>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy by Qui

quintana 425

quintana

Użytkownik
Cześć, w tym temacie jak pewnie się domyślacie będę podawał kupony które będę grał. Ostatnio mam niezłą passe bo 5 dni pod rząd wygrana przy dość wysokich kursach w granicach 7. Nie będe aktywny codziennie, bo nie zawsze jest co grać. Zaczynamy

05.02.2016
Al-Hilal vs Al-Fateh | TYP 1 1,25
Al Ahli SC vs Al Khaleej | TYP 1 1,3
Antalyaspor vs Fenerbahce | TYP 2 1,5
Trump vs Gould | TYP 1 1,33
H2K vs Elements | TYP 1 1,2

AKO - 3,89
Stawka - 30 zł
EW. - 116 +/-

quintana 425

quintana

Użytkownik
Jeszcze puszczę sobie tasiemkę dla zabawy za 4 zł, nie raz takie wchodziły :
Mgladbach vs Werder | TYP 1 1,85
Ufa vs CSKA Moskwa | TYP 2 2,15
Belenenses vs Benfica | TYP 2 1,35
Malaga vs Getafe | TYP 1 1,67
Olympiakos vs Khimky | TYP 1 1,45
Bringhton vs Brentford | TYP 1 2,0
AKO - 26
Stawka - 4 zł
EW. - 104 zł +\-

quintana 425

quintana

Użytkownik
To co się wczoraj działo do brak słów. Bukmacherzy bardzo zadowoleni z dnia. Dzisiaj bezpieczniej.

06.02.2016
Atl. Madryt vs Eibar | TYP 1 1,45✅ ⛔ bo nie dałem przez Wawo :grin:
Tottenham vs Watford | TYP 1 1,52✅
Kutno vs Wrocław | TYP 1 1,15✅
IFK Helsinki vs Espoo | TYP 1 1,3✅
Cagliari vs Entella | TYP 1 1,45✅

AKO 4,78
Stawka - 25zł
EW. - 105 zł, miało być, a jest 70 ✅

I drugi dla zabawy :

Bologna vs Fiorentina | TYP 2 2,0
Cardiff vs MKD | TYP 1 1,9
Gillingham vs Swidon | TYP 1 1,9
Northampton vs York | TYP 1 1,52
Tondela vs Guimaraes | TYP 2 2,05

AKO - 37,57
Stawka - 4 zł
EW. - 132,34

Dzisiaj będzie lepiej!

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Nie szkoda kasy na taka gre? Kupony z 7 zdarzeniami. 1/10 Ci wejdzie przy dobrym szczesciu i akurat jestes na zero. nie lepiej ograniczyc spotkania na kupon do max 3 i grac plaska stawka?

Otrzymane punkty reputacji: +10
quintana 425

quintana

Użytkownik
Nie szkoda kasy na taka gre? Kupony z 7 zdarzeniami. 1/10 Ci wejdzie przy dobrym szczesciu i akurat jestes na zero. nie lepiej ograniczyc spotkania na kupon do max 3 i grac plaska stawka?
Zgadzam się z Tobą, tylko dzisiaj oferta bardzo duża i ciężko mi wybrac te 3 mecze.

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Wiec rozbij ten kupon na dwa. Tak grajac predzej czy pozniej skoncza ci sie fundusze i sam stwierdzisz ze to nie mialo sensu. lepiej wygrac jednorazowo mniej a wygrac niz na sile probowac wygrac wiecej bo przed meczem wszystko wydaje sie mega pewne, a mecz sie rozpocznie i zaczynaja sie schody.
A widze ze grasz praktycznie pilke nozna gdzie najwiecej niespodzianek a przede wszystkim opcje 1x2. Poszukaj tez czegos z siatkowki czy tenisa. Dzis dobrze wyglada Resovia, Modena, Lube, Zaksa(choc tu bym nie przesadzal) troicki, gasquet. Kursy nienajgrsze a przynajmniej nie ma remisu jak w pilce noznej gdzie mimo wszystko zdarzaja sie dosc czesto przy kuponach z tyloma zdarzeniami

