>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Patysiak;)

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Witam na forum! Jestem tu nowym jednak bukmacherka zajmuje sie od pewnego czasu. Na dzisiejszy dzien wybrałem kilka ciekawych meczow z kuszacymi kursami. Chcialby uslyszec Wasze opinie co do tych spotkan:

BOCHUM (kurs 2.0) - Bochum 3cie w tabeli i ma o co grac bo stawka jest awans bezposredni badz tez miejsce w barazach, a rywal z przeciwnej strony tabeli.

FURTH (kurs 1.85)- taka sama sytuacja jak wyzej.

KARSLUHE (kurs. 1.75) - musza wygrac ze zdegradowana juz Arminia by utrzymac sie w 2 lidze.

FC ZURYCH (kurs. 1.70) - walka o mistrzostwo toczy sie z Basel. Zurych gra dzis z ostatnia ekipa w tabeli i takie spotksnia wygrywac trzeba jesli mistrzem chce sie byc.

PODBESKIDZIE (kurs 1.85) - 2ga druzyna gra z Dolcanem ktory wogole nie powinien byc chyba w 2 lidze obie ekipy w tabeli dzieli przepasc a dla przyszlego mistrza 2 ligi takie mecz to bulka z maslem

NAPOLI (kurs 3.30) - Napoli 3cie w tabeli (wciaz ma szanse na 2) gra z dolna partia tabeli. Nie wiem skad taki kurs bo Lecce to druzyna ktora moim zdaniem spadnie z ligi wiec kurs istnie kosmiczny - ale to mnie cieszy.

Jak to Panowie widzicie ???

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Wlasnie chce wybrac z tego 2 spotkania badz ewentualnie zagrac to systemem ale mysle czy te typy sa odpowiednie ;)

Do góry Bottom