>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 05.09.2012 (środa)

Status
Zamknięty.
cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Dyscyplina: US Open, mężczyżni
Spotkanie: Tipsarevic J. - Kohlschreiber P.
Typ: 3-0 Tipsarevic
Kurs: 4.1
Buk: Betfair

Tipsy wrócił do gry po udarze słonecznym i wygląda całkiem nieźle. W pierwszym spotkaniu przy stanie 0-2 w setach trochę się o niego martwiłem, ale pokazał, że dalej potrafi świetnie w swoim stylu wrócić do meczu - wielki walczak. Dziś spotka się z pogromcą Wielkiego Jasia - Philippem Kohlschreiberem. Oglądałem oba ostatnie mecze Serba i Niemca - obaj zaprezentowali się naprawdę nieźle... Jednak moim zdaniem Tipsarevic jest zdecydowanie lepszym tenisistą, potrafi więcej i gra lepiej niż Kohli. W spotkaniu z Isnerem Philipp wygrał taktyką - po prostu kazał Jasiowi dużo biegać. Tipsy&#39;emu bieganie nie jest obce - w dodatku dobrze serwuje, posiada świetny fh, rzadko psuje zagrania. Oczywiście, nie jest w najwyższej formie, ale myślę, że to i tak wystarczy do pokonania Niemca 3-0 - tym bardziej, że ten z Isnerem trochę się pomęczył. Philipp ugra tu max jednego seta, ja jednak troszkę zaryzykuję ????
✅ 310

Otrzymane punkty reputacji: +2
pele1921 912

pele1921

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis, US Open
Spotkanie : Djokovic - Wawrinka
Typ : Wawrinka +2,5 seta
Kurs : 2,74
Bukmacher : Pinnaclesports
Analiza :
1/8 finału US Open. Na pewno jest to mecz warty uwagi, chyba najciekawszy ze wszystkich rozgrywanych dzisiaj.
Djokovic rozpędza się powoli, ale jak na razie wychodzi mu to na dobre.
Pewność uderzeń wraca, kondycja w normie, widać błysk w oku i ogromną chęć do gry.
Nie ma sensu pisać o zaletach i wadach wicelidera rankingu ATP, każdy kto choć trochę interesuje się tym sportem wie, na co stać Serba i jak mocnym jest graczem.

Żeby nie było tak pięknie, coś sprawiło, że na drodze po, być może, 3 tytuł z rzędu stanął gracz, który z jego największym obecnie rywalem ma wiele wspólnego.
Też jest to Szwajcar, trochę mniej utytułowany, ale grający podobnie.
Właśnie zmienność rytmu jest największą zmorą Djokovica w pojedynkach z Federerem.
O Wawrince pisałem tyle i tyle razy, że kolejny raz nie ma sensu.

Podsumowując, Wawrinka swoją finezyjną grą zmusi Djokovica do włączenia wyższych obrotów, podjęcia większego ryzyka, szybszego biegania.
Szwajcar nie należy do młokosów, potrafi grać na naprawdę wysokim poziomie i miejmy nadzieję wraca do formy sprzed paru lat. Typ, że ugra seta jest niemal jak lokata, ponieważ Djokovic to nie robot i w meczu gdzie nie gra z &quot;kelnerem&quot; może nie wytrzymać ciśnienia i oddać seta, a może i więcej.
zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +7
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na środę - 5 września

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis ziemny, ATP US Open
Spotkanie: J.M. Del Potro - A. Roddick
Typ: A. Roddick
Kurs: 4,00
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Motywacja Roddicka jest ogromna, gdyż jak sam zapowiedział jest to jego ostatni turniej w karierze, więc logiczne jest, że chce wypaść jak najlepiej. Jego forma na tym turnieju jest przyzwoita, gdyż jak do tej pory stracił zaledwie jednego seta. Oglądałem jego mecz z Tomicem i dobrze zagrał, Tomic był bezradny, przez co nie widział dla siebie szansy i odpuścił końcówkę spotkania. Del Potro też stracił na tym turnieju jednego seta, jednak jak na swoje możliwości, to gra tutaj słabo, np. męczył się mocno z Mayerem, choć seta nie stracił. Del Potro w aktualnej dyspozycji jest w zasięgu Roddicka. Roddick może tutaj liczyć na ogromny doping publiczności, z całą pewnością stadion będzie zapełniony. Wierzę, że wielka motywacja, całkiem niezła forma na tym turnieju oraz ogromne wsparcie kibiców dadzą zwycięstwo Roddickowi.
⛔ 100

