>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 03.01.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 3 stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga Top16
Spotkanie: Maccabi Electra Tel Aviv - Caja Laboral
Typ: Caja Laboral(+6.5)
Kurs: 1.99
Bukmacher: Pinnacle

Wow,czekałem na kursy i jak zobaczyłem to handi odrazu pojawił się usmiech na mojej twarzy.Buki cały czas faworyzują Maccabi ze względu na swoją gorącą hale.Co z tego skoro ten zespół gra już od dłuższego czasu poprostu słabo a system prowadzenia tej drużyny przez szanownego Blatta zaczyna już powoli dobijać włodarzy.Co innego Blatt a co innego budowa tej drużyny w tym roku która zwyczajnie mnie nie przekonuje.Od czasów złotej ery Parkera w tym klubie praktycznie nic sie nie dzieje.Co roku nie trafione transfery i rozczarowanie.Rok temu objawieniem mial być Hendrix,w tym roku egzaminu nie zdał Logan który miał sie idealnie wpasować w gre zółtych.Co innego Caja która poprostu mnie oczarowała tym co zrobiła w przeciągu ostatnich tygodni.Podnieśli sie i teraz grają fantastyczną poukładana koszykówke.Dużą w tym zasługe ma też Tabak który jednak jest dobrym trenerem.Zdrowa Caja to jest moc,mnóstwo talentu i radość z grania w koszykówke.A to z kolei stanowi ogromne zagrożenie dla wszystkich w tej grupie.Na początek na odstrzał poszedł grający ostatnio fenomenalnie Olympiakos.Po kapitalnym meczu Caja wygrała a Maciek zagrał chyba najlepszy mecz w sezonie.Cały czas czekam na pobudke San Emeterio który byc może wystrzeli już w tym tygodniu bo już dzisiaj z Fuenlabradą odpalił i rzucil 20pkt.Dla mnie ten handicap jest zdecydowanie za duży.Buki faworyzują Maccabi ze względu na własną hale i ostatnie lata kiedy to Caja wypadała zazwyczaj blado w hali gospodarzy.Do bóju Laboral.
✅99

Otrzymane punkty reputacji: +14
J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka-NBA
Spotkanie:Clevland Cavaliers vs Sacramento Kings
Typ: Liczba zdobytych punktów przez gospodarzy- under 101
Kurs: 1.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Już w nocy kolejna kolejka NBA i kolejne mecze do obstawiania.Ja za cel obrałem mecz dwóch drużyn które nie najlepiej spisują się w obenych rozgrywkach.Cavs w Konferencji Wschodniej zajmuja przedostatnie 14 miejsce natomiast Sacramento w Konferencji Zachodniej zajmuje 13 miejsce.Cavs krótko mówiąc nie grzeszą wielką skutecznością punktową na co wskazują ich mecze gdzie tylko kilka razy zdobywali ponad 101 punktów a było to w meczach z m.in New York Knicks,Miami Heat czy też Orlando Magic.Były to ponadto mecze przegrane.Obecna forma Cavs pozwala nam na śmiałe postawienie na to iż w tym meczu nie rzucą oni ponad 101 punktów.Warto nadmienić że w ostatnich kilku meczach nie osiągneli oni bariery 101 punktów.Mimo iż ich rywalem nie jest żaden z potentatów jak np. Los Angeles Clippers to jednak moim zdaniem gospodarzom tego spotaknie nie uda się osiągnąć tylu punktów.Kurs myślę że zadowalający.
✅90

