>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Maui

maui 83

maui

Użytkownik
Typy by Maui (komentarze mile widziane)
ZACZYNAMY TYPOWANIE!

▶ KUPON 1:

Ukraina - FYR Macedonia 2 (-1.5) 1.95
Trenkwalder SKS - Austria Lustenau 1 1.35
AC Horsens - OB x2 1.15
Vålerenga - Start 1 1.48
CFR Cluj - Victoria Branesti 1 1.22

KURS: 5.47
buk: expekt
Stawka: 100 zł

maui 83

maui

Użytkownik
ZACZYNAMY TYPOWANIE!

▶ KUPON 1:

Ukraina - FYR Macedonia 2 (-1.5) 1.95✅
Trenkwalder SKS - Austria Lustenau 1 1.35✅
AC Horsens - OB x2 1.15⛔⛔????
Vålerenga - Start 1 1.48✅
CFR Cluj - Victoria Branesti 1 1.22✅

KURS: 5.47
Stawka: 100 zł
⛔

nauczka na przyszłość

maui 83

maui

Użytkownik
▶ KUPON 2:

Hapoel Tel Aviv - FK Aktobe 1 1.30
Rynninge IK - Adolfsbergs IK 1 1.23
Altach - SV Grödig 1 1.40
Rapid Wien - Beroe 1 1.21
Anderlecht - The New Saints 1/1 1.33
Piraterna - Lejonen 1 1.20

KURS: 4.32
STAWKA: 200zł

maui 83

maui

Użytkownik
Po dłuuuuugiej przerwie wznawiam temat! Zaczynałem rok temu, ale jak się okazało zabrakło czasu i trochę przygnębiony niepowodzeniem odpuściłem.
Teraz wracam z nowymi nadziejami i mam nadzieję z ciekawymi przemyśleniami, typami, bogatszy o nowe doświadczenia...
Co do typów to będzie wielki mix, ale głównie piłka kopana, czasem siatkówka, żużel czy koszykówka. Co do buków to obracam się w gronie expekt, bet365 i tobet.
Zmieniam system stawek na jednostkowy. Przy czym 10/10 nigdy nie oznacza &quot;all in&quot;.

maui 83

maui

Użytkownik
FC Minsk - BATE Borisov

Pierwszy typ po odświeżeniu tematu, mam nadzieję, że trafny.

Liga białoruska jak większości wiadomo zdominowana przez ekipę BATE Borysów znaną również w Europie chociażby z występów w LM czy też LE. Dziś mistrz naszych wschodnich sąsiadów jedzie na mecz wyjazdowy do stolicy czyli Mińska. Jednak mimo stacjonowania w stalicy klub FC Minsk przy osiągnięciach gości wygląda blado. BATE prowadzi w tabeli z dorobkiem 47 punktów (8 pkt przewagi nad drugim Soligorskiem) i pewnie zmierza po obronę tytułu. FC Mińsk zajmuję 10 lokatę z dorobkiem 21 punktów.
Tabela tabelą, ale głównym powodem jaki mnie skłonił do zagrania na BATE jest fakt, iż gospodarze to najsłabsza drużna w &quot;meczach u siebie&quot;: zaledwie 8 punktów na co złożyły się 2 zwycięstwa i 2 remisy przy aż 6 porażkach! A co ciekawe BATE jest najlepszą drużyną wyjazdową: 7-2-1 i 23 punkty!
Tak więc uważam, iż najlepsza drużyna wyjazdowa pokona najsłabszą ekipę &quot;gospodarską&quot; i stawiam na znaną markę BATE Borysów.

BATE Borisov 1.53 bet365 7/10⛔
-7j

maui 83

maui

Użytkownik
Cork City FC - Wexford Youths

Jeden z kandydatów do awansu mierzy się ze słabiutkim Wexford ( przedostatnie miejsce w tabeli 9pkt), grali ze sobą już dwukrotnie w tym sezonie i dwa razy wygrywało Cork, ale różnicą zaledwie 1 bramki. Dziś będzie więcej goli, mam nadzieję na mały pogrom. Cork ostatnio ograło lidera Shelbourne u siebie 4-1, więc nie są w stanie wygrać wysoko z outsiderem? Zapewne są!

Cork City FC (-1) 1.57 bet365 8/10⛔
-8j

Początek jednak słaby, ale cóż lecimy dalej...

maui 83

maui

Użytkownik
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Widzew Lodz

Podbeskidzie po blamażu w Bełchatowie wraca na swój stadion aby pokazać się z lepszej strony. Zapewne ujrzymy kilka zmian w składzie ( obrona, bramka ), ale uważam, że i tak nie wiele z tego będzie pożytku. Górale będą dostawać baty aż do kolejnej rundy (czyt. wzmocnień). Widzew prezentuję się dość solidnie po meczu z Wisłą i troszkę gorszym z Górnikiem. W obu przypadkach udało urwać się 1 punkcik. Dziś będzie inaczej, Widzewiacy zgarniają pewnie 3 punkty!

Widzew Łódź 2.62 bet365 9/10 ⛔
-9j

maui 83

maui

Użytkownik
Bardzo słaby początek. Jak się okazuję statystyki do piłki kopanej nie sprawdzają się dość często. Na szczęście w rzeczywistości idzie mi lepiej niż w tym temacie (nie podaje tutaj wszystkich typów jakie gram i może błąd). Gram dalej... ;)

Na dziś dubelek:

Manchester City - Swansea 1 1.32
Bohemians Dublin - Everton 2 1.40

AKO: 1.85 9/10 Tobet

Beniaminek musi dziś dostać srogie lanie od milionów w niebieskich koszulkach! A Everton zagra sobie rozgrzewkę przed prawdziwą rywalizacją w Premier League. Oby tak się to skończyło i kolor zielony wreszcie pojawił się w temacie. GL

maui 83

maui

Użytkownik
Bardzo słaby początek. Jak się okazuję statystyki do piłki kopanej nie sprawdzają się dość często. Na szczęście w rzeczywistości idzie mi lepiej niż w tym temacie (nie podaje tutaj wszystkich typów jakie gram i może błąd). Gram dalej... ;)

Na dziś dubelek:

Manchester City - Swansea 1 1.32
Bohemians Dublin - Everton 2 1.40

AKO: 1.85 9/10 Tobet⛔⛔

Beniaminek musi dziś dostać srogie lanie od milionów w niebieskich koszulkach! A Everton zagra sobie rozgrzewkę przed prawdziwą rywalizacją w Premier League. Oby tak się to skończyło i kolor zielony wreszcie pojawił się w temacie. GL
-9j

Temat powinien zostać zmieniony... &quot;Wiedzcie czego nie typować!&quot; tak byłoby lepiej, ale walczymy dalej. ????

maui 83

maui

Użytkownik
Na dziś mała tasiemka:
GIF Sundsvall - Västerås SK (1X2)
Lechia Gdańsk - LKS Lodz (1X2)

FC KooTeePee - FC Espoo (1X2)
Ural Ekaterinburg - Fakel Voronezh (1X2)
AKO: 3.17
Tobet
9/10

Passa podtrzymana! -9j

maui 83

maui

Użytkownik
Odświeżam temat. Mam trochę czasu i chciałbym znowu coś pograć. Oby tym razem pojawiał się tutaj kolor zielony.

KUPON 1:
Aalesund 2 - Nardo 2 1.67
Balestier Khalsa - Geylang United FC 1 1.60
AKO: 2.67
STAWKA: 7j

buk: Tobet
-7j

Do góry Bottom