>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by pytamboniewiem, tylko gruba gra

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Hej, postaram się podzielić z wami moimi typami w miarę regularnie, gram praktycznie tylko single bądź duble za bardzo wysokie sumy, jednak myślę że trafię do chociażby wąskiego grona odbiorców. Nic nie gwarantuję, jednakże moja skuteczność w moim przypadku, bo jeszcze nigdy nie prowadziłem tego typu hmm z braku odpowiedniego słowa użyję &quot;pomocy&quot;, wynosi około 83-84%.

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Od razu lecimy w ten sam dzień:
Roberto Baptista Agut - Fabio Fognini
Typ na Baptiste-Aguta z handicpaem -1,5 gema, kurs 1.80,
stawka 2500zł, ew. wygrana 4500zł
Nie podaję buka, bo każdy gra gdzie chce, kursy praktycznie wszędzie identyczne, dla szerszego grona polecam grę bez tego ostatniego zera, za 250zł, tylko i wyłącznie singiel.
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
Jak zwykle, słabiutki start w moim wykonaniu, skuteczność:
0/1 ---&gt; 0%

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Kei Nishikori - David Ferrer
Typ: 1, kurs @2.40
Stawka: 2500zł
✅✅✅✅✅✅✅
No to jesteśmy tam gdzie powinniśmy być po pierwszym typie, na dobrej drodze do 10.000zl na plus tygodniowo.
Skuteczność: 1/1 -&gt; 50%
Zysk po dwóch typach: 1000zł.

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Okejka, jedziemy dalej, bo trzeba sobie zapracować na dobrą wypłatę, wyrobić obrót, no i w końcu dobić do GoldSkrillVipa.
NY Knicks - LA Lakers
Typ: over 217.0, Kurs 1.90
Stawka: 2500zł
✅✅✅✅✅✅✅
Zysk na typie: 2.250 zł
Zysk ogółem: 3.250 zł
Skuteczność: 2/3 ---&gt; 66%
Heh uwielbiam trzecie kwarty w wykonaniu graczy nba, 82 punkty tym razem :grin:

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Grajmy panowie, bo wciąż czuje niedosyt po pierwszym błędnym typie, żeby nie było, ja gram te mecze na koncie u buka, oczywiści jeśli ktoś poprosi mogę pokazać screeny, żeby nie było że jestem gołosłowny i wymyślam sobie stawki :)
Sevilla - Real Madryt
Typ: 2, Kurs @1.50
Dominika Cibulkova - Agnieszka Radwańska
Typ: 1, Kurs @1,72
Ako: @2.58
Stawka: 3.250 zł, gramy za wszystko co wygraliśmy, to będzie dobry dzień pod względem zarobków.
Mój pierwszy dubel jaki tutaj podaje, widzę spory potencjał na zarobek na tym kuponie.

Do góry Bottom