>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Youzhny

youzhny 1

youzhny

Użytkownik
Kupon 1
???? Benoit Paire v Andreas Seppi @ 1.44 ✅
???? Marin Cilic v Philipp Kohlschreiber @ 1.53 ⛔
???? Santiago Giraldo v Daniel Munoz-De La Nava @ 1.4 ✅
Ako; 3.08
Stawka: 80
Zysk/Strata:
80
Marin Cilic v Philipp Kohlschreiber
No to zaczynamy. Dla mnie faworytem jak i dla bukow jest Marin Cilic, który wrócił niedawno po kontuzji. Obaj zawodnicy grali ze sobą siedmiokrotnie. Prowadzi Kohli 4-3. Jak zauważył dzisiaj inny uzytkownik forum. Zawodnik który wygrywał 1 seta wygrywał mecz. Cilic to zawodnik po prostu lepszy od Kohliego. Za chorwatem przemawia ranking, ale nie tylko. Ma oczywiscie lepsze serwis od Niemca. Jest od niego bardziej regularny. Już nie raz widziałem jak Kohli niby w dobrej formie a serwis wogole nie siedział. Wprawdzie gry Kohliego w tym turnieju nie widziałem, natomiast Marina tak. Patrząc na droge do finalu to Cilic miał o wiele trudniej. Pokonał mocnego Youzhnego oraz w formie Haasa. Natomiast Niemiec pokonał tylko jednego zawodnika godnego uwagi Lopeza. Dla mnie zwyciestwo Cilica. Skorzystałeś, kliknij dzięki.
Marin Cilic @ 1.53 ⛔
Santiago Giraldo v Daniel Munoz-De La Nava Giraldo to zawodnik lepszy. Jest wyżej w rankingu. Na clayu obaj zawodnicy czują się dobrze. Natomiast to Giraldo ogrywał zawodników o wiele lepszych od Hiszpana. Zawodnik z Kolumbi posiada bardzo dobry serwis, Hiszpan dzisiaj nie powinien mieć okazji do przałamania przeciwnika. Natomiast Giraldo parę okazji zapewne będzie miał, bo i z gry jest o wiele lepszy. Giraldo jesli przegrywał ostatnio to z zawodnikami z najwyższej półki( Yozhny, Murray). Natomiast Hiszpan z zawodnikami słabszymi. Ostatnio obaj zawodnicy są w dobrej formie, ale dla mnie jest tylko jeden zwycieżca. Skorzystałeś, kliknij dzięki.
Santiago Giraldo @ 1.4 ✅

youzhny 1

youzhny

Użytkownik
Kupon 2

???? Igor Andreev v Juan Carlos Ferrero(+1,5g) @ 1.83 ⛔
???? Angelique Kerber v Venus Williams @ 1.66 ✅
Ako; 3.03
Stawka: 80
Zysk/Strata: 80

youzhny 1

youzhny

Użytkownik
Kupon 4

???? David Goffin vs Rosol Lukas @ 1.4 ✅
???? Isner
vs Cilic @ 1.63 ⛔

Ako; 2.28
Stawka: 400
Zysk/Strata: 400

David Goffin vs Rosol Lukas Dla mnie to typ dnia. Obaj sa w rankingu nie daleko siebie. Obaj lubią grać na tej nawierzchni. Juz grali raz ze soba, ale to było na trawie( wygrał - Goffin). Obaj sa w dobrej dyspozycji. Są trzy rzeczy dla których gram na Lukasa. Jedną z nich jest to ze gra u siebie. Drugą to, że broni tu tytułu zdobytego rok temu. A trzecia to dyspozycja Lukasa. Jest w super formie. Ma bardzo wysoki procent podania, więc Goffin nie będzie miał za dużo okazji BP jeśli wogóle je będzie miał. Dzisiaj oczywiste zwycięstwo Lukasa. Skorzystałeś, kliknij dzięki.

Rosol Lukas @ 1.4 ✅

youzhny 1

youzhny

Użytkownik
Wracam po przerwie, myślę ze już na stałe

Kupon 1

???? Brian Baker - Philipp Kohlschreiber @ 1.5
???? Denis Istomin - Mikhail Youzhny @ 1.4
???? Serena Williams - Yaroslava Shvedova under 20,5 g @ 1.83
Ako: 3.84
Stawka: 200zł
Zysk/Strata: