Kupon #1 
Na początek ryzykowny zakład, ale myślę, że jak najbardziej osiągalny. Licze dzisiaj na Legię, są na fali i świetnie grają na wyjazdach. Śląsk ma atut własnego boiska, ale myślę, że Legii nie zatrzymają. Gdyby nie dość kiepskie warunki pogodobe postawiłbym over 2,5.
W pozostałych typach liczę na dobrą grę hiszpańskiej elity. Cała czwórka ma łatwe mecze i po grze w rezerwowych składach w europejskich pucharach powinni byc gotowi do powrotu na krajowe boiska. Największy znak zapytania stawiam przy Barcelonie (nie wiadomo czy zagra Messi). Nic tylko czekać na hit
ekstraklasy.
Legia Warszawa @ 2.15

1:0
Real Madryt @ 1.25

Barcelona @ 1.30

Atletico Madryt @ 1.28

Malaga @ 1.44

AKO 6.48
Stawka 24 PLN
EW 155 PLN
bet365
Kupon #2 
Espanyol v
Sevilla Typ:2

2:2
Kurs 2.50
Stawka 10 PLN
EW 25 PLN
bet365
Jaka Sevilla jest każdy widzi (bardzo przeciętna w tym sezonie), ale Espanyol wcale nie lepszy. W tym meczu liczę się jednak na ambicje graczy po porażce w ostatniej kolejce, skład będzie mocniejszy i jeśli nie z takimi rywalami to kiedy Sevilla ma zacząć zbierać punkty? Nie zdziwie się nawet jeśli goście wygrają ten mecz 3/4 do 0. Ostatnie mecze tych zespołów też promują Sevillę. Dwumecz w CDR zakończył się okazałym zwycięstwem Sevilli, a że było to "kilka" dni temu liczę na powtórkę. Najbardziej cieszy powrót Negredo, więc ma kto strzelać. Sevilla gra słabo na wyjazdach, Espanyol u siebie, więc wyjdzie z tego prawdopodobnie nieciekawy i brzydki mecz, ale 3pkt powędruje do Sevilli. No nic, mam nadzieje, że coś z tego będzie.
Kupon #3 
Sporting v Videoton FC
2DNB 
2:1
Kurs 3.40
Stawka 10 PLN
EW 34 PLN
bet365
------------
Stawka : 44 PLN
Zysk/Strata :

44 PLN