Na wstępie zaznaczam że nie będę podawał miliona typów tygodniowo . Podam mecz jedynie jezeli będę pewny w 90% jego wejścia . Dziennie (w tygodniu) można znaleźć około 2-3 meczów
Kopenhaga – Bayer Leverkusen
Na dzisiaj wydaje mi się pewny mecz Kopenhagi z Bayerem Leverkusen .
Dlaczego jest to pewniak ? Gdyby mecz odbywał się w czerwcu dawałbym 60:40 na Niemców , jednak Kopenhaga rozleciała się przed tym sezonem odeszło wielu ważnych graczy :Igor Vetokele , Lars Jacobsen ,Olof Melberg, Christian Bolanos, Thomas Kiristensen i Daniel Braaten . Bez tych graczy uważam iż wicemistrzowie Danii nie mają szans na pozytywny wynik . Szanse w tym meczu według mnie to 10:90
Typ Bayer Leverkusen kurs 1,8 4/10
3,2j
Szachtar we wszystkich spotkaniach towarzyskich wystawia 2 jedenastki za każdym razem w meczach były conajmniej 3 bramki ( wyjątek mecz z rubinem (bardzo underowa druzyna) ) Według mnie w obu spotkaniach zobaczymy co najmniej 3 bramki
typ
Szachtar - Verona over 2,5
kurs 2
stawka 2/10
-2
Szachtar przestrzelil karnego????
Stjarman - Inter
Na jutro znalazłem bardzo interesujący typ może o nie dużym kursie ale według mnie w 99% pewny . Stjarman , który ledwie (powiedzmy sobie szczerze ) wyeliminował poznańskiego Lecha gra z jedną z lepszych drużyn włoskich. Lig nie ma co porównywać a co dopiero zespołów . Według mnie nie ma szans aby stjarman zdobył bramke Uważam iż będą oni murować swoją bramkę , dzięki czemu może być po 0.
typ Stjarman strzeli gola - nie
kurs 1,80
stawka 4/10
3,2j
Ind. Medellin - Rionegro
Goście wychodzą rezerwami ponieważ za 2 dni mają bardzo ważny mecz ligowy .
Statystyki Rionegro 0!!!!!!!-2-5 ( grając pierwszym składem ) ostatnie 3 mecze same porażki
Typ Ind. Medellin
kurs 1,90
3/10
2,7j
Kolumbia: Copa Postobon
Popayan - Deportivo Cali
Deportivo podzieliło się na 2 druzyny ,ponieważ rozgrywa dzis 2 mecze . Jeden w pucharze kolumbii ( nasz mecz ) gdzie wystąpią rezerwy kierowane przez 2 trenera a na drugi ( towarzyski puchar) wysłali najlepszych zawodników .
Drużyny prezentują podobne umiejetności jednak dzięki dzisiejszym absencją faworyt wydaje się jeden. My jednak zabezpieczamy sie przed remisem .
skład deportivo cali
Silva , Castrillón , Calderón , Payares , Angulo ,Balanta , Loayza , Cardona , Rafael Santos Borré , Murillo Hárold Reina
Typ: Popayan dnb
kurs 2,5
stawka 3/10
Taka masówka poszła że się nie dziwie ????
Zimbru to razem z ruchem największe objawienia eliminacji ligi europejskiej . Grali od pierwszej rundy i juz tam mieli odpaść i na to się zapowiadało po porażce 1:2 pokonali ich 2:0 . W 2 rundzie znowu skazywani na porażke odprawili Cska Sofia , następnie wyeliminowali austriacki grodig
Dla PAOKu będzie to pierwszy mecz o stawke , więc sądze że Zimbru może wywalczyć tutaj remis
Typ Zimbru lub remis
kurs 2,31
stawka 1/10
(za drobne )
1,31
Trabzonspor -FK Rostov
nie obstawiam zwycięstw w europejskich pucharach ale nie mogłem przejsc obok tego meczu z takim kursem . Latem faktycznie byłby to no bet ale popatrzmy kto przyszedł Yilmaz (Kayserispor) , Constanta (Milan) , Deniz Yilmaz (Elazig) , Ekici (Werder) , Atik (Guingamp) , Yazgan (Woflsburg) , Medjani (Monaco) , Dursun (Galatasaray) , i najważniejszy Oscar Cardozo (Benfica ). Teraz Trabzonspor ma walczyć o mistrzostwo Turcji, a Fk rostov nie powinien byc dla nich przeszkodą . Według mnie Trabzon bedzie chciał u siebie wygrać , żeby na wyeździe pojechać juz tylko z koniecznosci
Typ Trabzonspor
kurs 1,7
stawka 3/10
Ruch - Metalist
Ruch: Kamiński - Kuś, Malinowski, Stawarczyk, Dziwniel - Kowalski, Surma, Babiarz, Starzyński, Zieńczuk - Kuświk. Metalist: Szust - Villagra, Gueye, Yussuf, Pszenycznych - Kułakow, Edmar, Torres, Xavier, Rebenok - Jaja.
