Witam ponownie!:razz:
Z racji że mam prawo do załozenia drugiego topicu to stwierdzilem ze zacznie raz jeszcze od nowa. Tylko troche inaczej.
1 zmiana: koniec z taśmami.Maks. 4 mecze na kupon.
2 zmiana: stawki od 5 do 50 zlotych.
3 zmiana: koniec z waleniem na oślep- bez lig dla mnie nieznanych-Brazylia i inne z lig innych niż europejskie.
4 zmiana: Tylko mecze z pierwszych lig. Koniec lig niższych.
Ligi z których będę brać typy: Anglia, Szkocja, Holandia, Belgia, Niemcy, Dania(głownie Kopenhaga i Odense), Rosja, Białoruś, Włochy, Hiszpania, Portugalia, Francja, Polska, Białoruś, Ukraina, Chorwacja, Bułgaria.
+ mecze międzypaństwowe, Puchary Europejskie!
Typy głowne z piłki nożnej no czasem siatkówka!
Gra w Bukach naziemnych (narazie).
Nie wyznaczam sobie kapitału ani głownego celu. Podstawowy cel to być na
. A taki prywatny to średnio 100 złotych zysku miesięcznie. Myślę że taki cel jest realny!
Z racji że mam prawo do załozenia drugiego topicu to stwierdzilem ze zacznie raz jeszcze od nowa. Tylko troche inaczej.
1 zmiana: koniec z taśmami.Maks. 4 mecze na kupon.
2 zmiana: stawki od 5 do 50 zlotych.
3 zmiana: koniec z waleniem na oślep- bez lig dla mnie nieznanych-Brazylia i inne z lig innych niż europejskie.
4 zmiana: Tylko mecze z pierwszych lig. Koniec lig niższych.
Ligi z których będę brać typy: Anglia, Szkocja, Holandia, Belgia, Niemcy, Dania(głownie Kopenhaga i Odense), Rosja, Białoruś, Włochy, Hiszpania, Portugalia, Francja, Polska, Białoruś, Ukraina, Chorwacja, Bułgaria.
+ mecze międzypaństwowe, Puchary Europejskie!
Typy głowne z piłki nożnej no czasem siatkówka!
Gra w Bukach naziemnych (narazie).
Nie wyznaczam sobie kapitału ani głownego celu. Podstawowy cel to być na
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)