frombzg 241

frombzg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Koszykówka, NBA
Spotkanie: Houston Rockets - New Orleans Hornets
Typ: Houston Rockets -10.5
Kurs: 2.09
Analiza:
Toyota Center, Houston, Texas
Linia 203pts na dzień dobry wystawiona w Bet365 od razu wywołała uśmiech na twarzy. Handicap na poziomie 9.5/10 wydawał się w porządku. Do czasu. Średnia Defense Sorted By Scoring, Defense Sorted By Scoring +/-1, last10 i mecze w Houston(stosunek 6/4) otrzymujemy rezultat 101:97 na korzyść Houston Rockets. Biorąc pod uwagę jednak mniejszą ilość współczynników, które pozwalają jeszcze dokładniej przybliżyć potencjalny wynik Szerszeni, otrzymujemy wynik 101:90 ze wskazaniem na Rakiety. Linie na zdobycze drużynowe, choć jeszcze nie wystawione, będą oscylować w granicach 106pts na Houston i 96.6pts na Nowy Orlean. Biorąc pod uwagę wyjściowe 202.5 z covers. Biorąc pod uwagę w/w statystyki i połączenie systemów, wychodzi handicap -13.5 na korzyść Rockets(wyjściowe 9.5+4 w średniej DSbD). Jak udało się przewidzieć, NOH nie poradzili sobie z trochę niestabilnymi Hawks na własnym obiekcie. Nie powinni mieć nic do gadania przeciwko stabilnej grze Rakiet na ich terenie. Akurat tak się złożyło, że te 3 zespoły(ATL, NOH I HOU) grają mecze ze sobą dzień po dniu. Szerszenie dostali -9 u siebie z Atlantą, Hawks zaś dostali lanie -19 w Teksasie. Wnioski nasuwają się same.
* Under 203pts
* Houston -13.5
* Houston win by 14-16pts
* NOH under 96.5pts
✅109

Otrzymane punkty reputacji: +2
kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
NIculescu Monica - Yi-Miao Zhou wygra Niculescu Monica 2:0
Kurs 1.57
Bet365

W wtorek polecałem grać Niculescu/Camerin i tam był koncert singlowy Moniki. W 1secie to ona przeważały + pomagała jej Camerin, której w 2gim jakby brakło werwy i usnęła. Sama Monica nie była nic w stanie zrobić, a wtedy gdy pomagała Camerin to popełniała błędy i traciły niepotrzebnie punkty. Ale wróćmy do singla - parę godzin przed deblem Monika zagrała z Robson, gdzie nie była faworytką, a jednak w godzinę i osiemnaście minut zmiotła z kortu młodą Laure pokazując jak jest mocna. Wrócę, ale debel pokazał mi obraz gry. I jak Monika wchodzi w sezon - dlatego tez nie widzwię się, ze w spotkaniu Robson - Niculescu (młoda krew) była faworytką, tak teraz na wygranie Moniki jest 1.22. Dlatego ja wybieram dokładny wynik 2:0. Yi-Miao Zhou dzieli przepaść rankingowa sam Hard wygląda 116/51 przy 117/75 także rozegrane spotkania równe, ale wygrane na korzyść Moniki. Y-M Zhou, by nie było, że to peefka odesłała K Chang, która na kortach twardych tabelą (nie w tabeli, a tabelą) jest lepsza od obu zawodniczek. Dlatego tez specjalnie nie ma co lekceważyć Zhou i nie gram u20/u19.5gema ponieważ kurs nie jest tego wart. Niculescu + swoje z linii = ✅
✅57

Otrzymane punkty reputacji: +1
N 7

nerotfp

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja, Premier League
Spotkanie: Heart of Midliothian - Hibernian
Typ: Ile padnie goli? Więcej, niż 2,5.
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bwin
Analiza: Najwyższy szczebel ligi szkockiej. Przed nami kolejna kolejka. W roli gospodarzy wystąpi zespół Hearts, który podejmie Hibernian. W tabeli panuje straszny ścisk, a goście mają zaledwie 6 pkt przewagi nad swoimi rywalami. Według buków faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy. Oba zespoły grają mocno w kratkę. Zespół Hearts w ostatnich meczach przeplata na przemian zwycięstwo - porażkami. Natomiast zespół Hibernian po kilku porażkach z rzędu potrafił wygrać z liderującym Celticiem Glasgow. Myślę, że będzie to pojedynek na wyniszczenie. Myślę, że można spodziewać się wielu goli po dosyć wyrównanym meczu. Stawiam, że w tym spotkaniu padną co najmniej trzy gole!
⛔100

