>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by NSC

N 14

nsc

Użytkownik
W temacie zamieszczam typy tylko te gruntownie przemyślane, do których będę najbardziej przekonany, ponieważ zależy mi na wysokiej skuteczności. W miarę możliwości będę starał się napisać parę słów na temat typów. Można powiedzieć, że specjalizuje się w siatkówce plażowej, jednak sezon Swatch World Tour powoli dobiega końca, w związku z czym najczęściej będą się tu pojawiały typy z żużla i piłki nożnej (najczęściej angielska Premier League). Temat będę starał się prowadzić przejrzyście i estetycznie.
Głównie single, rzadziej dubelki.
Stawki będę podawać w jednostkach (x/10)
Statystyki co 10 kuponów.
Gram tam, gdzie pojawi się okazja zarobienia kasy, także będą pojawiać się różni bukmacherzy.

N 14

nsc

Użytkownik
Unibet dzisiaj wyjątkowo popisał się z ofertą na GP więc trzeba korzystać z takich prezentów. ???? Nie będę się zbytnio rozpisywał na temat dzisiejszych typów, bo śpieszę się na mecz, ale więcej można poczytać w dziale z żużlem.
#1 - żużel, GP Skandynawii
Hampel, Lindbaeck, Harris - Hampel @ 1.50 ✅
Stawka: 10/10

✅ 5j
Hampel będzie tutaj toczył zacięty bój o podium z Hancockiem, Gollobem, Jonssonem itd. ale Lindbaeck i Harris to nie ten poziom. Jarek wymiata w szwedzkiej Elitserien i jest najlepszym zawodnikiem tej ligi ze średnią niemal 2.6. Na ostatnim GP Włoch oraz w lidze pokazał swój potencjał i widać, że chłopak jest w formie.

#2 - żużel, GP Skandynawii
Jonsson - Kołodziej - Jonsson @ 1.35 ✅

✅ 3.5j
AJ Ostatnie GP wygrał i tutaj według mnie też będzie walczył o złoty medal, bo ma jeszcze bardziej sprzyjające warunki - jedzie u siebie, zna ten tor jak nikt inny i powinien to wykorzystać. W szwedzkiej Elitserien Jonsson na własnym torze ma średnią 2.5, ostatnio jest w wysokiej formie, zdobywa niemal same trójki, także myślę, że będzie tutaj mierzył wysoko, a Kołodzieja pozostawi daleko w tyle.

N 14

nsc

Użytkownik
Typ podaję dopiero teraz, bo wcześniej nie miałem czasu, ale można zagrać na live Bet365.

#3 - piłka nożna, Premier League - Anglia

Manchester City - Swansea - powyżej 3.0 kartek @ 1.75 ⛔

Stawka: 6/10

⛔ 6j
Ostatni mecz pierwszej kolejki angielskiej Premier League. Manchester City podejmie na własnym stadionie beniaminka Swansea. Chyba każdy interesujący się piłką nożną zna poziom ligi angielskiej i wie, że jest to liga dla twardzieli. Częste starcia, faule i walka o każdy metr boiska to chleb powszedni. Dodatkowego smaczku w tym spotkaniu dodaje to, iż jest to pierwsza kolejka i każdy chce jak najlepiej wejść w sezon. Przed sezonem każdy stawia drużynę Swansea w roli ligowego cieniasa. W meczu z The Citizens są z góry skazywani na wysoką porażkę, w sumie nie ma co się dziwić bo różnica klas obu drużyn jest ogromna. Myślę, że Swansea różnicę w umiejętnościach i wyszkoleniu technicznym piłkarzy będzie chciała nadrobić ostrą fizyczną grą obfitującą w wiele fauli i kartek. City również ma w składzie nie jednego boiskowego wojownika. W ostatnim meczu o Tarczę Wspólnoty z Manchesterem United ta drużyna dostała aż 5 żółtych kartek. Patrząc na ilość kartek w poprzednich spotkaniach 1 kolejki nie mam wątpliwości, że tutaj spokojnie będzie ich conajmniej 4.

Jako ciekawostkę podaję kartki w poprzednich meczach 1 kolejki Premiership:

Blackburn - Wolves - 6 kartek
Fulham - Aston Villa - 6 kartek
Liverpool - Sunderland - 9 kartek
QPR - Bolton - 4 kartki
Wigan - Norwich - 4 kartki
Newcastle - Arsenal - 9 kartek
Stoke - Chelsea - 4 kartki
WBA - Man Utd. - 5 kartek
no i City - Swansea - 0 kartek tragedia, sędzia chyba rzeczywiście zapomniał kartek z szatni :zoltakartka:

N 14

nsc

Użytkownik
#4 - tenis, ATP - Cincinnati
Jo-Wilfried Tsonga - Alex Bogomolov - Tsonga -1.5 sets @ 1.47 ⛔
Stawka: 9/10

