>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by lukasz44

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Witam, po kilku tygodniach obserwowania forum postanowiłem założyć własny temat i pisać swoje typy na forum.
Gram na bet-clic i stamtąd będę podawał kursy i screeny kuponów ;)

Póżniej pierwsze typy i krótki analizy ????

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Kupon #1
(Był postawiony wczoraj, ale mecz Schiavone został przełożony na dziś więc postanowiłem go wstawić, jeżeli nie można proszę moda o skasowanie)

Screen:
Aby móc umieszczać linki lub grafiki w postach, musisz mieć napisane 10 lub więcej postów. Aktualnie napisałeś 1 postów.

A więc screena dodałem w załączniku ????

Typy:
⚽ Rubin - Volga Nischni Novgorod ▶ Rubin handicap -1 bramka | 1.58
???? Schiavone - Zahlavova Strycova ▶ Schiavone | 1.25
???? Dubois - Petkovic ▶ Petkovic | 1.15
???? Hantuchova - Erakovic ▶ Hantuchova | 1.72

Analizy:
Nie będę pisał dużo, po prostu wczoraj dla mnie pewniakami było granie na rosyjskie teamy (Cska, Zenit, Rubin) więc dałem na graczy z Kazania z handicapem -1, gdyż kurs był interesujący, a patrząc na siłę ofensywną graczy i atut własnego boiska typ powinien wejść.
Zagrałem również na włoszkę Schiavone, która według mnie nie powinna mieć problemów z Czeszką Strycova.
To samo tyczy się Petkovic i Hantuchovej, przy czym kurs 1.72 na słowacką tenisistkę udało mi się złapać, bo póżniej nieco spadł.

Ako: 3,91
Stawka: 10,00 zł
Do wygrania : 39,10 zł

Otrzymane punkty reputacji: +8
lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Kupon #2

Screen:
Aby móc umieszczać linki lub grafiki w postach, musisz mieć napisane 10 lub więcej postów. Aktualnie napisałeś 2 postów.

A więc screena dodałem w załączniku :smile:

Typy:
???? Wozniacki - Razzano ▶ DW: 2-0 | 1.16
???? Na Li - Lisicki ▶ Lisicki | 2.05
???? Gonzalez - De Voest ▶ Gonzalez | 1.35
???? Cetkovska - Radwańska ▶ DW: 0-2 | 1.28
???? Anderson - Djoković ▶ DW: 0-3 | 1.22

Analizy:
Typ na Lisicki po takim kursie jest według mnie bardzo interesujący, gdyż jest ona w życiowej formie i powinna to wygrać. Radwanska, Djokovic, Wozniacki to są dzisiejsze pewniaki, ja zagrałem dokładne wyniki aby nieco podwyższyć kursy i zobaczymy jak to wyjdzie :cool:
Dołożyłem jeszcze Gonzaleza, który powinien ugrać zwycięstwo w starciu z południowo-afrykańskim tenisistą.

Ako: 5,01
Do wygrania : 50,10 zł

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Kupon #3
Screen:

Aby móc umieszczać linki lub grafiki w postach, musisz mieć napisane 10 lub więcej postów. Aktualnie napisałeś 3 postów.
Typy:
???? Baghdatis - Seppi ▶ Seppi | 1.85
???? Troicki - Yen-Hsun Lu ▶ Troicki | 1.25
???? Cetkovska - Radwańska ▶ DW: 0-2 | 1.28
:siata: Niemcy - Rosja ▶ Rosja | 1.42
Analizy:
Zaryzykowałem na Seppiego, myślę że jest w stanie dziś pokonać Baghdatisa i liczę że tak się stanie ????
Troicki, Radwanska to już bardziej pewne typy.
Zaś Rosjanie mimo pewnego awansu powinni dziś zagrać o prestiż i pokonać Niemców bez problemów.
Ako: 4,20
Do wygrania : 42,00 zł

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Kupon #4
Screen:
Aby móc umieszczać linki lub grafiki w postach, musisz mieć napisane 10 lub więcej postów. Aktualnie napisałeś 4 postów.
Typy:
⚽ Malmoe - Gefle ▶ Malmoe | 1.50
⚽ Brommapojkarna - Landskorona ▶ Brommapojkarna | 1.75
⚽ Australia U17 - Brazylia U17 ▶ Brazylia U17 | 1.22
⚽ Burkina Faso U17 - Niemcy U17 ▶ Połowa\Cały Niemcy | 1.42
Analizy:
Kilka typów wziętych z forum, kilka dołożyłem sam i liczę że nikt nie zawiedzie :cool::razz:
Ako: 4,55
Stawka: 9,00 zł
Do wygrania : 40,95 zł

Do góry Bottom