K 7

kamilszczytno

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kuwejt,Pucha Kuwejtu
Spotkanie: Kuwait SC - Fahaheel SC
Typ: Kuwait SC ( handi - 2 )
Kurs: 2.60
Bukmacher: bet365
Analiza:
Tym razem jako kierunek drogi do 3 celnego typu w miesiacu wybralemmecz z cyklu KUWAIT FEDERATION CUP. A w nim jeden z bardziej utytulowanych klubow Kuwejtu , Kuwait SC 10-krotny mistrz kraju , plus 2-krotny zwyciesca wyzej wspomnianego pucharu ( na 5 edycji ) O rywalu znacznie krocej , jest druzyna z zaplecza najwyzszej klasy rozgrywkowej, w jej histori klubu nie znajdziemy ani jedno cennego sukcesu . Bylo 12 bezposerdnich pojedynkow mieczy tymi druzynami , 10-krotnie wygrywalo Kuwait SC ,przy pozostalych dwoch remisach . Dosc czesto bywaly to przekonywujace zwyciestwa. Podsumowujac Kuwait SC aktualny lider ligi Premier , dodatkowo gra w roli gospodarza, gra z druzyna z &quot;innej półki&quot; . Spokojnie pokryje handicap , stawiam na 3:0 .
⛔100

B 33

bodziorex

Użytkownik
hokej na lodzie, Allsvenskan
spotkanie: Troja/Ljungby- Asploven
typ : -1,5 Troja/Ljungby
kurs 2,25
bet365
analiza:
przed nami spotkanie 34 serii gier zaplecza szweckiej Elitserien. naprzeciwko siebie stana : Troja/Ljungby oraz Asploven. gospodarze zajmuja aktualnie 10 lokate w ligowej tabeli z dorobkiem 39 pkt. jesli chodzi o bilans spotkan na wlasnym terenie to legitymuja sie bilansem 7-9. ich najblizsi rywale okupuja 12 pozycje z dorobkiem pkt o dwa oczka mniejszym.na wyjazdach w 14 meczach tylko 3 wygrane. gospodarze tegoz pojedynku notuja ostatnia fatalna serie porazek.przegrane z karslgoga , leksandem , orebro i ostatnia karlsgona chluby im nie przynosza. warto jednak zaznaczyc ze byly to porazki raczej z wyzej notowanymi rywalami. Asploven z kolei po wygranej z Malmo uleglo Almtunie 0-3. bilans spotkan pomiedzy tymi zespolami wyraznie przemawia za gospodarzami i mysle ze nie inaczej bedzie tym razem. pora na przelamanie fatalnej passy Troja/Ljungby i pewne zwyciestwo , ktore pokryje handi -1,5
✅125

