>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by Razvan :P

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #1
Po przerwie dla reprezentacji na ligowe boiska powracają zespoły Górnika Zabrze i Wisły Kraków. Myślę, że po nieudanym początku sezonu Robert Maaskant zdążył już wstrząsnąć swoimi podopiecznymi i właśnie od 9. kolejki Biała Gwiazda rozpocznie marsz w górę tabeli. Poza aspektami personalnymi za przyjezdnymi przemawia statystyka konfrontacji z Górnikiem. Otóż ostatnia porażka Wiślaków z zabrzanami miała miejsce niespełna 11 lat temu. Kolejne 19 spotkań to 18 zwycięstw i jeden remis. Sądzę, że goście podtrzymają dziś ten korzystny bilans i przerwą serię 4 spotkań bez zwycięstwa w tym sezonie.
Mecz: Górnik Zabrze Vs Wisła Kraków
Typ: 2
Kurs: 2,30
Stawka: 100zł
Możliwa wygrana: 230zł​

razvan 0

razvan

Użytkownik
Dysponuję w tej chwili budżetem 400zł. Niestety Wisła nie pokazała zupełnie nic i przegrała z Górnikiem. Za chwilę kupony na ten weekend.

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #2

W drugim piątkowym meczu Ekstraklasy wicelider Korona Kielce podejmuje Legię Warszawa. Wygląda na to, że po fatalnym starcie Legioniści wracają na odpowiednie tory i zaczynają grać dobrą piłkę. Korona w tym sezonie spisuje się wyśmienicie, jednak sądzę, że dziś nie zdoła pokonać zespołu Macieja Skorży. Stawiam X2.
Mecz: Korona Kielce Vs Legia Warszawa
Typ: X2
Kurs: 1,45✅
Stawka: 200zł
Możliwa wygrana: 290zł

Kupon #3
Do tego dorzucam zakład &#39;Liczba goli do przerwy - over 0,5&#39;&#39;. Wydaje mi się, że w pierwszej połowie wynik zostanie otworzony.
Mecz: Korona Kielce Vs Legia Warszawa
Typ: Liczba goli do przerwy : over 0,5
Kurs: 1,50✅
Możliwa wygrana: 150zł

Legia nie zawiodła i zgodnie z planem ograła Koronę. Do przerwy 3 bramki, więc oba kupony zakończone pozytywnie.
Obecny budżet: 540zł

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #4

Motor Lublin jest drużyną odstającą od reszty ekip drugiej ligi wschodniej niemal pod każdym względem. Dziś do Lublina przyjeżdża wicelider tabeli, który na wyjazdach radzi sobie nie najgorzej (4-2-1). Myślę, że Motor dziś się nie przełamie i to goście zgarną komplet punktów.

Mecz: Motor Lublin Vs Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Kurs: 1,90✅
Możliwa wygrana: 190zł
Zgodnie z przewidywaniami Motor zaprezentował żenujący poziom i przegrał w pełni zasłużenie 0:2.

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #5

Mecze gigantów z ligowymi szarakami. Myślę, że Chelsea i Real wygrają co najmniej dwoma golami. Te zespoły na własnych obiektach prezentują skuteczną piłkę.
Mecz: Chelsea (-1) Vs Wolverhampton
Typ: 1
Mecz: Real Madryt (-1) Vs Racing Santander
Łączny kurs: 2,10✅
Możliwa wygrana: 210,25zł
Niespodzianek nie było. Chelsea wygrała spokojnie 2:0, natomiast Real zdemolował Racing 6:1. Oba handicapy pozytywnie. ;)

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #6

Zła passa Wiślaków nie będzie trwać wiecznie. W poprzednim tygodniu stawiając na Wisłę niestety się zawiodłem. Liczę na to, że dziś Wisła wreszcie się przełamie i pokona Lechię w meczu przyjaźni.

Mecz: Wisła Kraków Vs Lechia Gdańsk
Kurs: 1,90✅
Możliwa wygrana: 190zł

Nareszcie Wisła powraca do gry. Mimo iż początek spotkanie tego nie zapowiadał, to gospodarze wygrali wysoko i przełamali serię meczów bez zwycięstwa.:razz:

razvan 0

razvan

Użytkownik
Ten weekend jak do tej pory bardzo pozytywnie. Nie zawiodły mnie drużyny z ligi polskiej oraz zagraniczne. Spotkania na niedzielę dodam jeszcze dziś lub jutro przed południem. ????