quintana 425

quintana

Użytkownik
Kurcze Wawo, jestem Ci wdzięczny i jestem zły na Ciebie, bo ten kupon który dałem wszedłby, a tak postawiłem bez Madrytu i od razu 30 zł mniej wygrałem ... Ale teraz wiem aby być bardziej ostrożnym. Chodź musze być szczery i wczorajsze mecze które uważałem za pewniaki weszły 9/9
Na drugim za dyszke tylko Middlesbrough nie weszło, które dałem spontanicznie, nigdy więcej takich decyzji, a szkoda bo by fajna sumka kolejna wpadła.
Ogólnie ostatnie 6 dni jestem 5/6 w wygranych tych kuponów na poważnie.
Dzisiaj też gramy

07.02.2016

Napoli vs Capri | TYP 1 1,15 ✅
Fronsine vs Juventus | TYP 2 1,22✅
FC Granada vs Real Madryt | TYP 2 1,32✅
FC Basel vs Luzern | TYP 1 1,62✅

AKO - 3
Stawka - 30 zł
EW - 90 zł✅

Roma vs Sampdoria | TYP 1 1.52✅
Verona vs Inter | TYP 2 1,90⛔ Pieprzony Inter, wczoraj Mide popsuło drugi
Bournemouth vs Arsenal | TYP 2 1,95✅
Free State vs Mamelodi | TYP 2 1,7✅
Graafschap vs Nijmegen | TYP 2X 1,4✅

AKO - 13,2
Stawka - 5 zł
EW. - 57,7 zł⛔

Powodzenia dziś wszystkim!!

Otrzymane punkty reputacji: +10
quintana 425

quintana

Użytkownik
I kolejny wygrany dzień i po raz drug z rzędu na drugim ryzykowanym kuponie jeden mecz nie wchodzi i znowu remis. W kuponach na poważnie 6/7 w ostatnich dniach i +350zł zysku! Na jutro mam coś takiego :

08.02.2016

Braga vs Estroli | TYP 1 1,55c✅
Sp. Lizbona vs Rio Ave | TYP 2 1,22c⛔ NIE WIERZE
Antortohis vs Pafos FC | TYP 2 1,35✅

AKO - 2,55
Stawka - 30 zł
EW. - 67,32 ⛔

Trapani vs Como | TYP 1 1.9
Spal 2013 vs Pontedera | TYP 1 1,62
Go Ahead vs Den Bosch | TYP 1 1,75
Hap. Jerozolima vs Ashoad SC | TYP 2 1,85
FC Ateny vs AOK Kerkyra | TYP 2 1,5

AKO - 14,95
Stawka - 5 zł
EW. 65,78 zł ⛔

Powodzenia jutro

quintana 425

quintana

Użytkownik
Siedziałem i nie dowierzałem. Ile ten Sporting akcji psuł, a jak sędzia im na przekór robił ... no cóż tym razem się nie poszczęściło. I tak ostatnie dni to 5/7 i około 270zł na plus.
Dzisiaj trochę mniejsza stawka, bo za bardzo nie ma co grać, ale spróbuje.
09.02.2016
Police vs Fenerbahe | TYP 2 1,4
Langenthal vs Thurgau | TYP 2 1,45
Rosja vs Azerbejdżan | TYP 1 1,42
Goffin D. - Baghdatis M. | TYP 1 1,45
AKO - 4,18
Stawka - 20 zł
EW. 73,56
OGÓLNIE JAK ZAUWAŻYŁEM JAK COS MI NIE WCHODZI TO JEDEN MECZ, TAK JUŻ 4 RAZ POD RZĄD JAK NIE WCHODZI KUPON NA POWAŻNIE ???? (((((((((((((

quintana 425

quintana

Użytkownik
Kupon wyglądał inaczej niż tam na górze, bo nie zdążyłem na czas. Było tak :
West Ham vs Liverpool | TYP 1X 1,5 ✅
Police vs Fenerbahce | TYP 2 1,32 ✅
Langenthal - Thurgau | TYP 1 1,37 ⛔ TO SĄ JAJA, DRUGA DRUŻYNA Z PRZED OSTATNIĄ, PRZEGRYWALI JUŻ 0:3, POTEM NAWET WYGRYWALI 4:3, W OSTATNIEJ SEKUNDZIE STRACILI GOLA I PO KARNYCH PRZEGRALI!
Alba Berlin - Kłajpeda | TYP 1 1,25 ✅
TO SA JAJA, 5 RAZ Z RZĘDU JAK COŚ NIE WCHODZI TO JEDEN MECZ XDD

quintana 425

quintana

Użytkownik
A jutro tak :

