no więc czas na
NHL dzisiaj jest bardzo ciekawy wieczór, spoglądam w statystyki i proponuję:
Kupon #4
New York Rangers - Carolina Hurricanes
Typ: 1
Kurs: 2.00
Wkład: 15zł
Bukmacher: Expekt
Tu nie ma co się rozpisywać, Rangersi są na fali a Carolina na ostatnie 5 spotkań wygrała tylko jedno, dochodzi do tego fakt że Rangersi grają u siebie i zwycięstwo mamy gotowe.
Kupon #5
Anaheim Ducks - Vancouver Canucks
4-3 :;/: nie chce mi się po prostu tego komentować bo jak w nocy na początku zobaczyłem wynik 4-0 to myślałem że mi się śni chyba.
Typ: 2
Kurs: 2,40
Wkład: 20zł
Moim zdaniem jest to kolejny pewniak, Ducks lecą w dół na łeb na szyję
i nie zapowiada się żeby coś się zmieniło, grają swój najgorszy sezon a patrząc na ich ostatnie mecze i bęcki 5-0 od Red Wings którzy nie grają ostatnio najlepiej nie wróżę im zbyt dobrze. Canucks co prawda tez nie są w szczytowej formie ale powoli wracają na szczyt, patrząc na ich 5 ostatnich spotkań tendencja jest wzrostowa, i mimo porażki 5-1 z Minesotą wróże im dziś śmiało zwycięstwo.
Kupon #6
Buffalo Sabres - Ottawa Senators 
Kurs: 1,85
Wkład: brak, dorzucę go do kuponu AKO.
Tutaj już nie jestem taki pewny, niby kurs wskazuje na oczywiste zwycięstwo Sabres ale analizując chociażby ostatnie spotkanie tych 2 drużyn z 6 listopada zwycięstwo może wcale nie być tak oczywiste, mecz zakończył się 3-2 po rzutach karnych. Obie drużyny sezon zaczęły dobrze ale z tendencją spadkową. Senators mają za sobą 4 porażki z rzędu więc na pewno nie są zbytnio zmotywowani do walki. na niekorzyść Sabres przemawia również fakt że tylko 3 z 6 gier " u siebie" wygrali więc miejsce gry wcale może nie być handicapem na korzysć Sabres.
Kupon #7
Detroit Red Wings - Edmonton Oilers
Kurs: 1,80
Wkład: 15zł
Drużyna z Detroit nie jest w szczytowej formie, mają za sobą serię porażek z której dopiero od 2 meczy się wydostają a ostatnie 2 z 3 porażek to minimalne przegrane z Minesotą. porównując ich do Oilers są dużo lepszą drużyną i mimo iż Oilers odnieśli 3/5 zwycięstw w swoich ostatnich meczach to nie były to wygrane z dobrymi drużynami (prócz LA Kings)
w obecnej sytuacji chętnie zaryzykuję że Red Wings będą kontynuować zaczęte pasmo zwycięstw z 5 bramkami na koncie w każdym.
Kupon #8
Anaheim Ducks - Vancouver Canucks 2
New York Rangers - Carolina Hurricanes 1
Buffalo Sabres - Ottawa Senators 1
Detroit Red Wings - Edmonton Oilers 1
Ako: 15,98
Wkład: 5zł
Bukmachers: Expekt
Powodzenia Wszystkim! ????
Zysk/Strata: -1,75zł