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NCAAB
Spotkanie: Davidson – Duke
Typ: Duke-17,5 (handicap)
Kurs: 2,5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W NCAA kończy się powoli czas spotkań między konferencjami i czas handicapów +/- 40 punktowych.Już powoli wchodzimy w okres spotkań między drużynami w miarę wyrównanymi.
W swoim ostatnim spotkaniu przed pojedynkami wewnątrz konferencji Duke spotka się z drużyną Davidson.
Duke już jakiś czas temu zwrócił moją uwagę swoja serią zwycięstw jest to jedyna drużyna swojej konferencji bez porażki w tym sezonie(wszystkie mecze wygrane w czasie regulaminowym).
Przejdźmy jednak do konkretów.
Podczas 12 spotkań, Duke pokrywał 7 razy wyznaczoną linię handicapu (wg Bet365),wydawałoby się że 7 na 12 to mało, jednak przyjrzałem sie temu bliżej linia handicapu była zawyżana gdy Duke grał na własnym parkiecie, a niedoszacowana gdy grał na neutralnym(Duke w tym sezonie nie grał spotkań stricte wyjazdowych),i wobec tego handicap w spotkaniach na terenie neutralnym(a takie też będzie jutrzejsze) był pokryty 5/5,w spotkaniach domowych jedynie 2/7 ALE aż 3 razy do pokrycia linii zabrakło tylko 0,5 punktu, raz 1,5 a największym brakiem było 5 punktów w ostatnim meczu z Santa Clara wygranym 90-77.
Może to być lekko niepokojące, ale SC do meczu z Duke miała świetny bilans wyjazdowy 3/3 gdzie tylko raz była faworytem kursowym.
Co do drużyny Davidson - grała ona na terenie neutralnym tylko raz w tym sezonie, przegrywając 81-67 przy linii handicapu +/-9.Ogólny bilans 7z/5p.
Generalnie nie jest to drużyna słaba i na pewno nie należy spodziewać się pogromu, raczej dosyć wyrównanej gry zwłaszcza w pierwszej połowie.
Davidson najwyżej w tym sezonie przegrał 14 punktami ale z tak mocną drużyną jak Duke jeszcze nie grał.
Dodatkowo na pewno zechce się pokazać z dobrej strony jeden z najlepiej punktujących w drużynie Duke, Seth Curry dla którego będzie to wizyta w &quot;hometown&quot; i jak twierdzi najskuteczniejszy strzelec z ostatniego meczu będzie tam sporo jego rodziny i znajomych, a dla Duke ważne wydarzenie .
Duke na pewno nie będzie się czuć jak na „wyjeździe” .
Duke w tym sezonie średnio zdobywa 81 tracąc 63 punktów na mecz, a Davidson odpowiednio 72 i 67.
Drużyny spotkały się w ubiegłym sezonie (niestety nie wiem czy był to teren neutralny czy gospodarzem były „niebieskie diabły”) i zakończył się wynikiem 82-69.Do przerwy minimalnie prowadził Davidson. Spodziewam się podobnego przebiegu dziś. Linia handicapu (ustawiona przez bet365 na +/- 17,5 punktu nie została wówczas pokryta) .
Na potrzeby tego konkursu typuję,że Duke odpali w drugiej połowie rakiety i z łatwością pokryje handicap 17,5 punktowy,jesli ktoś chce zagrać bardziej ostrożnie polecam handi w okolicach 7,5 punkta.
Podaję kursy z chwili obecnej,ale rano były one korzystniejsze.
⛔100

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka NBA
Spotkanie:Utah Jazz-Minnesota Timberwolves
Typ:Utah Jazz -3,5
Kurs:2,04
Bukmacher:pinnacle
Spotkanie ligi NBA i mecz Jazz z Timberwolves ktory zostanie rozegrany dzisiejszej nocy zapowiada się dość interesująco.Gospodarze jak i goście ostatnio grają dość słabo co potwierdzają bilanse.Utah,jedno zwycięstwo w 5 ostatnich meczach natomiast Minesota wygrała dwa mecz z pięciu więc jak widać szczyt formy to nie jest.Ważną informacją jest jednak brak Rickyiego Rubio w szeregach wolves,do tego Kovin Love nigdy nie błyszczał przeciwko Jazz na parkiecie w Utah.Sami gospodarze mimo słabszej formy ostatnio dziś mogą liczyć na to że zagra Marvin Williams,dość solidny gracz mający dość dobre statystyki przeciwko Minesocie.Dochodzi też przyzwoity H2H na własnym parkiecie i to że ostatnie mecze z LA Lakers,LA Clippers i GS Warriors na pewno nie należały do łatwych,dziś powinno być lepiej i wydaje mi się że taki handicap na ten mecz po takim kursie to bardzo ciekawa propozycja.Polecam
✅104