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Dyscyplina: MLB - National League, godz. 4.10
Spotkanie: San Diego Padres u Los Angeles Dodgers
Typ: How many strikeouts will Clayton Kershaw (Lad) record? (Player must start game) over 6,5
Kurs: 1.72
Bukmacher: bwin
Analiza: Clayton Kershaw, LHP 12-8, 2.85 ERA w tym sezonie nie błyszczy jak w poprzednich. To jeden z lepszych strajkujących pitcherów w całej lidze. W tym sezonie średnia 6,86SO/mecz, a z całej kariery 6,41SO/mecz. Ale w 28 grach w tym roku zaliczył 192 SO. W 18 grach zanotował przynajmniej 7 SO, w ostatnich 10 grach tylko 2 razy mniej niż wyznaczona granica i 73 SO na koncie. Ten zawodnik zazwyczaj dość długo gra, rzuca ok. 110 razy w meczu. Akurat z Padres ma dobry bilans w tym roku, bo grał 3 razy i oddał im tylko 4 runs w tych spotkaniach (bilans 1-0). Co ciekawe grał z nimi w meczu nr 1 i 3 sezonu, czyli w kwietniu, a wtedy wyjściowi narzucający nie są jeszcze w najwyższej formie i są oszczędzani. Z Padres zaliczył więc w tych spotkaniach 3 i 3 SO. Kolejny mecz to środek lipca i 6SO. Według mnie nie powinien mieć problemów z zaliczeniem 7-8 IP gry i przynajmniej 7 SO. Ostatnie mecze to 9, 8, 10 i 8 SO licząc od najwcześniejszego spotkania.
✅ 72

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dyscyplina: Polska 3liga kuj-pom-wielkop
Spotkanie: Wda Świecie -Ostovia Ostrów
Typ: under 2,5gola
Kurs: 2,4
Bukmacher:Tobet
godz17:00
Do Świecia przyjezdza lider rozgrywek tegoroczny beniaminek Ostrovia.Jak narazie imponują skutecznoscią i maja na koncie az 15goli.W ekipie z Ostrova gra kilku dobrych zawodników jak na tą lige znany z przed lat Krzysiu Gościniak ktory wiekiem nie grzeszy a strzela caly czas bramki pamietam go z czasów 200.. ktoregos roku jak strzlal gole dla Astry Krotoszyn czy tez Stawiński bramkostrzelny napasnik.Mało wiem o graczach z Wielkopolski ale po wynikach widac ze to moze byc czarny kopciuszek ligii.Wda natomiast to vicelider rozgrywek i sądzilem przed sezonem ,że mogą namieszac w czołowce.Praktycznie nic nie bylo zmienione w sezonie doszlo kilku dobrych graczy ktorzy uzupelnili bardzo dobrą kadre graczy z Świecia.Licze jednak ze w meczu na szczycie padnie malo bramek ,a obroncy bedą grali skutecznie .Wda ma bardzo dobrego bramkarza znanego w regionie z Zawiszy Zapałe a to dodatkowy atut Wdy .Mysle ze po ostatnim remisie bedą chciali za wszelką cene dobrze pokazac sie swojej publicznosci.
⛔ 100

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka
Spotkanie: Finlandia - Polska
Typ: Polska -3.5
Kurs: 3,2
Bukmacher: bet365