Obecny budżet: 830,25 zł

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #7

Po ostatnich gorszych występach Czerwonych Diabłów, czołówka Premier League zaczęła się od nich oddalać. W 4 spotkaniach na wyjeździe podopieczni Alexa Fergusona odnotowali 4 remisy. Sądzę, że dziś ta zła passa zostanie przełamana i United zdobędą komplet punktów. Dziś do składu powraca kilku ważnych zawodników m.in. Rio Ferdinand , więc goście powinni dziś sprostać ligowemu przeciętniakowi.

Mecz: Stoke City Vs Manchester United
Kurs: 1,65✅
Możliwa wygrana: 165zł

Dwa gole Hernandeza pozwoliły Manchesterowi United odnieść pierwsze zwycięstwo na wyjeździe w tym sezonie. ;)

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #8

Genoa to zespół posiadający w swoim składzie kilku ciekawych zawodników ofensywnych. Mam nadzieję, że już przed przerwą dadzą o sobie znać. Nie wykluczam również tego, że to Catania ustrzeli coś przed przerwą.

Mecz: Genoa Vs Catania
Typ: Liczba goli pierwszej połowy : over 0,5
Kurs: 1,40⛔
Możliwa wygrana: 140zł

Niestety ku mojemu rozczarowaniu do przerwy bramki nie padły. :-(

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #9

W meczach z udziałem tych drużyn w pierwszych 45 minutach pada stosunkowo dużo goli. Mam nadzieję, że ta statystyka zostanie dziś podtrzymana i jakąś bramkę przed przerwą zobaczymy.

Mecz: Osasuna Vs Malaga
Typ: Liczba goli pierwszej połowy : over 0,5
Możliwa wygrana: 145zł

Już w trzeciej minucie meczu ten zakład okazał się trafny. Ostatecznie przed przerwą padły dwa gole.

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #10

Wracający do formy Lyon zagra dziś na wyjeździe ze zdecydowanie najsłabszą drużyną Ligue 1. Takie mecze, taka drużyna jak Lyon poprostu musi wygrywać.

Mecz: Arles Vs Lyon
Kurs: 1,50⛔
Możliwa wygrana: 150zł

Kupon #11

Na drugim kuponie postanowiłem zagrać również na Lyon, tyle że z handicapem. Inne rozwiązanie niż pewna wygrana gości będzię dla mnie dużym zaskoczeniem.

Mecz: Arles Vs Lyon (-1)
Kurs: 2,45⛔
Możliwa wygrana: 245zł

Kompromitacja Lyonu i zaledwie remis z ostatnią drużyną w tabeli, której ten wynik dał dopiero drugi punkt w sezonie...????

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #12

Na własnym stadionie Villarreal w tym sezonie bramki jeszcze nie stracił. Dziś na El Madrigal przyjeżdża Atletico Madryt. Siła ofensywna jaką dysponują obie ekipy powinny dać o sobie znać.

Mecz: Villarreal Vs Atletico Madryt
Typ: Obie drużyny strzelą gola? : TAK
Kurs: 1,60⛔
Możliwa wygrana: 160zł
Niestety Atletico nie zdołało wdusić chociaż kontaktowej bramki :-(
Obecny budżet: 540,25zł

razvan 0

razvan

Użytkownik
Kupon #13

Hiszpańscy giganci stają do walki w Copa del Rey. Oba te spotkania są traktowane jako pojedynki Dawida z Goliatem. Nie sądzę, aby któraś z tych drużyn miała dziś przegrać, chociaż mam jeszcze w pamięci sensacyjne wpadki Realu z poprzednich sezonów. Jestem jednak dobrej myśli i stawiam pokaźną kwotę na zwycięstwa Barcy i Realu.

Mecz: MurciaVs Real Madryt
Kurs: 1,16
Mecz: Ceuta Vs FC Barcelona
Kurs: 1,22

Łączny kurs: 1,41
Stawka: 540zł
Możliwa wygrana: 764,21zł

Do góry Bottom