⛔ 9j

1/16 turnieju turnieju ATP Masters w Cincinnati. Tsonga zmierzy się z Bogomolovem i tutaj nie ma wątpliwości kto jest zdecydowanym faworytem. Tsonga w ostatnich czasach błyszczy formą, już na Wimbledonie udowodnił, że należy do czołówki tenisa i na turniejach będzie walczył o najwyższe cele. Zarówno w Londynie jak i w Montrealu na drodze do finału stanął mu późniejszy zwycięzca turnieju Novak Djokovic i tu nie ma co się dziwić, bo Serb jest od dłuższego czasu nie do pokonania niczym Federer kilka lat temu. Tsonga w wyśmienitej formie, o czym daje znać na każdym kroku. Rozkręca się z meczu na mecz pokonując rywali gładko 2:0, a większy opór mogą mu stawiać tylko gracze z TOP 10. Francuz słynie z potężnego serwisu, który na hardzie ma duże znaczenie. W ostanim meczu z dużo lepszym Cilic&#39;em, Tsonga nie dał mu ani jednej szansy na przełamanie! Myślę, że z Bogomolovem nie będzie inaczej a Tsonga swoje podania będzie wygrywał w cuglach do 0 czy 15. Podsumowując, Conga jest w świetnej dyspozycji i Bogomolov nie będzie miał tutaj szans na podjęcie równej walki. Typuję DW 2:0, może kurs nie powala ale typ naprawdę pewny i szanse oceniam na 9/10 tylko ze względu na krecz w meczu z Djokovicem, chociaż po meczu z Cilic&#39;em widać, że to nie było nic poważnego.

N 14

nsc

Użytkownik
Na analizę nie mam czasu, bo mecz za kilka minut.

- siatkówka plażowa, PAF Open
Larissa/Juliana (BRA) - Xue/Zhang Xi (CHN) - Larissa Juliana (BRA) @ 1.35

- siatkówka plażowa, PAF Open
Larissa/Juliana (BRA) - Xue/Zhang Xi (CHN) - poniżej 82.5 @ 1.85
Stawka: 7/10

N 14

nsc

Użytkownik
Zaczynam od początku, nie chcę zakładać kolejnego tematu więcej piszę tu.
Nowa kasa, nowe cele... wpłaciłem pieniądze do Bet365 i Tobet (tam głównie będę grał), ale pojawią też się typy z innych buków.

- tenis, Davis Cup
???? Andy Murray - Sebo Kiss -
poniżej 23.5 @ 1.72 ✅
Stawka:
6/10

✅ 4.32

N 14

nsc

Użytkownik
#2 - siatkówka, AVC - kobiety
:siata:
Japan - South Korea - Japan @ 1.40 ✅
Stawka:
8/10

✅ 3.2
Azjatyckie mistrzostwa w siatkówce. Japonia i Korea spotkały się dwukrotnie na World Grand Prix i oba mecze zakończyły się gładkim zwycięstwem Japonii 3:0. To mówi samo za siebie i nie widzę powodu dlaczego teraz miała by nastąpić tak wielka zmiana w grze obu zespołów. Japonia podchodzi do tego turnieju poważnie co zapowiada sam trener. W ostatnim meczu pokonały Sri Lankę 3:0 (25:9, 25:12, 25:5).
L2: WW

N 14

nsc

Użytkownik
Jokerit wygrało 14 ostatnich meczy pomiędzy tymi drużynami.
W ostatnim spotkaniu (8 września) padł wynik 5:3.

- Finlandia, SM-Liiga
:hokej: Jokerit - HPK - Jokerit @ 1.41 ✅
Stawka: 8/10

✅ 3.28
L5: WWLWW

N 14

nsc

Użytkownik
Typ jak dla mnie pewny, dlatego gram go bardzo grubo. Manchester jest ostatnio w takim gazie jak żadna inna drużyna na świecie. Mam tylko nadzieję, że Alex Ferguson nie wystawi na ten mecz rezerw, ale wątpie w to - w końcu to LM. Chociaż myślę, że nawet rezerwy mogą spokojnie pyknąć słabiutki Basel. United mają szeroką, mocną ławkę co ostatnio udowodnili w meczu Curling Cup z Leeds. Jeśli na boisko wybiegnie podstawowa 11-stka to można się tu spodziewać pogromu podobnego do meczu z Arsenalem. Typ gram już teraz, bo spodziewam się spadku kursu.

- Champions League
⚽ Manchester United - Basel - Man Utd -1.5 @ 1.60

N 14

nsc

Użytkownik
Konsekwentnie na ManU. W ostatniej kolejce Stoke dostało baty od Sunderland (4:0) to dlaczego ma nie dostać od United? Wiadomo, własny stadion, kibice itd, ale różnica klas i form obu drużyn jest ponad to. Nawet brak Rooney&#39;a (stąd pewnie ten wzrost kursu) nie powinien przeszkodzić Diabłom w pewnym zwycięstwie.

- Premier League
⚽ Stoke - Man Utd - Man Utd @ 1.66 ⛔
Stawka: 7/10

⛔ 7
L9: WWLWWWWWL

N 14

nsc

Użytkownik
Typ niezbyt przemyślany. Zagrane za niewielką stawkę, żeby lepiej się oglądało. U innych buków linia handicapu dodatniego na ZG ok. +6, a zdarzają się również +4.5. Kurs też wysoki więc pobieram, myślę, że warto.

- żużel
:zy3ou: Unia Leszno - Falubaz - Falubaz +8.0 @ 1.925 ✅
Stawka: 3/10
Sportingbet
✅ 2.78
L10: WWWWWLWWWW ????

Do góry Bottom