>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by NSH >>>zapraszam<<<

N 13

nsh

Użytkownik
Październik 2012

Napoli - Udinese 1
Marsylia - PSG 2
FC Porto - Sporting Lizbona 1

Stawka : 50
Kurs : 5,75
EW : 287,50

N 13

nsh

Użytkownik
Sparta Praga - Banik Ostrava
HJK Helsinki - FC Honka
Monaco - Chateauroux
Stawka : 100zł
Kurs : 2,72
EW : 272zł

N 13

nsh

Użytkownik
Witam może trochę za wcześnie ale podam swoje typy na EMŚ 2014 ???? zachęcam do skorzystania ! ;)
#3​

Czechy - Malta @ 1.05
Wyspy Owcze - Szwecja @ 1.05
Kazachstan - Austria @ 1.75
Armenia - Włochy @ 1.35
Białoruś - Hiszpania @ 1.10
Macedonia - Chorwacja @ 1.75
Holandia - Andora @ 1.01
Irlandia - Niemcy @ 1.40
Luksemburg - Izrael @ 1.20
Anglia - San Marino @ 1.01
Całkowity kurs : 11.17
Stawka : 20zł
EW : 223.41zł

Zapraszam do skorzystania z moich typów , typy przemyślane także nie powinno być żadnej wtopy . Komentarze też się przydadzą . Pozdro i z fartem ????

N 13

nsh

Użytkownik
Jeszcze dorzucę 1 Ligę Polską ;)
Okocimski Brzesko - Arka Gdynia @ 2.30
Flota Świnoujście - Warta Poznań @ 1.75
Zawisza Bydgoszcz - Bogdanka Łęczna @ 1.65
Całkowity Kurs : 6.64
Stawka : 10zł
EW : 66.41zł

N 13

nsh

Użytkownik
Sparta Praga - Banik Ostrava ✅ 2:1
HJK Helsinki - FC Honka ✅ 1:0
Monaco - Chateauroux ⛔ 0:0
Stawka : 100zł
Kurs : 2,72
EW : 272zł
Ja po prostu nie wiem jak można to było tak spierd**** !!! -.- AS Monaco V-CE Lider Ligue 2 remisuje 0:0 na WŁASNYM STADIONIE z drużyną która zajmuje co ledwo 12 miejsce w Tabeli. Boże czy Ty to widzisz ! nigdy nie postawię na Monaco to jest pewne , wam też to proponuję ! pozdro
Bilans Października ⛔-150⛔
w takim razie mało jeszcze widziałeś prawdziwej bukmacherki/Konrad

N 13

nsh

Użytkownik
w takim razie mało jeszcze widziałeś prawdziwej bukmacherki/Konrad
fakt gram od nie dawna , także i może masz rację Konrad ????
Potwierdzam Konrada .. a co do kuponu 3 .. niby wszystko na papierze wygląda okey ale te 10 spotkań jak dla mnie za dużo na kuponie Powodzenia.
Steven - Wielkie dzięki mam nadzieje że się przyda ???? a co do kuponu to fakt 10 niby dużo no ale nie wiem co by musiało się stać zeby to nie weszło (chyba to samo co z Monaco haha ???? ) no a po za tym mam zamiar jeszcze wykluczyć z tych 10 Izrael bo mam jakieś wrażenia mieszane z tym meczem ????

savantdream 0

savantdream

Użytkownik
Witam może trochę za wcześnie ale podam swoje typy na EMŚ 2014 ???? zachęcam do skorzystania ! ;)
#3​

Czechy - Malta @ 1.05
Wyspy Owcze - Szwecja @ 1.05
Kazachstan - Austria @ 1.75
Armenia - Włochy @ 1.35
Holandia - Andora @ 1.01
Irlandia - Niemcy @ 1.40
Luksemburg - Izrael @ 1.20
Anglia - San Marino @ 1.01
Całkowity kurs : 11.17
EW : 223.41zł

Zapraszam do skorzystania z moich typów , typy przemyślane także nie powinno być żadnej wtopy . Komentarze też się przydadzą . Pozdro i z fartem ????
Skoro nie przeszkadzają Ci komentarze, to napiszę kilka słów odnośnie tego kuponu. Sam nie mam jakiejś wyjątkowo obszernej wiedzy na temat obstawiania, ani przesadnie bogatego doświadczenia, ale wydaje mi się, że bazując na samym zdrowym rozsądku, można go zakwalifikować do kategorii kiepskich.
Nie będę oceniał jakości typów (wierzę, że są faktycznie przemyślane i poparte analizami), ale ich kursy. Mianowicie jestem przekonany, że stawianie kursów poniżej 1.10 jest niedochodowe, gdyż właśnie w tym miejscu bukmacher lokuje praktycznie całą marżę.
Dla przykładu weźmy spotkanie Anglia - San Marino z kursem 1.01. Żeby wychodzić na zero w długim okresie stawiając w ten sposób, Anglia musiałaby wygrywać w 99% przypadków. Oczywiście Twoim celem jest osiągnięcie profitu, więc aby go osiągnąć Anglia musiałaby wygrywać w 100%. Po pierwsze - 100% nie zdarza się nigdy (poza wyobraźnią młodych i niedoświadczonych hazardzistów :p). Po drugie - nawet jeśli Anglia wygrywałaby tutaj w 99,99% to i tak zysk osiągnięty w ten sposób byłby znikomy.
Analogicznie wygląda sytuacja z połową typów na tym kuponie. W tej kwestii, ze swojej strony, polecam szukanie typów z kursami wyższymi niż 1.50, najlepiej powyżej 2.00.
Inną sprawą jest ilość zdarzeń na kuponie, ale to już temat na inny post. Jeśli planujesz czerpać z obstawiania coś więcej niż tylko podekscytowanie i dobrą zabawę, to polecam poświęcenie czasu na przemyślenie tych kwestii. Na pewno gdzieś na forum można znaleźć o tym wszystkim informacje.
Pozdrawiam i powodzenia.

