>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

typy by wujek69 - Od nędzy do pieniędzy :P

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Tenis Ziemny WTA Cincinnati,twarda

Karatantcheva(+1,5 seta) - Bertens typ 1✅

Stawka :200 zł
kurs:1,31
ew.wygr:262 zl✅
buk:betsafe

Jak to nie wejdzie to spadlo na mnie jakies fatum. Karatantcheva ostatnio mega forma bije większośc jak leci , Bertens młodzitka zaledwie 21 letnia widać że jest w formie też bije dotkliwie swoje rywalki ale to Karatantcheva jest wg mnie dzis zdecydowaną faworytką ,przemawia za nią kilka argumentów. Nie ma bata żeby pani Kara.... nie ugrała seta.

Edit: To nie mogło nie wejść ;P w nieco ponad 30 min 6:2 dla Karatan....

Edit2:eek:statecznie 6:2 6:1 dla Kara...

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Tenis Ziemny ATP - Cincinnati

Melzer - Querrey typ 2✅

Stawka:200zł
kurs:1,18
ew.wygr:236 zł✅
buk:betsafe

Sądze że własnie już mam w kieszeni te 36 zł , Querrey mega forma , Melzer na twardej ostatni raz wygrał w Marcu, Querrey natomiast na twardej czuje się dosłownie tak samo jak ryba w wodzie, to zdecydowanie jego ulubiona nawierzchnia, dziś Melzer zostanie z niej zmieciony ;)

EDIT: Szczerze mówiąc nie wiem co Querrey zrobił w 1 secie , ale mniejsza o to , ważne że później wygrał kolejne 2 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Tenis ziemny ATP Cincinnati, twarda

Chardy - Istomin(+1,5 seta) typ 2⛔

Stawka:200 zł
kurs:1,22
Ew.wygr:244zł⛔
buk:pinnacle

Wpłaciłem sobie troche kasy do Pinnacle bo żaden buk nie oferuje +1,5 seta dla faworyta a to całkiem fajna opcja w niektórych przypadkach,np w dzisiejszym, Istomin całkiem niezła dyspozycja wczoraj pokonał groźnego Benatteu , Chardy wczoraj zrobił jeszcze większą niespodziankę pokonując Roddicka , ale prawdopodobnie to tylko jednorazowa niespodzianka ze strony Chardego. Istomin to wg mnie zdecydowany faworyt zdziwię się jak nie wygra tego spotkania, a o tym że ugra seta jestem przekonany.

EDIT: Dramat . takiego czegoś to się nie spodziewałem , widocznie ta wygrana z Roddickiem to nie przypadek,trudno;)

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Del Potro - Troicki 1✅
A.Radwańska - Stephens 1✅

Stawka:200zl
kurs:1,45
ew.wygr:290zl✅

Nie przewiduję sensacji w tych 2 meczach...

Edit: wyniki 2:1 2:1 nie powalają ,ale weszło ;)

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Tenis Ziemny ATP/WTACincinnati

Cilić - Djoković typ 2 (1,13)✅
Kerber - S.Williams typ 2 (1,29)⛔
Wawrinka - Raonić ( +1,5 seta) typ 2 (1,27)✅

Stawka:200zł
kurs:1,85
ew.wygr: 370 zł

Cilić nie potrafi grać z Djokoviciem...to tyle o tym meczu , kurs na Serene prezentem od buków, co z tego że Kerberówna w formie, z Sereną w takiej formie nawet nie jeden Pan by przegrał. Raonić - geialny serwis , Wawrinka będzie miał z nim problemy , seta Rao powinien ugrać na lajcie.

edit: jaja na boczku

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Del Potro(1,5 seta) - Djoković typ 2✅

Stawka:100zl
kurs:1,81
ew.wygr:181zł✅

W takiej formie na twardej nawierzchni nikt nie zatrzyma Novaka ;)

Edit: ;)

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Lindstedt/Tecau - Bryan/Bryan typ 2⛔

Stawka: 200 zl
kurs:1,29
ew.wygr: 258zł⛔

Bracia miażdżą wszystkich , są niczym rozpędzony pociąg ,taranują wszystkich na swojej drodze. Takiego kursu żal nie zagrać.

Edit:to są jakieś jaja, seria zwycięstw, a tu człowiek zagrał i lipa, ehhh.

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Federer - Djoković(+1,5 seta) typ 2⛔

Stawka:300zł
kurs:1,23
ew.wygr:369 zł⛔
buk: Pinnacle

Analiza:

Djoko na hardzie czuję się jak ryba w wodzie,ale w całym meczu na niego nie zagram , dlatego że jeszcze nigdy w życiu (a gram już 7 lat na bukmacherce) nie zagrałem przeciwko Federerowi , dziś gram na Djoko ale z handicapem.Zyczę wygranej 2:1 Rogerowi ;)

Edit: To jest właśnie cały Roger ;)

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Zahlavova - Strycova(+1,5 seta) vs ⛔Scheepers typ 1

Stawka: 100zł⛔
kurs:2.00
ew.wygr:200zl

Kurde mam wyrzuty sumienia co do poprzedniego typu , wiedziałem że to Federer wygra , kurde ale miało to być 2:1 :razz::razz:

Czeszka ostatnio słabo ,porażka za porażką , licze dziś na przełamanie, dlatego że ze Scheepers ma nie farta do Czeszki, na 2 mecze 2 wygrała Strycova. Kurs fajny nawet że Czeszka seta urwie , za stowke można to pograć powinno wejść.

Edit:Czarna seria????

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Muller.G - Stahovsky S typ 1⛔

Stawka:100zl
kurs:1,87
ew.wygr:187zl⛔
buk: Pinnacle

Twarda nawierzchnia jest zdecydowanie ulubioną nawierzchnią Mullera , nie powinien mieć dzis problemów z Ukraińcem

Edit: Czarna seria trwa, jeśli chcecie zarobić grajcie na odwrót tego co podaje....

wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Tydzień przerwy po fatalnej serii , myślę że wyjdzie mi to na plus ;)

Tamworth - Wrexham typ 1X (1,53)⛔

Stawka: 200 zł
kurs:1,53
ew.wygr:206zł⛔
buk:Betsafe

Nie wiem skąd takie kursy na Tamworth który znajduje sie obecnie w znakomitej formie czego nie można powiedzieć o Wrexhamie. Po 4 kolejkach Tamworth jest 3 a Wrexham 13. Może buki wiedzą coś więcej, w razie czego gram z podpórką.

Edit: DRAMAT

Do góry Bottom