Jutro o godz.18 Polacy zagrają w Helsinkach z Finami o zapewnienie sobie awansu na przyszłoroczne ME. W pierwszym meczu Polacy przegrali u siebie 79:81 czyli różnica była bardzo nie znaczna więc nie rozumiem tego faworyzowania Finów przez buków. Polacy jutro w najsilniejszym dostępnym składzie. Braknie Maćka Lampego ale wiadomo ze on nie grał jeszcze w żadnym meczu.Polacy podbudowani trzema kolejnymi wysokimi zwycięstwami a mecz z Belgia na wyjeździe był bardzo dobry w naszym zespole. Wiadomo gre będzie ciągnął nie kto inny jak Marcin Gortat który jest absolutnym dominatorem w polskiej kadrze. W mojej opinii jest jednym z 5 najlepszych centrów w Europie. Jutro jego rywalem będzie Gerald Lee. Pierwszy raz o nim słyszę i sądząc po klubie w jakim gra nie będzie zbyt trudnym rywalem dla Gortata choć w pierwszym meczu zdobył tylko 13 punktów. Jutro na pewno będzie chciał zagrać lepiej. Finlandia to praktycznie jedno nazwisko. Absolutnie najlepszy strzelec tego zespołu. Mowa oczywiście o Petteri Koponenie. Jego i tak nie jest w stanie nikt z naszych reprezentantów zatrzymać więc nasi muszą zdominować strefe podkoszową. A pod koszem mamy wiadomo Gortata i Ignerskiego którzy biją na głowe podkoszowych Finów. Jeśli Polacy zaczną grać twardo od początku typ ma bardzo duże szanse powodzenia więc zupełnie nie rozumiem takiego kursu.
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +7
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Challenger Shanghai 8:00 5.09.2012
McClune - Gojowczyk
typ: 2-0
3,00
bet365
Analiza
Jutro nad ranem polskiego czasu kolejny dzien challengera w Shanghaiu, Amerykanin, McClune spotka sie z Niemcem, Gojowczykiem. W moim odczuciu zdecydowanym faworytem spotkania jest Amerykanin. Turniej w Shanghaiu odbywa sie na tych samych kortach, na ktorych za kilka tygodni zagraja najlepsi w Mastersie. Przejdzmy jednak do jutrzejszego spotkania. Niemiec co ciekawe nie powrocil do swoich ulubionych kortow ceglanych po nieudanych kwalifikacjach do us open. Gojowczyk przed kwalifikacjami w Nowym Jorku nie gral w ogole na kortach twardych. W Nowym Jorku udalo mu sie przejsc dwie rundy, w ktorych pokonal Dasnieresa de Veigy oraz Hiszpana, Cervantesa, ulegl natomiast innemu Amerykanowi, znacznie gorszemu, Williamsowi. McClune odpuscil sobie us open po udanym turnieju w Winston Salem, w ktorym po przejsciu kwalifikacji odpadl w II rundzie turnieju glownego. McClune podczas tego turnieju ogrywal Socka, Falle, Rufina i Dadamo, czym powierdzil swoja dobra dyspozycje ostatnimi czasy. McClune przegral dopiero po trzysetowym boju z Jurgenem Melzerem. Amerykanin dobrze serwuje, gra ofensywnie, hard to jego zdecydowanie ulubiona nawierzchnia, na ktorej sie wychowal. McClune jest zdecydowanym faworytem jutrzejszego pojedynku i mysle, ze nie zawiedzie.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
sliwa191 107

sliwa191

Użytkownik
Dyscyplina: tenis ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda
Spotkanie: Del Potro J.M. (Arg) - Roddick A. (Usa)
Typ: Roddick A. (Usa)
Kurs: 4.00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Del Potro w ostatnich 10 spotkaniach na twardych kortach wygrał siedem razy. W ostatnim turnieju w Cincinnati przegrał z Djokoviciem 0-2 (3-6,2-6). W ostatnim meczu wygrał z Mayerem 3-0 (6-3,7-5,7-6 tie break 11-3).
Roddick w ostatnich 10 spotkaniach na twardych kortach wygrał osiem razy.W ostatnim turnieju w Winston-Salem przegrał z Darcisem (oba sety przegrał w tie breaku). Ostatni mecz grał z Fognini którego wygrał 3-1 w setach.
Jak łatwo zobaczyć na podstawie statystyk mają podobne bilanse w ciągu ostatnich turniejów na twardych kortach. Lecz Roddick ma jeden mecz przewagi. kolejnym atutem Roddicka jest to, że ostatni mecz z Del Potro wygrał 2-0 w Memphis 19.02.2011r. we wcześniejszych latach DEl Potro wygrywał z Roddickiem ale takie mecze kończyły się 2-1. Jeszcze jeden kluczowy argument za Roddickiem - Del potro ostatni mecz grał przez czas 3:21 na trzy sety natomiast Roddick grał cztery sety w czasie 3:04. Według mnie buki dały baardzo dobry kurs po 4.0 i warto z niego skorzystać
⛔ 100

D 103

dolcegibony

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis,US Open
Spotkanie: Hlavackova/Hradecka - Lisicki/Peng
Typ:Hlavackova/Hradecka
Kurs: 1,61
Bukmacher:Bet365
Jutro około godziny 17 zmierzą sie ze sobą pary Hlavackova/Hradecka oraz Lisicki/Peng. Dla mnie zdecydowanym faworytkami meczu są czeszki. Czeska para w ostatnim czasie grała aż w 4 finałach z czego raz wygrała, raz przegrała z parą Huber Raymond i dwukrotnie przegrały z siostrami Williams. W tym turnieju nie straciły jeszcze seta,a ostatnio pokonały parę Grandin/Uhlirova które nawet nieźle się spisują. Para Lisicki/Peng w ostatnim meczu pokonała Makarovą oraz Vesninę, czym trochę w sumie mnie zaskoczyły bo ostatnimi czasy rzadko ze sobą grały Niemka z Chinką. Uważam, że jutro para czeska pokona team niemiecko-chiński i otworzy sobie drogę do finału, ponieważ w drabince trafią na Hsieh/Medina Garrigues albo Chuang/Zhang a żadna z tych par nie powinna stanowić problemu, choć warto zauważyć, że jakimś cudem para Hsieh/Medina Garrigues pokonała wyeliminowała rozstawioną z 1 parę Huber/Raymond. Polecam typ!
✅ 61

hiro 106,1K

hiro

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - US Open
Spotkanie:
Sara Errani vs Roberta Vinci
Typ:
1
Kurs:
1,93
Bukmacher:
Pinnacle Sports
Analiza:
Można by rzec, że jutro przed nami siostrzany bój. Oczywiście Errani i Vinci nie są siostrami, ale znają się bardzo dobrze, ponieważ razem grają w deblu. Ten mecz można porównać do spotkań Federera z Wawrinką, gdzie Panowie razem grają w deblu i trenują. Ale nie o ich mecz rzecz.
Sara Errani jako numer 10. rankingu WTA zagra z 23. w rankingu WTA, a z rozstawioną w turnieju z &quot;dwudziestką&quot; - swoją rodaczką, Vinci. Bukmacherzy wystawili kursy porównywalne na obie Panie. Myślę, że boją się o &quot;dogadanie&quot; przez zawodniczki. I ja zamierzam z tego skorzystać. Bo czy można zagrać cały mecz na serio skoro zna się wszystkie plusy i minusy przeciwniczki? Wątpliwe.
W drodze do ćwierćfinału Errani pokonała 3 stosunkowo słabe przeciwniczki - Muguruzę, Dushevinę i Puchkova oraz niezwykle mocną A. Kerber. Natomiast Roberta Vinci rozpoczęła turniej od łatwej wygranej z Ulą Radwańską, następnie wygrane ze Shvedową i Cibulkową oraz zaskakujące zwycięstwo z Agnieszką Radwańską. W meczu ze starszą z sióstr Radwańskich, Vinci grała uparcie, powtarzała zagrania aż do skutku. Grała podobnie, jeśli nie tak samo, jak ... Errani.
Jutrzejszy mecz pokaże wszystko. Zwyciężczyni zapewne zagra z Sereną Williams (oczywiście o ile pokona Anę Ivanovic). Nie myślę, aby jedna chciała drugą umęczyć, skoro jedna z nich idzie dalej w turnieju singla, a razem zagrają jeszcze w turnieju deblowym - w półfinale.
Jak dla mnie zwyciężczynią zostanie jutro Sara Errani. Jest wyżej rozstawiona, zyska więcej punktów za awans, zapewne awansuje w rankingu WTA Tour. Jak już wspomniałem, nie myślę, aby jedna chciała drugą zmęczyć, a po za tym znają się za bardzo, żeby grać jak prawdziwe rywalki.