N 13

nsh

Użytkownik
Czym sugerujesz się, stawiając takie mecze jak: Francja U17 - Ghana U17? Nie stawiaj takich typów, bo tam to jest loteria...
Patrze po ogólny statystykach wikipedia etc. , tak zgadzam się jest loteria w większym % niż u mężczyzn ale nie całkowicie dlatego zaryzykowałem na Francję (bez ryzyka nie ma gry) zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Skoro nie przeszkadzają Ci komentarze, to napiszę kilka słów odnośnie tego kuponu. Sam nie mam jakiejś wyjątkowo obszernej wiedzy na temat obstawiania, ani przesadnie bogatego doświadczenia, ale wydaje mi się, że bazując na samym zdrowym rozsądku, można go zakwalifikować do kategorii kiepskich.
Nie będę oceniał jakości typów (wierzę, że są faktycznie przemyślane i poparte analizami), ale ich kursy. Mianowicie jestem przekonany, że stawianie kursów poniżej 1.10 jest niedochodowe, gdyż właśnie w tym miejscu bukmacher lokuje praktycznie całą marżę.
Dla przykładu weźmy spotkanie Anglia - San Marino z kursem 1.01. Żeby wychodzić na zero w długim okresie stawiając w ten sposób, Anglia musiałaby wygrywać w 99% przypadków. Oczywiście Twoim celem jest osiągnięcie profitu, więc aby go osiągnąć Anglia musiałaby wygrywać w 100%. Po pierwsze - 100% nie zdarza się nigdy (poza wyobraźnią młodych i niedoświadczonych hazardzistów :p). Po drugie - nawet jeśli Anglia wygrywałaby tutaj w 99,99% to i tak zysk osiągnięty w ten sposób byłby znikomy.
Analogicznie wygląda sytuacja z połową typów na tym kuponie. W tej kwestii, ze swojej strony, polecam szukanie typów z kursami wyższymi niż 1.50, najlepiej powyżej 2.00.
Inną sprawą jest ilość zdarzeń na kuponie, ale to już temat na inny post. Jeśli planujesz czerpać z obstawiania coś więcej niż tylko podekscytowanie i dobrą zabawę, to polecam poświęcenie czasu na przemyślenie tych kwestii. Na pewno gdzieś na forum można znaleźć o tym wszystkim informacje.
Pozdrawiam i powodzenia.
Komentarze mi absolutnie nie przeszkadzają , a wręcz przeciwnie ???? , stawiam na kursy 1.01+ dlatego że przy kilku kursach takich jak 1.05/1.10 wychodzi potem 1.20-1.30 (praktycznie nigdy nie stawiam meczy pojedynczych) więc mi się wydaję że to się opłaca ???? po za tym stawiałem na same wygrane mam zamiar do tego dorzucić overy ale nie wiem jeszcze jakie kursy ;) zabawa i satysfakcja ważna kwestia i głównie to mój cel ale dorobienie sobie weekendowo pieniążków odgrywa również bardzo dużą rolę. Na kursy 1.80+/3.00- stawiam bardzo rzadko gdy to jest bardzo ryzykowne a nie chce tracić pieniędzy od tak bo one drogą nie chodzą ???? .
+
+
+
Co sądzicie o meczu Luksemburg - Izrael ? kurs mały &gt; 1.20 a ryzyko wysokie , ostatni progres Luksemburga jest naprawdę nie zły . Grają u siebie i zastanawiam się czy nie padnie jakiś remis.?///Odbiegając od tematu EMŚ 2014 , mam również do was zapytanie mianowicie Okocim-Arka niby Arka faworyt ale mam złe wrażenie że padnie remis i nie wiem czy nie zmienić na x2 kurs też nie tragiczny @ 1.33 no ale nie to co @ 2.30 ;) wasza opinia ?

