turnieju mieli jeszcze Japonie i Brazylie (tu porazka 1-3). W drugiej rundzie wygrali z Indiami i ograli wczoraj Hiszpanów po pięciosetówce. Wyniki mówią same za siebie. Wiem że jest to dość marna analiza ale jestem lekko zajechany. Sumując, Rosja prezentuje się o niebo lepiej, po drugie USA wczoraj grało 5 setówke więc zmeczenie będzie odczuwalne. Jest to mecz o pierwsze miejsce w grupie, kalkulacji na pewno nie będzie bo nie wiadomo na kogo lepiej trafic w półfinałach (Brazylia, Serbia, Argentyna). Prędzej myślałbym że USA mecz odpuści żeby dziś i jutro odpocząc do półfinałów.
⛔ 100

S 131

strojes666

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Chile
Spotkanie : Iquique : Cobreloa
Typ : 1 (-1,5)
Kurs : 4,40
Buk : bet365
Godzina : 22.00
Analiza :
Zacznę od tego że potwornie dziwi mnie kurs na to spotkanie - już nie mówię o handi, ale na czyste zwycięstwo gospodarzy.
Iquique jest zespołem zdecydowanie lepszym, mają świetnych piłkarzy, grają zwykle bardzo skutecznie, może nie jakoś wielce efektownie, ale skutecznie.
Cobreloa jest zas moim zdaniem zespołem zdecydowanie słabszym, z kiepską obroną i kiepską skutecznością w ataku.
Gospodarze co prawda zaczęli sezon od porażki, zaś goście od remisu, ale to nic nie znaczy - często pierwsze spotkania przynoszą niespodzianki, ale nie bardzo jest się co na nich wzorować.
Martwić może tylko to że przegrali aż 4:1, ale rywala mieli mocnego więc można im wybaczyć, poza tym wtedy obrona kompletnie nie pracowała tak jak zwykle u nich i moim zdaniem są w stanie bardzo szybko to naprawić i dzisiaj pokażą że to był tylko wypadek przy pracy i spokojnie wygrają ten mecz.
Wzoruję się tu głównie na wynikach historycznych pomiędzy tymi zespołami a tu zdecydowanie lepiej wypadają gospodarze - wygrali oni aż 5 spotkań ze swoim dzisiejszym rywalem, 1 zremisowali i ani jednego nie przegrali tak więc prowadzą 16:1 w zestawieniu H2H.
To jest zdecydowana przewaga.
Jeśli chodzi o wygrywanie z handicapem to udawało im się to dwa razy a więc też nie jest najgorzej.
Nie spodziewał bym się tu fajerwerków ale jakieś 3:0 lub 3:1 powinno tu być.
Polecam
⛔ 100

W 26

wislaks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Paragwaj Primera Division
Spotkanie: Independiente FBC - Sol De America
Typ: 2X
Kurs: 1,60
Bukmacher: bet-at-home
W tym meczu zdecydowanym faworytem wskazanym przez bukmacherów jest Independiente FBC jednak patrząc na ostatnie wyniki tego zespołu to można się zastanawiać czy kurs na tej klub nie jest za niski, ponieważ tacy pasterze którzy grają w Independiente FBC wygrali mecz dość dawno nawet bardzo dawno. Poza tym Independiente strzela mało goli i większość swoich meczy remisuje dlatego zabezpieczyłem się w razie czego remisem. Natomiast Sol De America spisuje się całkiem nieźle ostatni swój mecz wygrał a przed ostatni zremisował, można też dodać, że w ostatnich meczach Sol De America strzeliło 1 przynajmniej 1 gola co stawia ich w korzystnej sytuacji.
✅ 60

kuba230792 10

kuba230792

Użytkownik
Dyscyplina: MERCURY INSURANCE OPEN F - WOMEN TENNIS
Spotkanie: V. Zvonareva - A. Radwanska
Typ: WILL Radwańska 2:1? Yes
Kurs: 3,9
Bukmacher: bet-at-home.pl
Analiza:
Radwańska, która tracąc w ostatnich pojedynkach pierwszego seta doszla pierwszy raz w tym roku do finału imprezy i ma szanse na koncowy triumf. Zadanie nie łatwe bo na przeciw stanie 3 rakieta rankingu WTA V.Zvonareva. Turniej rozgrywany jest na nawierzchni hard gdzie Polka ma stusunek win/loos w tym roku 17/6 a Rosjanka 27/6 wiec przegrały tyle samo pojedynków. Co prawda rosjanka ma wiecej win ale gra Polki w tym turnieju naprawde zachwyca, szczegolnie psychika zawodniczki ktora 2 razy podniosla sie po stracie 1 seta. Mysle ze są duze szanse na powtórke z rozrywki i dlatego stawiam na 2:1 dla Agi, która wkoncu zemsci się za 2 ostatnie porazki z Rosjanką i pokaze ze stac ją na wygranie turu.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom