>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by soMsiad!

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Witam,
Od kilku lat grywam u bukmachera. Po tym czasie doszedłem do wniosku: albo się na tym znam albo mam dużo szczęścia ????
Postaram się umieszczać tutaj swoje typy-może komuś się przyda.
Pozdrawiam.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Piłka nożna:
Guarani-Olimpia Asuncion typ: 2 kurs: 1,90
AKO: 1,90
Stawka: 100 zł
Bet365
Ogólnie w lidze Olimpia radzi sobie bardzo dobrze. W poprzedniej kolejce potknęła się z Cerro więc w tym meczu napewno zrobi wszystko by odbudować swoją pozycję.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
I taki mały hardcore:
Piłka nożna Boliwia:
Oriente-Aurora (25&#39;) 1:0 typ: 2 kurs: 13,00
Stawka: 10 zł
BET365
Mnie osobiście aż taki duży kurs na gości po 25 minutach dziwi.
CO prawda przegrywają 1:0 ale... Drużyna Oriente w 5 ostatnich spotkaniach zdobyła tylko 1 punkt zaś goście grają w miarę równe w ostatniej kolejce remisując z liderem Bolivar. Kto wie może się podniosą stawka jest kusząca.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
I taki mały hardcore:
Piłka nożna Boliwia:
Oriente-Aurora (25&#39;) 1:0 typ: 2 kurs: 13,00
Stawka: 10 zł
BET365
Mnie osobiście aż taki duży kurs na gości po 25 minutach dziwi.
CO prawda przegrywają 1:0 ale... Drużyna Oriente w 5 ostatnich spotkaniach zdobyła tylko 1 punkt zaś goście grają w miarę równe w ostatniej kolejce remisując z liderem Bolivar. Kto wie może się podniosą stawka jest kusząca.
⛔
Niestety od razu po zagraniu tego kupony Aurora dostała czerwona kartkę????. Gdybym się wstrzymał chwilę nie było by tematu, ale cóż zdarza się.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Piłka nożna:
Guarani-Olimpia Asuncion typ: 2 kurs: 1,90
AKO: 1,90
Stawka: 100 zł
Bet365
Ogólnie w lidze Olimpia radzi sobie bardzo dobrze. W poprzedniej kolejce potknęła się z Cerro więc w tym meczu napewno zrobi wszystko by odbudować swoją pozycję.
⛔
No niestety 0:0.
Chyba już za późno było na typowanie i organizm zbyt zmęczony.
CO prawda 10 zł do przodu ale nie o to chodziło. Dziś będzie lepiej ????

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Tenis: WTA - Rome - Runda 1
Barbora Zahlavova Strycova v Lourdes Dominguez Lino kurs:1,66
Christina McHale v Shuai Peng kurs:1,30
AKO: 2,16
Stawka:100 zł
BET365
Barbora Zahlavova Strycova nie ma najlepszego okresu. Ostatnio przegrywa mecz za meczem co świadczy że forma gdzieś uciekła. Jej rywalka tez nie jest postrachem rywalek jednak myślę że sobie z Barborą poradzi.
Jezeli chodzi o Shuai Peng tutaj jestem niemal pewny jej zwycięstwa: jest niemal we wszystkich elemantach gry lepsza od rywalki, wyżej notowana, forma również niczego sobie. Zobaczymy ????

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Piłka nożna: Mistrzostwa Europy U17 - 80 min
Holandia U17 v Czechy U17 typ: 2x kurs:1,66
Rumunia U17 v Niemcy U17 typ: 2 kurs: 1,44
AKO:2,40
Stawka 50 zł
BET365
Jeżeli chodzi o Holendrów to mają zapewniony awans z pierwszego miejsca a Czesi jak i Niemcy,Rumuni walczą o drugie miejsce. Holendrzy mogą wyjść na ten mecz rozluźnieni, w słabszym ustawieniu i kto wie. Możliwe że Czechy wygrają jednak wolę nie ryzykować aż tak. Do drugiego meczu już trochę nawiązałem. Niemcy jak zwykle w każdym turnieju są faworytem do medalu jeżeli nie do zwycięstwa więc powinni a nawet muszą ograć Rumunów.
Holandia U17 v Czechy U17 under 2,5 kurs:1,70
Rumunia U17 v Niemcy U17 over 2,5 kurs: 1,85
AKO3,14
Stawka: 50 zł
BET365
W tej grupie jeszcze w żadnym meczu nie wpadło powyżej 2,5 gola na mecz.
Wydaje mi się, że w pierwszym spotkaniu może być tak samo. Jak pisałem wyżej Holendrzy nie będą się spinać ale na pewno nie dadzą sobie strzelić-no może jedną i tak się zakończy na 1:0 dla Czechów lub remisem po 1 ???? Jeżeli chodzi o Niemców to będą gryźć trawę by wygrać i myślę że pokażą wreszcie na co ich stać ogrywając pewnie Rumunie.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Tenis: WTA - Rome - Runda 1
Barbora Zahlavova Strycova v Lourdes Dominguez Lino kurs:1,66
Christina McHale v Shuai Peng kurs:1,30
AKO: 2,16
Stawka:100 zł
Bet365

Barbora Zahlavova Strycova nie ma najlepszego okresu. Ostatnio przegrywa mecz za meczem co świadczy że forma gdzieś uciekła. Jej rywalka tez nie jest postrachem rywalek jednak myślę że sobie z Barborą poradzi.
Jezeli chodzi o Shuai Peng tutaj jestem niemal pewny jej zwycięstwa: jest niemal we wszystkich elemantach gry lepsza od rywalki, wyżej notowana, forma również niczego sobie. Zobaczymy :smile:
⛔
Gdyby ktoś oglądał mecz Shuai to by chyba był bliski nerwicy-jak ja.
W decydującym secie
⛔
Gdyby ktoś oglądał mecz Shuai to by chyba był bliski nerwicy-jak ja.
W decydującym secie [przy stanie 5:4 miała meczowego gema przy swoim podaniu i... szkoda słów ????

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Piłka nożna: Mistrzostwa Europy U17 - 80 min
Holandia U17 v Czechy U17 typ: 2x kurs:1,66
Rumunia U17 v Niemcy U17 typ: 2 kurs: 1,44

AKO:2,40
Stawka 50 zł
BET365
✅✅
Jeżeli chodzi o Holendrów to mają zapewniony awans z pierwszego miejsca a Czesi jak i Niemcy,Rumuni walczą o drugie miejsce. Holendrzy mogą wyjść na ten mecz rozluźnieni, w słabszym ustawieniu i kto wie. Możliwe że Czechy wygrają jednak wolę nie ryzykować aż tak. Do drugiego meczu już trochę nawiązałem. Niemcy jak zwykle w każdym turnieju są faworytem do medalu jeżeli nie do zwycięstwa więc powinni a nawet muszą ograć Rumunów.
Holandia U17 v Czechy U17 under 2,5 kurs:1,70
Rumunia U17 v Niemcy U17 over 2,5 kurs: 1,85
AKO3,14
Stawka: 50 zł
BET365
W tej grupie jeszcze w żadnym meczu nie wpadło powyżej 2,5 gola na mecz.
Wydaje mi się, że w pierwszym spotkaniu może być tak samo. Jak pisałem wyżej Holendrzy nie będą się spinać ale na pewno nie dadzą sobie strzelić-no może jedną i tak się zakończy na 1:0 dla Czechów lub remisem po 1 ???? Jeżeli chodzi o Niemców to będą gryźć trawę by wygrać i myślę że pokażą wreszcie na co ich stać ogrywając pewnie Rumunie.
Mogło byc lepiej

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Piłka nożna: Argentyna - Clausura:
Velez Sarsfield v Banfield typ: 1 kurs:1,80
Stawka: 50
BET365
Valez to lider Argentyńskiej Clasura. W ostatniej kolejce podknęli się ze słabiutkim Quilmes więc nie sądzę by w kolejnym spotkaniu wyszli rozluźnieni.