Haase R. - Simon G. | TYP 2 1,32✅
Śląsk Wrocław - Czarni Słupsk | TYP 2 1,35✅
Kuznetsov An. - Troicki V. | TYP 2 1,52✅
Maccabi Tel Awiw - N. Nowogród | TYP 2 1,25⛔:-:)-:)-:)-:)-(????:-|????:?:;/::-|

AKO - 3,39
STAWKA - 30 zł
EW. - 101 zł

Jak nie wejdzie to robie sobie przerwe do końca tygodnia i w weekend coś obstawie ... ale wejdzie

W tym miesiacu jak na razie 5/8 i 245, 24 zł zysku!

quintana 425

quintana

Użytkownik
Napisze to po raz kolejny, to są jakieś żarty. Kolejny dzień i kolejny jeden mecz nie wchodzi ... Maccabi przegrało i to znowu po dogrywce ....
6 raz pod rząd jak nie wchodzi i jeden mecz. Mimo tego od początku miesiąca 215,25 zł zysku (ale już większości nie ma bo się świętowało wygrane ???? D)

Przerwa do 15.02.2016.

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Nadal wymyślasz typy, gralesz kosza 3 drogowo to smiem twierdzic ze grasz u ziemniaka. Tracisz przy tym jakies 20 %. Nie lepiej puscic singla lub dubla grubiej ? wieksze prawdopodobienstwo wygranej.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Nadal wymyślasz typy, gralesz kosza 3 drogowo to smiem twierdzic ze grasz u ziemniaka. Tracisz przy tym jakies 20 %. Nie lepiej puscic singla lub dubla grubiej ? wieksze prawdopodobienstwo wygranej.
Lepiej lepiej lepiej lepiej. Ale nie na mój portfel takie granie, a nóż widelec nie wejdzie i wtedy to dopiero sobie przerwe zrobie ???? D
Dobra, tego 15 puszcze 2/3 mecze za 50 zł, może grubiej jak będzie bardzo pewnie. Ale to Maccabi mnie zdruzgotało, znam się na koszu, gram, oglądam go od dziecka i tu taka niespodzianka. Ale szczerze przed puszczeniem myślałem czy je dawać.
No chyba, że ułoże coś fajnego na jutro i puszcze za te 50 zł bo akurat tyle mi z tych wszystkich ostatnich wygranych zostało. Zobaczę, poczytam co tu kto co poleca.
A może Wawo coś polecisz na jutro? :cool:

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Poczekaj do weekendu i stwórz se jakiegos pewnego tripla, a najlepiej przerzuć się na gre w necie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
wawo po co ty sie wszedzie wpi.erdalasz ??? pisz sobie u siebie a nie zasmiecaj innym nie potrzebnie, nie dosc ze u mnie to u kogos to u kolejnej osoby widze, zajmij sie soba chlopie a jak masz do kogos sprawe to napisz do niego na pw a nie u wszystkich smietnik robisz

quintana 425

quintana

Użytkownik
Uuuu znalazlem chyba perełkę na sobote. W lidze szkockiej 3 drużyna Hearts podejmie drużyne z 8 miejsca Patrick. Różnica w golach to Hearts - 45:24, Patrick 22:28 i dzieli ich 16 punktów. Na wyjeździe w tym sezonie wygrali z nimi 0:4. Wygrali dzisiaj z 4 drużyna Ross Counrty na wyjeździe 0:3 i mieli znacza przewagę ... u siebie niedawno wygrali z Celticem. Kurs 1,85 ... warto myśle

quintana 425

quintana

Użytkownik
Po przerwie wracam.
Hearts - Patrick | TYP 1 1,85
PSG - Lille | TYP 1 1,48
Real - Bilbao | TYP 1 1,32
AKO -3,61
Stawka - 30 zł
EW. 108 zł

Do góry Bottom