✅ 93

dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, US Open
Spotkanie: Novak Djokovic - Wawrinka
Typ: Under 31.5 Gema
Kurs: 1.85
Bukmacher: Expert
Analiza:
Witam. Oto typ na piąty dzień września. Mecz w ramach wielkoszlemowego turnieju US Open, rozgrywanego na kurtach w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie to nie wiadomo dokładnie o której się rozpocznie, livescore podaje że o 01:00 czasu polskiego, jednak jak na razie w USA pogoda nie rozpieszcza fanów tenisa, więc jest prawdopodobieństwo że mecz rozpocznie się dopiero w godzinach wieczornych, dnia jutrzejszego. Ale mniejsza o to. Dlaczego właśnie w tym spotkaniu przewiduję under, w linii wystawionej przez bukmachera ? Djokovic to klasa sama dla siebie. JEst to typ poparty statystykami. I to jakimi. Proszę popatrzeć. Jak na razie serb w tym turnieju rozegrał 3 mecze... wszystkie oczywiście wygrywając w stosunku 3:0. Myślę że i tym razem będzie podobnie... Ale jest jeszcze jedna ciekawostka. W meczu z Lorenzi linia na o/u gemowy wynosiła 24.5. W meczu tym zagrano 20 gemów. W drugim meczu Novaka z Dutra da Silva linia wyniosła również 24.5 gema... w meczu rozegrano 23 gemy. W końcu w ostatnim jak na razie pojedynku Djoković wygrał z Benneteauw stosunku gemowym 18:7... a więc w meczu rozegrano tym razem 25 gemów, a linia przedmoeczowa przy kursie 1.85 wynosiła 27.5... Tak więc mówiąc krótko dziś liczę na powtórkę. Co jeszcze mogę dodać ? Aby mój typ się sprawdził, przy wyniku 3:0, gdyż taki zakładam za bardzo, ale to bardzo realistyczny stosunek gemowy może wyglądać następująco, a typ i tak okaże się wygrany - 7:5 6:4 6:3 , 7:5, 7:6, 6:0 ... i wiele innych kombinacji. Tak więc typ mogę jedynie polecić i zaprosić nocnych marków na ciekawie zapowiadające się spotkanie.
zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny, ATP US Open
Spotkanie: J.M. Del Potro - A. Roddick
Typ: Roddick wygra 1 seta
Kurs: 2,95
Bukmacher: Bet-at-home
analiza: Wielki dzien dla Roddicka. Byc moze ostatni mecz w karierze. Wymarzyl sobie zakonczyc ja w US Open i teraz kazdy jego mecz moze byc ostatnim. Myślę, ze w zwiazku z tym motywacja amerykanina stoi na wysokim poziomie i bedzie chcial godnie pozegnac sie z kibicami. Przeciwnik ciezki ale nie beznadziejny. Historia spotkan Roddicka i Del Potro pokazuje, ze z kazdym meczem Andy osiagal lepsze rezultaty az za czwartym podejsciem w 2011roku udalo mu sie wygrac. Obaj tenisisci preferuja twarda nawierzchnie takze zaden z nich handicapa tutaj nie ma. W dotychczasowych wczesniej wspomnianych 4 spotkaniach Roddick tylko raz przegral do zera, w pozostalych dwa razy urywal seta, a trzecie wygral. Tendencja wskazuje na rozgryzienie rywala aczkolwiek to stwierdzenie opieram jedynie na suchych wynikach. Obaj panowoe stracili w tym turnieju na razie po jednym secie, Roddick gra naprawde przyzwoicie przywolujac niektorymi zagraniami wspomnienia swoich zlotych lat. Del Potro nie porywa , nie zmienia to faktu , ze jest to tenis na poziomie ktory moze byc dla tenisisty gospodarzy sporym wyzwaniem . Sadze jednak, ze ogromna motywacja Roddicka sprawi, ze postawi wysoko poprzeczke i przy odrobinie szczescia pokusi sie o zwyciestwo. Stawiam jednak na problemy del Potro juz na poczatku i zwyciestwo amerykanina w pierwszym secie. Zycze udanych typow i pozdrawiam ! ????
✅ 195