Otrzymane punkty reputacji: +1
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings
Typ: under 199
Kurs: 2.00
03.01.2013 01:00
Analiza:
Jedne z wielu spotkań rozgrywanych dziś na halach najlepszej ligi koszykarskiej świata.na dziś wybrałem spotkanie w którym buki typują na każdy over jaki jest możliwy w tym spotkaniu .Ja jednak jestem odmiennego zdania.Myślę że oba zespoły nie osiągną zawrotnej sumy ponad dwustu punktów. Myślę że tak będzie gdyż goście w ostatnich spotkaniach grali spotkania na wyniki ponad dwustu punktów lub w tych granicach.Musi przyjść takie spotkanie w którym nie osiągną nawet setki jako zespół.Gospodarze ostatnie spotkanie także zakończyli na poziomie w sumie ponad dwieście punktów.Oba zespoły nie są aż takie silne i dziś przyszedł czas na ich niemoc strzelecką.Moim zdaniem będzie to zacięte spotkanie o każdą piłkę w którym nie będzie tak łatwo rzucić gdyż oba zespoły zagrają bardzo dobrze w obronie.Ostatnie dwa spotkania między nimi zakończyły się grubo poniżej 190 punktów.Na to liczę także dziś że tak się stanie.
✅100

P 2

provokacija

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs
Typ: +5,5 Milwaukee Bucks
Kurs: 1,91
Bukmacher: bwin

Analiza:
Witam, moim zdaniem mecz bez jakiegos wyrażnego faworyta, tym bardziej, że Milwaukee gra u siebie, obstawiłem na gospodarzy z dodanim handi, ponieważ ostatnie mecze wskazują że mogą pokonać każdego rywala, ostatni mecz z Detroit, może zaliczyc to wpadki, lecz wygrana 19 z Miami i 15 z Netsami robi wrażenie, a Spurs to taka druzyna która kazdego sezonu spisuje sie dobrze lecz licze na to ze bedzie to wyrównane spotkanie i wygrana Spursów 1-4ptk. Eloszka
⛔100

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Czechy liga mationii
Spotkanie: Prostejov-Pordubice
Typ:pordubice
Kurs: 2.15
Bukmacher: Unibet

Analiza;
Moja perełka na jutro,mecz bardzo ale to bardzo zaprzyjażnionych drużyn;w czeskiej Mattionii NBL PRostojev -Pordubice drużyny jak zawsze w czołówce tabeli.W tym sezonie jak na razie sąsiedzi;
odpowiednio Prostejov 4 pozycja 18 pkt bilans 11-7.natomiast Pordubice 11-6 5 pozycja.Forma obydwu zespołów bardzo dobra;prostojev bilans 4-1 zaś pordubice 5-0,mały plus dla pordubic.
Napisze tak ;gram te drużyny już od 3 sezonów ponoszac tylko zjedną porażkę ,właśnie w pierwszym meczu tych
drużyn w tym sezonie ,gdzie nie spodziewanie rzutem na taśme Prostejov wygrał w pordubicach 92-91.
Dlaczgo makm zapisany ten mecz w moim archwiwum ;a no dlatego zobaczcie bilans bezpośrednich spotkań obu drużyn;

Mattoni NBL 2012/2013

Pardubice-Prostejov 91:92 24.10.2012

Mattoni NBL 2011/2012
Pardubice-Prostejov 81:79 ET 17.03.2012
Prostejov- Pordubice 64:79 10.02.2012
Pardubice-Prostejov 74:76 30.12.2011

EuroChallenge 2011/2012
Pardubice-Prostejov 98:84 07.12.2011
Prostejov-Pardubice 82:76 15.11.2011

Mattoni NBL 2011/2012
Prostejov-Pardubice 83:68 19.10.2011

Mattoni NBL 2010/2011
Prostejov-Pardubice 84:77 28.05.2011 play-off
Pardubice-Prostejov 92;70 24.05.2011 play-off
Prostejov-Pardubice 90:86 20.05.2011 play-off
Pardubice-Prostejov 77;72 17.05.2011 play-off
Prostejov-Pardubice 85:70 14.05.2011 play-off
Pardubice-Prostejov 89:68 20.04.2011
Prostejov-Pardubice 84:74 30.03.2011

