>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Hedon

hedon 2

hedon

Użytkownik
Siema!
W temacie będę podawał moje typy. Nie ograniczam się do konkretnej dziedziny. Typuje to z czym aktualnie jestem na czasie. Zgodnie z regulaminem nie życzę sobie komentowania mojego tematu. Wszystko kierujcie na priva. Oprócz samych typów będę starał się umieszczać tutaj moje analizy i przemyślenia. Statystyki będą prowadzone regularnie. Nie ma co zbytnio się rozpisywać i czas przejść do meritum. Zaczynamy!

Czas podać mój pierwszy typ na forum. Dziś typuję zwycięstwo GKS-u Bełchatów. Lechia pod żadnym względem nie rozpieszcza swoich kibiców w tym sezonie. Na równi z Cracovią zajmują ostatnie miejsce w lidze pod względem zdobytych bramek. Tylko 3 punkty w ostatnich pięciu meczach. Trzeba jednak wspomnieć, że dwa z nich zdobyte w pojedynkach z Pasami i ŁKS-em co raczej obecnie wielkim wyczynem nie jest. Bełchatowianie wręcz przeciwnie. Wyraźna zwyżka formy na tym etapie rozgrywek. Stałe fragmenty i gra z kontry to ich główne atuty, których obawiać powinien się każdy rywal. Ofensywnie nastawiony klub ze Śląska powinien sobie dziś poradzić ze słabo grającymi defensorami Lechii. GKS bardzo dobrze spisał się w pojedynkach z drużynami z czołówki tabeli. Czy tak samo będzie dzisiaj z zespołem walczącym o utrzymanie? Gdańszczanie napewno nie zagrają tak ofensywnie jak Legia czy Wisła, ale jeśli forma klubów będzie wyglądała podobnie jak w poprzednich spotkaniach to gospodarze nie powinni mieć problemu z rozmontowaniem defensywy gości. Motywacji dziś nie zabraknie. Siedem punktów nad strefą spadkową. W przypadku dzisiejszego zwycięstwa gospodarze na siedem kolejek do końca zapewnią sobie bardzo bezpieczną pozycje w tabeli.

GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk ⚽⛔ 1:3
Typ: GKS Bełchatów
Kurs: 1.95
Stawka: 100j.
Wygrana: 95j.
Expekt

13 strzelonych bramek do 25 kolejki mieli gracze Lechii Gdańsk. Dziś dodali do swego bilansu 3 kolejne co stanowi 18,75% ogółu zdobyczy w sezonie. Zważywszy, że liga dobiega końca to ta liczba wydaję się być dość zabawna, prawda? Los zadrwił ze mnie okrutnie. Tak na poważnie to ewidentnie było widać przebudzenie graczy z Trójmiasta. Szczególnie pisze tutaj o Razacku Traore, który w mojej i innych ocenie jest ojcem dzisiejszego zwycięstwa. Roszady kadrowe Janasa trzeba przyznać były strzałem w dziesiątkę.

hedon 2

hedon

Użytkownik
Podbeskidzie zajmuje 8 lokatę w tabeli z dorobkiem 33 punktów. Zarówno spadek jak i awans na miejsca premiowane do gry w europejskich pucharach mało prawdopodobne. Bardzo stabilna z konkretnie wytyczonymi celami na przyszłość drużyna. Mimo, że o doskoczenie do ścisłej czołówki będzie bardzo ciężko, to na siedem kolejek przed końcem gospodarze wciąż nie opuszczają i graja swoją piłkę. Jutro przyjdzie im się zmierzyć z głównym tuż po Cracovii kandydatem do spadku. Gra Łodzian jest dramatyczna i przypomina się okres z początku sezonu. Niczego się Łodzianie nie nauczyli. W przerwie zimowej wymienili sporą liczbę kluczowych graczy i teraz ponownie przychodzi im po raz kolejny płacić frycowe. Wszystko wskazuje, że Górale przypiszą sobie kolejne 3 punkty. Dla ciekawostki wspomnę, że ŁKS nigdy nie wywiózł z terenu Podbeskidzia kompletu oczek.

Podbeskidzie Bielsko-Biała - Łódzki KS ⚽
Typ: Podbeskidzie Bielsko-Biała
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Expekt

Obecna gra Lecha poniżej wszelkich oczekiwań. Mimo wszystko chłopaki próbują i walczą. To trzeba im przyznać. Zaangażowaniem nadrabiają obecnie mankamenty sportowe. Wyraźnie można było to zauważyć w meczu z Górnikiem. Stan murawy przy Bułgarskiej może pozostawiać wiele do życzenia. Mimo wyżej wspomnianych faktów, które mogą wzbudzać pewną wątpliwość, postanowiłem postawić na zwycięstwo gości. Dlaczego? Powody są wszystkim znane. Obecnie z Pasami mogą rywalizować nawet drużyny z niższych lig i nie pisze tutaj jedynie o zapleczu Ekstraklasy. O drużynie gości nie można już nawet powiedzieć, że walczą o utrzymanie w lidze. Raczej zawodnicy jak i zarząd już pogodzeni ze spadkiem. Każdy kto może opuszcza ten tonący okręt. W drużynie Craksy pozostał już jedynie jeden nominalny obrońca! Dlatego nawet jeśli Lech będzie dalej szarpał swoją grę nie powinien mieć problemu z sforsowaniem bramki rywala. Myślę nawet, ze stanie się to nie jednokrotnie.
Lech Poznań - Cracovia ⚽
Typ: Lech Poznań
Kurs: 1.50
Wygrana: 50j.
Expekt

hedon 2

hedon

Użytkownik
Augsburg na końcówkę sezonu załapał się na fale wznoszoną. Jeszce nie dawno każdy wskazywał ich jako głównego kandydata do spadku. Co prawda przed tą kolejką tylko jeden punkt przewagi nad strefą spadkową, ale jeśli utrzymają obecną dyspozycje to powinni się systematycznie powoli piąć w górę tabeli na bezpieczna pozycje. Dziś do tego znakomita okazja. Kolonia w przeciwieństwie do swych dzisiejszych rywali notuje raczej tendencje spadkowa swojej formy. W dwóch ostatnich spotkaniach dali sobie zaaplikować aż 10 goli! 6 z BVB i 4 z Hannoverem. Jeśli dzisiejsi gospodarze zagrają z taką sama ambicja do jakiej nas ostatnio przyzwyczaili to o wynik raczej powinniśmy być spokojni. Obie drużyny podchodzą do meczu z kilkoma absencjami. W Augsburgu nie wystąpi dziś Marcel de Jong, Dawda Baha, Akaki Gogia i Torsten Oehrl. Natomiast trener Kolonii nie będzie mógł skorzystać z usług Mato Jajalo, Adila Chihiego i Petita. Prosta i cierpliwa gra kluczem do sukcesu Augsburga.

FC Augsburg - 1. FC Köln ⚽
Typ: FC Augsburg
Kurs: 1.90
Wygrana: 90j.
Expekt

Do góry Bottom