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US Open
Spotkanie: Sara Errani - Roberta Vinci
Data: 5.09.12 (17:00)
Typ: 2
Kurs: 2,02
Bukmacher: Pinnacle
Ciezki mecz do wytypowania, takie 50/50 i widac to po kursach u bukmacherow ktorzy sami maja problemy z wskazaniem faworytki. Wloszki znaja sie jak lyse konie bo od lat sie przyjaznia i graja nawet razem debla z sukcesami bo tu na us open doszly juz do polfinalu a dzisiaj zagraja tez o polfinal ale po przeciwnych stronach siatki w singlu. Odrobine wieksze szanse bukmacherzy daja Errani ale ja zagram inaczej i postawie na Vinci. Osiagniecia Roberty robia na mnie lepsze wrazenie bo miala ciezej dojsc do tego cwiercfinalu bo na jej drodze stanely Ula Radwanska, Yaroslawa Szwedowa, Dominika Cibulkova i Agnieszka Radwanska. Wszystkie to mocne zawodniczki a Vinci tylko ze szwedowa miala problemy wygrywajac po trzech setach a tak z pozostalymi wygrywala po 2:0 pokazujac ze jest naprawde mocna. Przekonaly sie o tym siostry radwanskie bo ani jedna ani druga, ta lepsza czyli aga nie mialy duzo do powiedzenia w meczach z Roberta. A co na temat Errani? No od zawsze to byla specjalistka grania na cegle a tu nagle na twardych kortach zaczela takie wyniki odnosic ze nalezy jej sie szacunek. Na us open do trzeciej rundy miala jednak slabe przeciwniczki bo Muguruza, Duszewina i Puczkowa to bez obrazy dla nich tenisowe kelnerki. Dopiero w 1/8 Errani miala prawdziwy test i od razu sprawila najwieksza sensacje turnieju wygrywajac z Kerber ktora tu byla typowana co najmniej do polfinalu a przed us open potrafila w cincinnati ograc sama serene williams w finale. A tu Errani zaskoczyla chyba nawet sama siebie wygrywajac z Niemka w dwoch setach. To zwyciestwo sprawilo ze bukmacherzy daja jej wieksze szanse z Vinci ale moim zdaniem Sara drugiego tak dobrego meczu pod rzad moze nie powtorzyc. Vinci gra pewniej na twardych kortach, ma lepszy serwis gra odwaznie i to powinno zaprocentowac w meczu z deblowa kolezanka. Errani po Laurze Robson jest najwieksza niespodzianka zawodow ale watpie zeby potrafila kolejny raz zagrac swoj najlepszy tenis bo przeciez musi w koncu jakis slabszy dzien sie pojawic bo hard to nie jest jej priorytetowa nawierzchnia. Poza tym nawet jesli to mecz 50/50 to skoro lepiej placa na Vinci to wybieram Vinci. Jak Roberta zagra to co do tej pory grala to polfinal bedzie jej.
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Japonia Nabisco Cup