Czech Cup 2010/2011
Prostejov-Pardubice 76:75 17.03.2011

Mattoni NBL 2010/2011
Pardubice-Prostejov 81:83 08.01.2011
Prostejov-Pardubice 85:87 23.10.2010

Mattoni NBL 2009/2010
Pardubice-Prostejov 91:86 16.04.2010
Prostejov-Pardubice 88:69 03.03.2010
Pardubice-Prostejov 76:78 09.01.2010
Prostejov-Pardubice 77:46 07.11.2009

Mattoni NBL 2008/2009
Pardubice-Prostejov 89:78 17.03.2009
Prostejov-Pardubice 74:71 04.02.2009
Pardubice-Prostejov 81:75 18.01.2009
Prostejov-Pardubice 69:81 13.11.2008

Mattoni NBL 2007/2008
Pardubice-Prostejov 70:80 13.04.2008
Prostejov-Pardubice 70:66 01.03.2008
Prostejov-Pardubice 90:60 06.01.2008
Pardubice-Prostejov 73:76 31.10.2007

JAk widac są dośc poważne argumenty aby grac na gości jutro;
ja złapałem jeszcze wczoraj dobry kurs ;dzisiaj troche już poleciały
;ale do meczu jeszcze dużo czasu i może byc ok;1,60 jutro;
dzis spadki w;
expekt 2;32----2,03
pinaccle 3.10---2.11
unibet 2.50----2,15
Dlatego gram w unibecie !!!
✅115

Otrzymane punkty reputacji: +7
A 8

agslaw35

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSzkocja Premier League
Spotkanie: Hearts – Hibernian
Typ: poniżej 2,5 gola
Kurs: 1.93

Analiza:

Spróbuję undera w meczu ligi szkockiej. Gospodarze Hearts, miejsce 9 w tabeli, podejmują 4-ty w tabeli Hibernian. Bukmacherzy większe szanse przyznają ekipie Hearts, która w ostatnim czasie na własnym boisku przegrała jedynie z Celtikiem. Hibernian radzi sobie dość średnio, choć ostatnia wygrana u siebie z liderem zapewne dodała im pewności siebie. Gospodarze strzelają średnio 1 bramkę na mecz, Hibernian lepszy strzelecko, choć zdecydowanie lepszy bilans mają grając u siebie.
Dlaczego under ? Uważam iż mecz będzie wyrównany i zakończy się albo minimalnym zwycięstwem gospodarzy albo remisem 1-1. Za Hearts przemawia niezła passa na własnym boisku, za Hibernianem wyższa pozycja w tabeli i niedawne zwycięstwo z Celtikiem.
Kursy na under nieznacznie spadaja, ja pobieram 1,93 w Pinnacle.
Powodzenia.
✅93