V 16

vaxik

Użytkownik
ja także się wypowiem na temat 3 kuponu. Otóż nie wiem czy przeanalizowałeś mecz Macedonia vs Chorwacja. Drużyna narodowa Rosji męczyła się na terenie Macedonii niemiłosiernie (0:1), a są o dwie klasy lepsza drużyną od Chorwacjii. Ta sama sytuacja powtórzyła się w Rosji(1:0), Macedonia faktycznie przegrała w grupie eliminacyjnej sześć meczy, ale cztery z nich przegrała tylko jedna bramka(2x z Rosją raz ze Słowacja oraz raz z Irlandią), dwoma golami z Irlandia. Więc dużo musiały się napocić drużyny te aby wygrać, więc bądź co bądź tam może być remis. Pozdrawiam ????

N 13

nsh

Użytkownik
ja także się wypowiem na temat 3 kuponu. Otóż nie wiem czy przeanalizowałeś mecz Macedonia vs Chorwacja. Drużyna narodowa Rosji męczyła się na terenie Macedonii niemiłosiernie (0:1), a są o dwie klasy lepsza drużyną od Chorwacjii. Ta sama sytuacja powtórzyła się w Rosji(1:0), Macedonia faktycznie przegrała w grupie eliminacyjnej sześć meczy, ale cztery z nich przegrała tylko jedna bramka(2x z Rosją raz ze Słowacja oraz raz z Irlandią), dwoma golami z Irlandia. Więc dużo musiały się napocić drużyny te aby wygrać, więc bądź co bądź tam może być remis. Pozdrawiam
Tak analizowałem , Wyniki Macedonii w EMŚ nie są zadowalające Porażka właśnie z CHORWACJĄ 1:0 na terenie Chorwacji oraz skromny remis Szkocji 1:1 Macedonia ma 5 miejsce w Tabeli nie ma dużych aspiracji , własnie w przeciwieństwie do Chorwacji . Chorwacja ma TYLKO !!! 3 miejsce ! patrząc że Chorwacja ma groźnych rywali do wyjścia w grupie tzw. Belgia oraz Serbia , niestety Chorwacja po prostu nie może przegrać ani zremisować to dla nich bardzo cenne punkty jeżeli chodzi o awans z grupy na MŚ 2014. dlatego stawiam na wygraną Chorwacji może nie over 2.5 tylko zwykłe skromne 0:1. Pozdrawiam ????

N 13

nsh

Użytkownik
Dziś podam ostateczne zakłady które jutro obstawie ;)

#3​

Kazachstan - Austria@ 1.75
Armenia - Włochy @ 1.35
Irlandia - Niemcy @ 1.40

Całkowity kurs : 6.36
EW : 127zł
i jeszcze kuponik na pierwszą ligę Polską :cool:

#4​

Okocimski Brzesko - Arka Gdynia x2 @ 1.33
Flota Świnoujście - Warta Poznań @ 1.75
Zawisza Bydgoszcz - Bogdanka Łęczna @ 1.65
Całkowity kurs : 3.84
Stawka : 15zł
EW: 57zł
Co sądzicie o tych typach ? ????

calibra7 9

calibra7

Użytkownik
Witam. Siema &quot;nsh&quot; dzięki za wiadomość na priva. skorzystam z twoich propozycji.
Odnośnie stawiania kursów poniżej 1,10 czy jest opłacalne, to moim zdaniem jest. jeżeli na kuponie jest troche pozycji z kursami o róznej wielkości to kurs 1,05 robi value. kurs jak kurs zawsze może nie wejść. A, że jest dużo pozycji na kuponie to też sprawa dnia mogą wejść. miałem kiedys takiego tasiemca na maksa z value 146 i wszedł.
Prawie same &quot;śledzie&quot; po 1,10 i pare po 1,7 i 2,0. wczoraj kupon zepsuł mi luton.
Odnośnie kursów nhc na eliminacje to śmierdzi mi Macedonia i Austria-lepiej podpórki.

steven_seagal 30

steven_seagal

Użytkownik
Siema NSH. Rownież dzięki za wiadomość na priv. Co do &quot;polskiego&quot; kupony obawiałbym się Floty, gdyż wiecznie passa nie będzie trwać i ja będę grał teraz przeciwko Flocie :) Powodzenia.

N 13

nsh

Użytkownik
Siema NSH. Rownież dzięki za wiadomość na priv. Co do &quot;polskiego&quot; kupony obawiałbym się Floty, gdyż wiecznie passa nie będzie trwać i ja będę grał teraz przeciwko Flocie ???? Powodzenia.
Spoko nie ma problemu tylko najlepsze to że nie pamiętam co Ci pisałem a w &quot;wiadomości wysyłane&quot; mi nie działają -.- ale ok ???? , hm co do twojego zdania na temat floty to jednak ja zagram na flote dlatego że pewnie pokonując 1:7 ŁKS na wyjeździe oraz zwiększone apetyty na awans gdyż w poprzednim sezonie sie nie udało i utrzymanie lidera przed Zawiszą dlatego są dla mnie faworytami obstawiam jakies 3:1 dla Floty. Pozdrawiam i dzięki

Do góry Bottom