Spotkanie - FC Tokyo : Shimizu S-Pulse
Typ - X
Kurs - 3.40
Buk - Bet365
Analiza :
Na dzisiaj wybrałem spotkanie pomiędzy FC Tokyo a Shimizu S-Pulse , jest to półfinał Pucharu Japonii a sam mecz wydaje mi się być bardzo ciekawym widowiskiem . W ligowych rozgrywkach obie ekipy raczej nie są kandydatami do tytułu mistrzowskiego bo FC Tokio zajmuje miejsce 9 z dorobkiem 36 pkt i do liderującej Vegalta Sendai ma stratę 9 pkt. natomiast goscie z Shimizu S-Pulse to 7 drużyna ligi z dorobkiem 37 pkt i 8 pkt. straty .
Jak już wspomniałem wyżej mecz będzie chyba bardzo wyrównanym spotkaniem gdyż według statystyki obu drużyn wygląda to następująco : w sumie obie 11 rozegrały ze sobą aż 32 spotkania a bilans to 13-8-11 a w bramkach 41:39 jak trudno nie zauważyć nie ma tutaj jakiegos zdecydowanego faworyta , a w meczach na terenie FC Tokio to widać jeszcze bardziej 6-4-6 i 19:19 . W Pucharze obie ekipy spotkały się w sezonie 2010 wtedy to w dwumeczu dwa razy padł wynik remisowy na terenie FC Tokio 1:1 w rewanżu remis 0:0 . Mecze ligowe natomiast też nie przynoszą jakiegos zdecydowanego faworyta np. w tym sezonie także tutaj na terenie FC Tokio Shimizu S-Pulse wygrało 1:0 , tak więc w tak ważnym dla obu drużyn spotkaniu wydaje mi się że możemy się spodziewać remisu . No ale jak będzie oczywiscie będziemy mądrzejsi po spotkaniu . Mój typ X . Pozdrawiam !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej KHL,
Spotkanie: Amur K. - Atlant M.
Typ: over 5,5
Kurs: 2,35
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Ponowna próba typu na KHL. Wczoraj spotkanie w średnim tempie. Dwie drużyny które grały defensywnie. Dziś mamy trochę odmienne drużyny , w szeregach których nie ma aż tak dobrych obrońców jak wczoraj. W przedsezonowych meczach zawodnicy Amura pokazali spory potencjał z przodu ale i też sporo strat - wyniki 3-3 z Yugrą, 1-4 z Astaną, 2-2 z Novosibirskiem, 3-2 z Omskiem .
Goście też nie należą do super silnej drużyny defensywnej - co ciekawe ostatnie mecze grali przed sezonem z drużyną z Finlandii - Espoo 2-2, 2-1, 3-4 z Rygą i 2-4 Yaroslawiem - sporo pracy przed nimi jeśli chodzi o obronę...
Gospodarze słyną z &quot;trudnego&quot; lodu i gra u nich nie należy do miłych i łatwych , szczególnie w trakcie sezonu jak zaczynają się na dobre rozgrywki. Dziś zmęczenia nie będzie, ale liczę że obie strony będą chciały zagrać w pełni swoich możliwości i pokazać się z jak najlepszej strony.
⛔ 100