Otrzymane punkty reputacji: +3
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Spotkanie: Golden State - Los Angeles Clippers
Typ: Golden State -5
Kurs: 3,10
Bukmacher: bet365
Analiza: Nie mam już nic do stracenia, więc spróbuje tym razem taki wariant. GSW gra bardzo solidnie u siebie, mieli sporo wolnego i przede wszystkim w formie jest Curry i Lee, którzy ciągną cały zespół. Clippers przerwali passę kilkunastu wygranych z rzędu, a właśnie tego typu sytuacje nie wpływają czasami dobrze na drużynę i wydaję mi się, że dopiero w derbach z Lakers będą w stanie się odbić. Ponadto grają b2b, trzeci mecz w ciągu kilku dni bodajże czterech albo pięciu po poprzednim meczu z Denver, którzy zagrali naprawdę świetne spotkanie i zasłużyli na zwycięstwo. Myślę, że presja nadal jest po stronie Clippers - może nie aż taka jak w poprzednim meczu gdy mieli nadal tak świetną serię, lecz to oni wydają się faworytami w tym meczu. Warriors to także młoda drużyna i z pewnością będzie na maksa skoncentrowana na przyszły pojedynek, bo LA jest drużyną z czołówki i niemal na pewno zwyciestwo doda im jeszcze większej pewności. Defensywa gospodarzy znacznie się poprawiła i jest w stanie zatrzymać ofensywę gości czy to Griffina, Jordana czy zawodników z ławki jak chociażby Crawforda. Ławka GSW też daje radę - jest Landry, dobry def Green jak i Jack ktory zawsze dorzuci kilkanaście punktów. Ogólnie cały zespół bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, nareszcie Curry gra znacznie dłużej i wrócił do gry, co jest bardzo ważne w kontekście tej drużyny. Handicap trochę spory, można jak najbardziej grać coś na plus na GSW, jednak ja zdecyduje się na taki wariant.
✅210

dyrczu 46

dyrczu

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Koszykówka, USA- NBA
Spotkanie: Orlando Magic- Chciago Bulls
Typ: Bulls (- 3)
Kurs: 1,83
Analiza:
Co tu dużo mówić o tym meczu? Bullsi po przegranych 3 meczach z rzędu u siebie wyjeżdżają na obcy teren. Ostatnie porażki były po prostu drastyczne, w meczu z Bobcast zawodnicy grali jakby myśleli już o sylwestrze i dosłownie piłka wypadała im z rąk, za 3 to może rzucili 2 razy. Po prostu przykro było na to patrzeć, szczególnie że Bullsi to dobra firma. Brakuje cały czas Rose, który był najsilniejszym ogniwem drużyny z Chicago, ale ma dzisiaj z nimi jechać na mecz, także myślę, że to też jakaś motywacja. Bullsi powinni się w tym meczu przełamać i liczę na ich ładne zwycięstwo. Osobiście gram ich bez żadnego handi, to tylko dla celów typów dnia i podniesienia kursu. Ostatnio spotkanie Bullsi wygrali z Orlando, pokryli linie.
Orlando również przegrywa, ostatnie 6 meczy to porażki, z czego ostatnia po dogrywce z Miami. To może robić wrażenie.
Mecz moim zdaniem będzie wyrównany, ale większą determinacje będą mieli Bullsi, których trener na pewno ustawił do pionu. Mam nadzieję, że to wystarczy.
POwodzenia : )
⛔100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Brisbane(Australia)
Spotkanie: S.Williams - S.Stevens
Typ: poniżej 18,5 gema w meczu
Kurs: 1.75
Bukmacher: PinnacleSports

ANALIZA:

Na jutrzejszy ranek ćwierćfinał turnieju WTA w australijskim Brisbane. Spotka się w nim aktualnie 3 rakieta świata amerykanka Serena Williams z wschodzącą gwiazdą amerekańskiego tenisa 38 w rankingu Sloane Stephens. Serena w pierwszych dwóch rundach pokazała, że utrzymała formę z końcówki tamtego sezonu rozbijając w 1 rundzie Amerykankę Lepchenko 6-2,6-1 i w 2 rundzie Francuzkę Cornet 6-2,6-2 i moim zdaniem jest ponownie zdecydowaną faworytką do miażdżenia każdej przeciwniczki z podobnym rankingiem do wspomnianych. W spotkaniu ze swoją rodaczką zapewne też nie będzie chciała przedłużać meczu i wygra go szybko i pewnie bo już w półfinale może napotkac o wiele lepszą rywalkę Viktorię Azarenko, dlatego trzeba oszczędzać siły. Jeśli chodzi o Stephens to solidnie rozpoczęła sezon pokonując w tym turnieju takie rywalki jak Arvidson i Cibulkovą, ale nie są one nawet cieniem Sereny z którą spotkanie to tak jak zderzenie z walcem. Według mnie Stephens stać na ugranie maksymalnie 6 gemów w tym meczu, a jak Williams się rozpędzi to może być jeszcze mniej, bo z takimi przeciwniczkami, że tak powiem ona się nie patyczkuje. Reasumując fajny kursik do złapania na amerykańską gwiazdę dlatego warto go złapać. Zachęcam do swojego typu i pozdrawiam.
⛔100