Brak : między innymi Azevedo Alejandro Gomeza
trener gości powiedział o bardzo cięzkiej sytuacji w klubie do tego konflikt miedzy piłkarzami oraz na samej Ukrainie. Dodajmy do tego że paru zagranicznych zawodników nie wróciło na Ukraine ( Cristaldo, Marlos, Souza.)
Właściciel uciekł z Ukrainy a trener odszedl do Dnipra
Ruch gra o 1,3 mln euro . Jest to bardzo duża suma . Do tego w Gliwicach będzie 6,900 kibiców dopingujących z całych sił swoich ulubieńców .Jak przeczytałem chcą urządzić piekło .
Jeżeli dodamy do tego zyciową formę Kamińskiego uważam i Ruch wywalczy u siebie conajmniej remis
typ Ruch lub remis
kurs 2,25
stawka 2/10
Dzień 4 Bayern - Wolfsburg
Rusza bundesliga a w niej występuje wielki Bayern Monachium z ... szpitalem . Pewnie zastanawiacie się czemu się tak ciesze , a to dlatego ze dziś grają z Wolfsburgiem, zespołem który gra z jednym , bardzo dobrze grającym głową napastnikiem .
Wracając do Bayern .
1 Największa siła Bayernu z tamtego sezonu para Robben Ribery nie istnieje
2 Defensywa Bayernu oglądając superpuchar Niemiec w pewnych momentach zastanawiałem się czy Śląsk nie grał lepiej w obronie z Borussia . BVB dziurawiło ich obrone jak ser szwajcarski
3Hunt, Arnold, De Bruyne, Olić - każdemu kto ogląda bundesligę kojarzy tych zawodników są oni bardzo niebezpieczni dodajmy do tego bardzo ofensywnych obrońców (Rodriguez i Jung) i mamy zespół który spokojnie może zagroźić bardzo osłabionemy Bayernowi
Broń Boże nie zamierzam stawiać na zwycięstwo Wolfsburga , bo w Bayernie jest kilku niezłyvh zawodników , którzy potrafią sami rozstrzygnąć losy meczu , jednak według mnie nie zdobędą oni wielu rzutów rożnych stąd moje 2 typy
Typ Rzuty rożne VfL Wolfsburg +4,5
kurs1,83
Stawka 3/10
kurde bayern ma wiecej rogów niz w 2 ostatnich meczach po pierwszej połowie ????
3
Bayern - Wolfsburg
Rusza bundesliga a w niej występuje wielki Bayern Monachium z ... szpitalem . Pewnie zastanawiacie się czemu się tak ciesze , a to dlatego ze dziś grają z Wolfsburgiem, zespołem który gra z jednym , bardzo dobrze grającym głową napastnikiem .
Wracając do Bayern .
1 Największa siła Bayernu z tamtego sezonu para Robben Ribery nie istnieje
2 Defensywa Bayernu oglądając superpuchar Niemiec w pewnych momentach zastanawiałem się czy Śląsk nie grał lepiej w obronie z Borussia . BVB dziurawiło ich obrone jak ser szwajcarski
3Hunt, Arnold, De Bruyne, Olić - każdemu kto ogląda bundesligę kojarzy tych zawodników są oni bardzo niebezpieczni dodajmy do tego bardzo ofensywnych obrońców (Rodriguez i Jung) i mamy zespół który spokojnie może zagroźić bardzo osłabionemy Bayernowi
Broń Boże nie zamierzam stawiać na zwycięstwo Wolfsburga , bo w Bayernie jest kilku niezłyvh zawodników , którzy potrafią sami rozstrzygnąć losy meczu , jednak według mnie nie zdobędą oni wielu rzutów rożnych stąd moje 2 typy
Typ Rzuty rożne VfL Wolfsburg +4,5
kurs1,83
Stawka 3/5
Wolfburg over 3.5 rr
kurs 2,2
stawka 1,5/5