>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Typy by SpecialOne

specialone 6

specialone

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów!
W temacie będę podawał moje typy. Zachęcam do odwiedzania mojego tematu. Prosiłbym jednak o nie zaśmiecanie go zbędnymi postami. Nie będę się rozpisywał o moim stylu gry i sposobie na ogrywanie buka. Sami będziecie mieli okazje poobserwować moją grę i sami ją ocenić. Pozostaje mi jedynie życzyć mi i wam powodzenia. Zaczynamy.

Przed nami kolejne derby Moskwy. Zdecydowałem się zagrać na przełamanie Dinama. Biało-Niebiescy nie mogą się wstrzelić w ten sezon. Pięć porażek pod rząd w tym ta ostatnia, dość zaskakująca u siebie z Terekiem. Dziś pierwsze spotkanie gości pod wodzą Dana Petrescu. Rumun zrezygnował z posady w Kubaniu, aby ratować tonący okręt. Dinamo to zespół z potężnym potencjałem, któremu nie przystoi okopywanie dna tabeli. Szkoleniowiec ten jest znany ze swych twardych metod szkoleniowych. Po i łzy na treningach. Zresztą bardzo dobrze przekonali się o tym niegdyś piłkarze Wisły Kraków, którzy nie wytrzymali narzuconego obciążenia treningowego w konsekwencji czego przygoda Petrescu nie trwała z krakowskim klubem zbyt długo. Tego właśnie potrzeba drużynie &quot;Policjantów&quot;. Kogoś kto mocno wstrząsanie tym zespołem. Da impuls, który pozwoli na powrót uwierzyć zawodnikom w siebie. Efekt nowej miotły? Dlaczego nie. Motywacji napewno nie zabraknie. Lokomotiv to solidna drużyna, ale jakościowo traci trochę do ekip pokroju Zenita czy Rubina. Jeżeli Dinamo zagra w końcu na swoim poziomie to urwanie choćby punktu nie powinno stanowić problemu. Do tego dochodzi fakt, że są to derby. Po sromotnej porażce ze Spartakiem kolejnych derbów przegrać po prostu nie wypada. Motywacji napewno nie zabraknie.
Lokomotiw Moskwa - Dinamo Moskwa ⚽✅ 2:3
Typ: x2
Kurs: 2.05
Stawka: 100j.
E.W: 105j.
Expekt

specialone 6

specialone

Użytkownik
Stawiam na zdecydowanych faworytów tego spotkania. Według mnie najbardziej pewny mecz tej kolejki Jupiler Pro League. W przeciwieństwie do Anderlechtu czy tez Clubu Brugge gospodarze nie grali w tygodniu meczu pucharowego, więc mogli w pełni skoncentrować się na meczu ligowym. Standard to jeden z głównych faworytów do zdobycia majstra w tym sezonie. Skład robi mocne wrażenie. Z każdym kolejnym meczem maszynka nabiera tempa. Mechelen to ekipa, która jest groźna przede wszystkim przed własnymi trybunami. Ze wszystkich 8 zdobytych dotąd bramek tylko jedna została zdobyta w meczu wyjazdowym. Bramka zdobyta tydzień temu po rzucie wolnym. Jak dotąd żadnej bramki w meczu wyjazdowym zdobytej po ataku pozycyjnym.Widzę tutaj 2:0 albo 3:0 w stronę gospodarzy.
Standard - KV Mechelen ⚽✅ 3:2
Typ: 1
Kurs: 1.55
E.W: 55j.
Expekt

specialone 6

specialone

Użytkownik
Szybko i na temat bo mecz już niebawem. Stawiam na Lille. Tak naprawdę kwestia awansu powinna być rozstrzygnięta już tydzień temu. Po pierwszych 15 minutach powinno być 2:0 dla klubu z Francji. Po nie wykorzystanym karnym w drużynie coś przygasło i nie prezentowała tej samej gry co w pierwszej fazie meczu. Kopenhaga stwarzała zagrożenie głównie po kontrach. Tak też udało im się strzelić gola. Dziś jadą bronić wyniku. Obraz meczu będzie prawdopodobnie wyglądał jak tydzień temu. Jeżeli dziś Lille wykorzysta swoje stuprocentowe sytuacje które marnowała tydzień temu to nie powinna mieć problemu ze zwycięstwem i w konsekwencji z awansem.

OSC Lille - FC Kopenhaga ⚽✅ 1:0
Kurs: 1.40
E.W: 40j.
Expekt

specialone 6

specialone

Użytkownik
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Dnipro. Tydzień temu padł wynik 2-2. Rezultat mylący i nie oddający w pełni tego co działo się na murawie. Klub z Ukrainy miał gigantyczną przewagę. Cała pierwsza połowa praktycznie rozgrywała się na połowa Slovana. Posiadanie piłki w granicach 65% na korzyść Dnipro. Sytuacji do rozstrzygnięcia dwumeczu w pierwszej połowie nie brakowało. Choćby słupek Matheusa. Rzut karny tuż przed końcem spotkania zadecydował, że Ukraińcy nie wywieźli do domu cennego zwycięstwa pozostawiając czeskiemu klubowi nadzieje na awans. Tak czy siak wynik 2-2 korzystny dla dzisiejszych gospodarzy i to Czesi muszą atakować. Dnipro co najmniej o dwie klasy przewyższa swojego dzisiejszego rywala jeżeli chodzi o jakość prezentowaną na boisku.

FC Dnipro - FC Slovan Liberec ⚽✅ 4:2
Kurs: 1.52
E.W: 52j.
Pinnacle

Mój Zysk: +252j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
specialone 6

specialone

Użytkownik
Z Bundesligi zdecydowałem się zagrać jedno spotkanie. Jest to potyczka Schalke 04 z Augsburgiem. Ekipa Huuba Stevensa zaprezentowała się bardzo solidnie pod każdym względem w meczu z Hannoverem. Obawy, że po odejściu Raula ta ekipa spuści mocno z tonu okazały się teoriami wysuwanymi na wyrost. Drużyna wymieniana przez wielu fachowców jako czarny koń tych rozgrywek w walce o tytuł mistrzowski. Zespól Schalke napewno trafił z formą w początek sezonu. Kadrowo nie ma sensu porównywać tych dwóch zespołów. Schalke bije na głowę o kilka klas swych sobotnich rywali. Augsburg miał ogromny problem z tworzeniem sobie sytuacji bramkowych z Fortuną. Z taką grą zupełnie nie wyobrażam sobie w jaki sposób mogą zagrozić defensywie gospodarzy. Brak jakichkolwiek argumentów. Będzie murowanie bramki i oczekiwanie na kontrę. Hildebrand będzie się bardzo nudził w tej rywalizacji. To tylko kwestia czasu jak Huntelaar z ekipą rozpyka defensywę Augsburga. Kurs 1,40 jak na prawdopodobieństwo trafienia zdarzenia wydaje się bardzo przedni.

FC Schalke 04 - FC Augsburg ⚽✅ 3:1
Kurs: 1.40
E.W: 40j.
Expekt

specialone 6

specialone

Użytkownik
Po takim kursie aż żal nie spróbować. Polonia z problemem skompletowania osiemnastki meczowej. Kompletnie nie przygotowani do gry na zapleczu Ekstraklasy. Dostarczyciel punktów i nic więcej. Skład uzupełniany młodzikami. Mecz o sześć punktów. GKS chcąc myśleć o utrzymaniu takie mecze musi wygrywać. Gra wcale nie taka tragiczna jak mogłaby to sugerować lokata w ligowej tabeli. Ostatnio minimalna przegrana z liderem po wyrównanej walce. Remis na wyjeździe z Zawiszą. Bardzo trudni rywale na sam początek. Dziś dla odmiany rywal z przeciwległego bieguna. Widowiska piłkarskiego się nie spodziewam, jednak Tyszanie powinni udowodnić swoją wyższość na murawie. Warto zaznaczyć, że do składu gospodarzy wraca doświadczony gracz jakim jest Rocki.

GKS Tychy - Polonia Bytom ⚽⛔ 0:0
Kurs: 1.80
E.W: 80j.
Expekt
Mój Zysk: +192j.

Otrzymane punkty reputacji: +5
specialone 6

specialone

Użytkownik
Beerschot jedzie szukać zdobyczy punktowej do Mechelen. Uda im się? Stawiam, że nie zdołają urwać choćby jednego punktu. Są pod formą. Tydzień temu pierwszy raz w sezonie zdobyli komplet oczek z przeciętnie grającymi Zebrami. Gra nie zachwyca. Mechelen to gorący teren, a drużyna gospodarzy w każdym meczu gra o 3 punkty. Przekonał się o tym Club Brugge, który 3 razy prowadził w meczu, a mimo to nie zdołał wywieźć 3 punktów. Trzeba przy tym wspomnieć, że Brugge to obecnie zdecydowanie numer jeden jeżeli chodzi o jakość prezentowaną na boisku w Belgii. Dobra, szybka i kombinacyjna gra gospodarzy powinna dać im dziś trzy oczka.

KV Mechelen - Beerschot AC ⚽⛔ 0:2
Kurs: 1.90
E.W: 90j.
Pinnacle
Mój Zysk: +92j.

specialone 6

specialone

Użytkownik
Gent ma dziś zamiar zgarnąć 3 łatwe punkty. Charleroi to drużyna, która od początku była skazywana na walkę o utrzymanie. Prognozy sprawdzają się co do joty. Bilans 5:16 mówi wszystko. Niektóre buki z jakiś przyczyn zdjęły ten mecz już oferty a kursy spadają.
Charleroi - AA Gent ⚽⛔ 1:1
Typ: 2

Kurs: 1.65
E.W: 65j.
Pinnacle

specialone 6

specialone

Użytkownik
Do składu powrócił Eto. Efekty widać po wyniku w LE. Dziś pojedynek z Samarą. Oglądając tą drużynę mam wrażenie, że jest to najgorszy team obok Novgorodu w lidze. Masa nie dokładnych podań i co z tego wynika olbrzymia liczba strat. Hiddink mimo gry w czwartek w eliminacjach napewno przygotował swoją ekipę do dzisiejszej rywalizacji. O klasie tego tranera nie trzeba nic pisać. Mamy początek sezonu, więc o zmęczeniu w przypadku tak klasowych zawodników jakich mamy w składzie Anzhi nie może być mowy. Jakakolwiek strata punktów z Samarą będzie dla mnie nie małą niespodzianką.

Krylya Sovetov Samara - Anzhi Makhachkala ⚽✅ 1:2
Typ: 2
Kurs: 1.85
E.W: 85j.
Bwin

Mój Zysk: +77j.

specialone 6

specialone

Użytkownik
Przerwa na reprezentacje. Nie całe dwa tygodnie odpoczynku od bukmacherki. Z tej okazji postanowiłem zrobić małe podsumowanie z zaciętego frontu ogrywania bukmachera. Dużo tego nie było, dlatego i liczenia nie ma za wiele. Zeszły weekend wliczę jeszcze do sierpnia.

Miesiąc: Sierpień
Ilość Zakładów : 9
Trafione✅ 6
Nietrafione⛔3
Skuteczność 66,6%
Stawki zainwestowane : 900j.
ZYSK ✅77j .
YIELD ✅8,55%

Jak widać szatańska skuteczność. Jest dobrze, ale mogło być lepiej. Szczególnie boli remis GKSu, który mimo miażdżącej przewagi nie zdołał trafić do bramki rywala. Nie ma co biadolić. Bierzemy się do roboty po przerwie. Postaram się pisać ciekawsze analizy, bo do tej pory raczej takie pisane na szybkości &quot;na kolanie&quot;. Pozdrawiam i widzimy się po przerwie.​

Do góry Bottom