>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

***Typy by handballman***

H 0

handballman

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tutaj nowy ale postaram się podawać typy które gram i mam nadzieję, że niektórzy dzięki nim troszkę się wzbogacą. Moją ulubioną dziedziną jest piłka ręczna i to z niej będzie najwięcej typów, ale inne dziedziny też na pewno się będą pojawiać. A więc zaczynamy- oby skutecznie. :cool:

H 0

handballman

Użytkownik

F.C. Barcelona Borges- Celje Pivovarna Lasko
▶ Celje Pivovarna Lasko handicap +6 bramek ▶ 1,83
Serbia- Kuba ▶ Kuba ▶ 2,15

AKO- 3,93
Stawka: 50zł
Ewentualna wygrana: 196,50zł
Bukmacher: bet365
...co do pierwszego spotkania jest to spotkanie 3 kolejki Ligi Mistrzów...do stolicy Katalonii przyjeżdża zespół Celje by tam walczyć o zdobycz punktową...po dwóch kolejkach gracze gości mają 1 zwycięstwo i 1 porażkę, natomiast gospodarze 1 remis i 1 porażkę...Barcelona to ubiegłoroczny finalista tych rozgrywek, natomiast ich dzisiejsi przeciwnicy w ubiegłym roku w tych rozgrywkach nie grali, dlatego też, włodarze tego klubu postanowili wyłożyć grube pieniądze i sprowadzić naprawdę wielkie nazwiska po to by nie tylko liczyć się na krajowym podwórku ale także w europejskich pucharach...do klubu przybyli tacy zawodnicy jak:
Luka Žvižej, Mirko Alilović, Carlos Prieto, Petar Metličić, Nejc Poklar, Momir Rnić. Do tego dochodzą jeszcze dwie gwiazdy reprezentacji Słowenii czyli: Uros Zorman i Ales Pajović. Mój typ popieram również faktem, że w zespole gospodarzy nie wystąpi ich najlepszy zawodnik i strzelec Nagy, który w poprzedniej rundzie chamskim faulem w 59 minucie z Kiel wyleciał z boiska i musi dzisiaj pauzować...
...co do drugiego pojedynku to widzę, tutaj jak wszyscy zachwycają się Serbią, ale mi się wydaje, że zgrana ekipa Kuby- której wszyscy zawodnicy występują w lidze kubańskiej dzisiaj wszystkich zaskoczy...są dni, że każda reprezentacja może z nimi wygrać, jednak gdy wyjdzie im wszystko wtedy nie ma na nich mocnych i sądzę, że dzisiaj tak właśnie będzie...

Do góry Bottom