>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by Tubul

tubul 20

tubul

Użytkownik
Siemka,
postanowiłem założyć sobie temacik, aby mieć przegląd i jak czytałem w topicu u jednego z userów &quot;samodyscyplinę&quot;. Forum śledzę już jakiś czas, grałem sporo przed wakacjami z niezłym skutkiem (głównie na live w nocy - NBA), ostatnio raczej co wygrałem to następnego dnia przetrwoniłem, a więc zakładam temat, aby grać rozważniej i umieszczać 1-2 typy dziennie właśnie tutaj. Będę grał za małe stawki (do 10zł kupon max) w bet365, czasem na betclic. Mam zamiar stawiać po 1-2 mecze na kupon w maxie, puki co głównie piłkę nożną, natomiast z czasem i koszykówkę w większych ilościach.
Początkowy stan konta: 90,50 zł

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #1 ⛔⛔⛔
Sporting vs Basel - 1 @ 1,61
Viktoria Plzen vs Academica - 1 @ 1,61
Stawka: 5,50
Zysk: 8,85
Kupon #2 ⛔⛔⛔
Athletic Bilbao vs Hapoel Kiryat Shmona - Powyżej 2,5 gola @ 1,44
Levante vs Helsingborg - 1 @ 1,36
Stawka: 10,00
Zysk: 9,70
e: niestety kiepski początek ;)

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #3 ⛔⛔⛔
Su-Wei Hsieh vs Urszula Radwanska - 2 @ 1.72
Stawka: 10
EW: 7,20
:kwasny4565:
Kupon #4
✅✅✅
Slovan Bratislava vs FC Nitra - 1 @ 1,28
Legia Warszawa vs Polonia Warszawa - Powyżej 2.0,2.5 @ 1,90
Stawka: 5,38
EW: 7,70
ps. wczoraj podpatrzyłem analizę i jakiś typ na Baseball i obstawiłem za 10zł i mi wlazło, co pozwoliło odrobić lekko stratę z wczorajszej LE.
pozdrawiam

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #6 ✅✅✅
Sorana Cirstea vs Laura Robson - 2 @ 1,50
Stawka: 40,00
EW.: 20,00
ps. kupon zagrałem przed 13, ale dopiero teraz wstawiam, zdecydowałem się na większą stawkę po ostatnich porażkach :razz:

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #7 ⛔⛔⛔
Jagiellonia Białystok vs Piast Gliwice - 1 @ 1,85
EW: 8,50
polska liga...bez kitu śmiech...
Kupon #8 ✅✅✅
Kaiserslautern vs Hertha Berlin - BTS @ 1,80
EW: 8,00

tubul 20

tubul

Użytkownik

parę typów z wczoraj, po ostatnim tygodniu porażek miałem małą przerwę i wróciłem na betclica, na którym dopisywało mi więcej szczęścia hehe

tubul 20

tubul

Użytkownik

wczorajsze ;)
dzisiaj coś podam wcześniej, a nie wstawie screena po fakcie, udalo mi się trochę odbić i mam nadzieje, że już tak zostanie

tubul 20

tubul

Użytkownik
No niestety Hertha nie wlazła, odrobiłem na live takim kuponem:

ogólnie nie wstawiałem tutaj wszystkich typów ale teraz mam zamiar to zmienić i systematycznie zamieszczać co i jak.
pozdrawiam i powodzenia

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #12 ✅✅✅
Nordsjaelland - Chelsea (-1) @ 1,90
stawka: 24,32 zł
ew.: 46,21 zł
Kupon #13 ✅✅✅
Nordsjaelland - Chelsea - over 1,5 @ 1,18
Juventus - Szachtar Donieck - over 1,5 @ 1,25
Bate Borisov - Bayern - over 1,5 @ 1,16
Benfica - Barcelona @ 1,55
Ako.: 2,65
stawka: 20.00 zł
ew.: 53.00 zł
taki kuponik dłuższy sobie próbuję, wygląda realnie, Chelsea powinna spokojnie coś nastrzelać w Danii, Juve-Szachtar to może być ciekawy mecz i niekoniecznie tylko Juve będzie strzelać, gdyż Szachtar również ma kilku utalentowanych zawodników, a jak by Ukraińcom udało się coś wsadzić do sieci to oczywiste będzie, że Juve rzuci się do ataku, no i trzeci mecz gdzie zagra Bate z Bayernem to wydaje mi się, że z palcem w dupie Bayern strzeli na Białorusi te dwie bramki... Niby Bate zrobiło niespodziankę w 1szej kolejce LM, no ale gdzie Lille, a gdzie Bayern... no i dodałem do kuponu Barce na wyjeździe, obecnie trochę w słabszej dyspozycji, ale grać nadal potrafią (ostatni piękny i szalony pościg w lidze z Sevillą zakończony sukcesem). Zobaczymy. Puszczę coś jeszcze wieczorem.
pozdrawiam i powodzenia! ;)

tubul 20

tubul

Użytkownik
Wczoraj dwa typy trafione, później coś dodam na dzisiejszą LM, żałuję że nie zagrałem tej Chelsea z handi -2 bo miałem taki zamiar i już puszczałem kupon praktycznie... Szkoda mega bo kurs był super, no ale najważniejsze że jakiś postęp. Zamieszczam screen dwóch kuponów w nocy:

także trochę szczęścia dopisało i oby tak dalej.
Pozdrawiam

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #14 ✅✅✅
Arsenal (-1) - Olympiakos @ 1,95
Ajax - Real Madryt (-1) @ 2,20
Ako: 4,29
Stawka: 15
EW.: 64.35
Kupon #15 ⛔⛔⛔
Manchester City - Borussia Dortmund @ 2,05
Stawka: 35
EW.: 71.75
Kupon #16 ⛔⛔⛔
Porto - Paris Saint-Germain - BTS @ 1,72
Stawka: 30
EW.: 51.60

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #17 ⛔⛔⛔
Manchester City - Borussia Dortmund @ 2,05
Stawka: 55
EW.: 112.75
pozwoliłem sobie jeszcze jeden na City, jak wtopią to dwa kupony ???? zobaczymy, liczę, że dadzą radę, kurs na moje kusi i aż dziwne, że tak duży.
pozdro

tubul 20

tubul

Użytkownik
Kupon #18 ✅✅✅
Ajax - Real Madryt @ 1,55
Stawka:: 75,00 zł
EW.: 116,25 zł

załapałem się przed pierwszą bramką na 1,55, niech tylko utrzymają... ;)

tubul 20

tubul

Użytkownik
No niestety, City zawiodło i trochę hajsu na nich poszło, żałuję, że drugi kupon dokoptowałem, no ale cóż. Na szczęście Arsenal w 93 uratował kuponik i Real na live postawiłem, zawsze coś tam odrobili ze strat, które poniosłem na City.
Dzisiejsza LM słabiutko, 2/5 celnych kuponów.

Do góry Bottom