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Na koniec dzisiejszego dnia coś z NHL:
Nashville Predators - Vancouver Canucks typ:2 kurs:1,71
Stawka 30zł
BET365
Fajną analizę tego spotkania znalazłem w temacie użytkownika Odisio.
Pozwolę sobie ją tutaj wkleić ponieważ całkowicie się z nią zgadzam.
Polecam ogólnie tego typera-ma bardzo dobre statystyki jeżeli chodzi o NHL.
&quot;Dwa zwycięstwa Predators w tej serii to i tak duży sukces. Śmiem tak twierdzić, widziałem większość z gry we wszystkich meczach i szczerze powiem, że nawet w tych zwycięskich dla Preds warunki dyktowały Orki. Smutna prawda jest taka, że Nashville nie ma warunków żeby na dobre postawić się VAN. Dobrze im wyszło wyłączenie z gry braci Sedinów i to chyba jeden z powodów dla których seria trwa dalej (Henrik -5 , Daniel -3 !). Biorąc do kupy całokształt obu zespołów wiadomo że wyżej rozstawieni Canucks mają tutaj w każdym spotkaniu przewagę i umiejętności i mentalną. Drapieżnicy nie mają kilku wartościowych napastników i to też przeszkadza, bo kto dla nich punktuje ? Ward ? Bez obrazy, ale to jest zawodnik nadający zespołowi głębi a nie prowadzący do wygranych ... dlatego to nie może trwać długo (zatrzymywanie ekipy z Kanady). W ostatnim meczu dwie bramki dla NAS padły po ewidentnych błędach w ustawieniu obrony Orek, jeśli błędów własnych unikną zawodnicy z Vancouver to może nie być co zbierać z Nashville chociaż wierzę że pożegnają się godnie.&quot;

somsiad 47

somsiad

Użytkownik
Na koniec dzisiejszego dnia coś z NHL:
Nashville Predators - Vancouver Canucks typ:2 kurs:1,71
Stawka 30zł
BET365
Fajną analizę tego spotkania znalazłem w temacie użytkownika Odisio.
Pozwolę sobie ją tutaj wkleić ponieważ całkowicie się z nią zgadzam.
Polecam ogólnie tego typera-ma bardzo dobre statystyki jeżeli chodzi o NHL.
&quot;Dwa zwycięstwa Predators w tej serii to i tak duży sukces. Śmiem tak twierdzić, widziałem większość z gry we wszystkich meczach i szczerze powiem, że nawet w tych zwycięskich dla Preds warunki dyktowały Orki. Smutna prawda jest taka, że Nashville nie ma warunków żeby na dobre postawić się VAN. Dobrze im wyszło wyłączenie z gry braci Sedinów i to chyba jeden z powodów dla których seria trwa dalej (Henrik -5 , Daniel -3 !). Biorąc do kupy całokształt obu zespołów wiadomo że wyżej rozstawieni Canucks mają tutaj w każdym spotkaniu przewagę i umiejętności i mentalną. Drapieżnicy nie mają kilku wartościowych napastników i to też przeszkadza, bo kto dla nich punktuje ? Ward ? Bez obrazy, ale to jest zawodnik nadający zespołowi głębi a nie prowadzący do wygranych ... dlatego to nie może trwać długo (zatrzymywanie ekipy z Kanady). W ostatnim meczu dwie bramki dla NAS padły po ewidentnych błędach w ustawieniu obrony Orek, jeśli błędów własnych unikną zawodnicy z Vancouver to może nie być co zbierać z Nashville chociaż wierzę że pożegnają się godnie.&quot;
✅✅✅
Jeszcze raz podziękowania dla ODISIO. Dobra robota.

Do góry Bottom