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Spotkanie: Boston Celtics - Memphis Grizzlies
Typ: Paul Pierce over 19 pkt
Kurs:1,85
Buk:Betsson

Analiza:

Dzisiaj gram na Paul&#39;a Pierce&#39;a. Boston moim zdaniem dzisiaj na Memphis bardzo się zepnie i będzie chciał wygrać. Żeby tak się stało Paul Pierce musi swoje rzucić. Dzisiaj myślę, że będzie mecz prawdy na co stać biało-zielonych w tym sezonie. Ostatnio słabe występy, Boston 3 porażki z rzędu. Idealny dzisiaj rywal na przełamanie i tak naprawdę ocena w jakiej formie jest ekipa z TD Garden. Linia wystawiona przez Betsson jest naprawdę niska, jak na takiego wszechstronnego playera jakim jest Pierce. Pierce na mocne ekipy potrafi się spiąć, wynik może być na styku tak więc Pierce dzisiaj powinien zagrać długo. Ja wchodzę w ten bet mocno. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo

⛔100

C 55

casinojack

Użytkownik
Spotkanie: Milwaukee Bucks-San Antonio Spurs
03.01.2012 godz. 03:00
Typ: San Antonio Spurs -5.5
Kurs:1,95
Milwaukee Bucks mają z sezonu na sezon drużyne bardzo młodych zawodnikow, w tej chwili mamy w tej drużynie tylko sześciu graczy z ponad 27 latami, bardzo krótka ławka nie jest to również dobry znak przed bardzo ważnym meczu z San Antonio Spurs tej nocy. Spurs wygląda jak Dream Team teraz, Tony Parker z meczu na mecz gra coraz lepiej, trener od przygotowania fizycznego w Bucks Marc Boffa wie, o przyspieszenie ich dzisiejszego przeciwnika.Glowny problem zespolu Bucks to nie za szybka gra do przodu, a ja myśle szczególnie o John Henson, Tobias Harris i Ersan Ilyasova. Bucks z dużymi problemami nie może wygrać w Detroit z Pistons w Sylwestra i strata przez dwa punkty 96-94 to byl dla nich cios. Bucks z dużymi problemami, również w grach z Cleveland Cavaliers i porazka 82-94 i przeciwko Boston Celtics, kiedy wygrali w dogrywce 94-99. Spurs w sześciu wygranych z rzędu, i bez tylko Neala dziś, myślę warto spróbować z -5,5 opcja.
✅95

W 60

wichniar

Użytkownik
Dyscyplina:Koszykówka, NBA
Spotkanie: Phoenix Suns - Philadelphia 76ers
03.01.2012 godz. 03:00
Typ: 2
Kurs:2.55

Analiza:
Tak wysoki kurs przeciwko Suns w tym sezonie to miłe zaskoczenie jak dla mnie. Osobiście nie mogę patrzeć na grę drużyny Gortata. Notują serię 6 porażek z rzędu i z taką grą nie zanosi się aby dzisiaj ją przerwali. 76ers za to świeżo po wygranej z LAL i to na ich terenie, wcześniej wygrana w Memphis. Na korzyść Philadelphi przemawiają także ostatnie bezpośrednie pojedynki gdzie w ostatnich 4 meczach górą byli dzisiejsi goście. Jeśli koszykarze z Philadelphii myślą o po to takie mecze muszą wygrywać bo moim zdaniem Suns to jedna z 3 najslabszych ekip w tym roku ;)
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom