>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by vis maior - ATP

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Zazwyczaj typowałem jedynie ATP live, w tym wątku wznawiam dawną przygodę z typowaniem tenisa przed rozpoczęciem spotkania. Spodziewajcie się ATP, choć sporadycznie mogą pojawić się typy z WTA. Nie podaję rzeczywistych stawek, wszystkie typy będą stawkowane 1J. Gram w bet365.
cel kwiecień: zysk na poziomie 50%
E: Nie bójcie się dziękować za dobry typ buttonem

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
1. Chardy +4.5, Bellucci - Dolgopolov U20.5 @3.15 w: 1/2; -1J
2. Makarova, Lisicki @2.2 w: 1/2;-1J
3. Suarez-Navarro @2.30 w 1/1; +1.3J
4. Gavrilova @3.00 w: 0/1; -1J
WKŁAD:4J WYNIK: -1.7J
skuteczność: 3/6

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
8. Suarez-Navarro +2.5 @1.8 w 1/1; +0.8J
WKŁAD:8J WYNIK: -3.9J
skuteczność: 7/14

Zastanawiam się cały czas nad handi 5.5 w stronę Lisicki; linię 6.5 brałbym w ciemno, Sabine od IW momentami gra fenomentalnie i jutro może napsuć sporo krwi Williams, szczególnie, że ta miewa ostatnio częste przestoje w swojej grze.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
10. Suarez-Navarro, Isner +2.5 @3.08 w 2/2; +2.8J
WKŁAD:10J WYNIK: 3.9J
skuteczność: 10/17

Polecam też przyjrzeć się dodatniemu handi na Halep w starciu z Sereną.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
11. Murray, Isner +3.5 @2.55
Typ na Murraya to bet przeciw Berdychowi i temu, jak wygląda jego gra z czołówką rankingu.
Isner z kolei, kiedy zobaczyłem kursy 1X2 myślałem się, że buki dadzą prezent w postaci wyższej linii handi, typu 4/5.5; wystawili 3.5 - szkoda, myślę, że w/w linię Amerykanin pokryłby serwując na siedząco. I tutaj clue całego zamieszania - Big John w Miami podaje wybornie - liczę na utrzymanie tej formy i frustrację Djokovica, być może w finale Miami ponownie zagra Jankes?

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom