49 stskarol Użytkownik Sierpień 18, 2010 #1 Postanowiłem że założe własny temat z moimi typami, codziennie po jednym ale za to dobrym typie. :]
49 stskarol Użytkownik Sierpień 18, 2010 #2 Bhupathi M./Mirnyi M - Isner J./Querrey S. Typ: Isner J./Querrey S. Kurs: 1,88 Bukmacher: Pinnacle Sports Stawka: 100PLN EW: 188zł
Bhupathi M./Mirnyi M - Isner J./Querrey S. Typ: Isner J./Querrey S. Kurs: 1,88 Bukmacher: Pinnacle Sports Stawka: 100PLN EW: 188zł
190 travism Forum VIP Sierpień 19, 2010 #3 4. Każdy z użytkowników może założyć maksymalnie 2 tematy w tym dziale. Każdy kolejny temat będzie zamykany, dlatego starajcie się w sposób czytelny prowadzić swój topic. Nie kasujemy tematów na prośbę użytkowników. Kliknij aby rozwinąć... Temat zamykam i odsyłam do dwóch ostatnich. Pierwszy Drugi Pozdrawiam, Travis(M)
4. Każdy z użytkowników może założyć maksymalnie 2 tematy w tym dziale. Każdy kolejny temat będzie zamykany, dlatego starajcie się w sposób czytelny prowadzić swój topic. Nie kasujemy tematów na prośbę użytkowników. Kliknij aby rozwinąć... Temat zamykam i odsyłam do dwóch ostatnich. Pierwszy Drugi Pozdrawiam, Travis(M)