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Saavedra-Corvalan - Borvanov
typ: 1 kurs: 1,65 Tobet
Czilijski talent, jak na południowoamerykańca przystało urodzony by grać na mączce, jak już przegrywa to na pewno z bardziej znaczącymi zawodnikami niż Borvanov,a co do Romana właśnie to nie jest zawodnik na clay, jest bardzo nie regularny i swą gre opiera na serwisie, tutaj na ziemi nie będzie miał żadnych atutów, co było widać po ostatnim ich spotkaniu w Marcu. Łatwa drabinka, duzo słabych zawodnikow i Czilijczyk powinien zwietrzyć swoją szanse.
✅ 65

ll9 149

ll9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy - Regionalliga West
Spotkanie: Rot Weiss Essen - 1. FC Köln (A)
Typ: 1
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Ze względu na zbliżające się mecze eliminacyjne do Mistrzostw Świata oferta w tym tygodniu jest wyjątkowo mizerna. No ale coś trzeba z niej wybrać, bo czym byłby dzień bez piłkarskich emocji . Mnie osobiście z dzisiejszego zestawienia zainteresował ostatni mecz 6sztej kolejki &#39;konferencji&#39; zachodniej niemieckiej Regionalligi. Na stadionie Georg-Melches-Stadion w Essen piłkarze Rot-Weiss podejmować będą rezerwy ubiegłorocznego spadkowicza z 1 Bundesligi 1.FC Köln. Faworytem spotkania są gospodarze, zajmujący obecnie 8 miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem 12 punktów. Ich ewentualne zwycięstwo w dzisiejszym meczu pozwoli ekipie RWE zająć miejsce w czubie tabeli z trzema oczkami straty do liderującej, do tej pory niepokonanej Viktorii Köln. Piłkarze polskiego trenera z niemieckim paszportem Waldemara Wróbla wygrali 4 z 5 dotychczas rozegranych spotkań, natomiast raz musieli uznać wyższość rywali ulegając w trzeciej kolejce w meczu wyjazdowym przeciwko Fortunie Köln 3-1. Podczas dzisiejszego meczu pojemność stadionu z powodu modernizowanej jednej z trybun za bramką będzie mniejsza. Mimo to żywiołowo reagujący fani czerwono-białych mają szczelnie wypełnić pozostałe trybuny stadionu przy Hafenstrasse i liczyć na skuteczność najlepszego strzelca drużyny Benedikta Koepa oraz zwycięstwo swoich ulubieńców w meczu z rezerwami Koziołków. Młodzi zawodnicy drugiej drużyny to jedna z najsłabszych ekip w lidze. 2 zdobyte do tej pory punkty (remisy z SSVg Velbert i Borussią SV Wuppertaler) dają im 18 miejsce w tabeli. Sądzę, że powiększenie dorobku punktowego w dzisiejszym spotkaniu z dobrze dysponowaną drużyną Rot-Weiss na ich terenie będzie bardzo trudne. Mój typ na ten mecz to czyste win ekipy gospodarzy.
✅ 60

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Tennis US OPEN Deble
Spotkanie:Hlavackova A./Hradecka L. - Lisicki S./Peng S.
Typ:1
Kurs: 1.62
William Hill
Na godz 19 zaplanowano spotkanie Ćwierćfinaloew Pan w ktory zagraja Hlavackova A./Hradecka L. - Lisicki S./Peng S. Mój typ na to spotkanie to wygrana Czeszek Hradeckiej i Hlavackovej po dobry kursie.
Znam mozliwosci tej pary i licze ze pokonaja dzis znacznie utalentowane zawodniczki w grze pojedynczej w pojedynku deblowym, Lisicki i Peng to nie jest para grajaca ze soba od zawsze brakuje im takiego ogrania jak Czeskiej parze spodziewam sie niełatwego meczu dzis ale czuje 2-1 dla Czeszek i awans dalej dotychczas bez straty seta , Lisicki i Peng tylko jednego bedzie to bardzo ciezki spoktanie.
Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +3
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: HokejRosja KHL
Spotkanie: Khabarovsk - Mytishi
Typ: over 5.5
Kurs: 2.55
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Pierwsza kolejka ligi hokeja w Rosji. Nie będę ukrywał że na hokeju i do tego rosyjskim mało się znam. Patrząc na mecze przedsezonowe których to obie ekipy rozegrały sporo forma, obu ekip wydaje się być na podobnym poziomie, obie dość dużo strzelały i też traciły. Liga Rosyjska słynie z tego że jest underowe. W poprzednim sezonie jeśli chodzi o overy 5.5 gospodarze należeli do tych bardziej overowych, w przeciwieństwie do dzisiejszych gości. Typ wydaję się być trochę ryzykowany jednak ja spróbuje jest to dopiero początek sezonu, tak więc kalkulacji raczej nie powinno być i obie zagrają o zwycięstwo, nie wiadomą do końca jest też forma tak więc błędy na początku sezonu mogą się przydarzać obu ekipą i liczę że tak będzie w tym spotkaniu co da nam sporo bramek.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom