>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Grot

G 68

grota

Użytkownik
Witam,
na początek krótko o mnie. Gram głównie piłkę nożną, ale nie zamykam się tylko na ten sport. Jak jest coś ciekawego z innej dyscypliny również zagram ???? Kupony gram zazwyczaj za stawki w przedziale 25-100 z przy czym standardową stawką jest 50zł, więc i w tym temacie większość typów będzie szła za taką stawkę.
Jeżeli ktoś skorzysta z typów to życzę powodzenia Wam i sobie ???? A jeżeli moje typy i analizy przypadną Ci do gustu to miło będzie dostać &quot;+dziękuję&quot;.

Kwiecień 2016
Typy: 6
Poprawne:3
Skuteczność: 50%
Kupony: 2
Poprawne: 0
Skuteczność: 0%
Postawione: 100zł
Zwrot: 0zł
Zyska/Strata: -100zł
Maj 2016
Typy: 11
Poprawne:7
Zwroty: 1
Skuteczność: 64%

Kupony: 5
Poprawne: 3
Skuteczność: 60%
Postawione: 300zł
Zwrot: 616,50 zł
Zyska/Strata: 316,50 zł

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #2
Bayern - Gladbach (+2) 2 @1.55 ✅
Hoffenheim - Ingolstadt 1 DNB @1.42 ✅
Bayer - Hertha 1 @1.55 ✅
Arsenal (-1) - Norwich 1 @1.70 ????
Sociedad - Real over 2,5 @1.70 ????
Bukmacher: Betsson
AKO: 9.86
Stawka: 50zł
EW: 493 zł
Szybka analiza, bo zaraz start meczów ;)
Bayern - będą się oszczędzać na LM, a z Gladbach zazwyczaj ciężko im szło. Mistrz już w zasadzie pewny, więc nie liczę na wysokie zwycięstwo gospodarzy, a nawet upatrywałbym tutaj X2 lub czystej 2.
Hoffe walczy o utrzymanie. U siebie osiągają dobre wyniki i przeciwko walczącym o nic gościom powinni dać radę zdobyć 3 punkty, ale dla bezpieczeństwa DNB.
Bayer dziś wygrywając zapewni sobie LM w przyszłym sezonie. Obecna forma również lepsza, więc liczę na wygraną gospodarzy.
Arsenal tradycyjnie bije się o 4 miejsce, ale może jednak złamią swoje zasady i wygrają dzisiaj dość przekonująco tym bardziej, że City skupione na LM i mogą stracić jakieś punkty w tej kolejce.
Real gra na 2 frontach, gdzie nie może im się zdarzyć żadna wpadka. Liczę na to, że Sociedad strzeli, a Real będzie albo odrabiał i odrobi, więc będzie over albo się otworzy i dostanie w czapę jeszcze mocniej, więc over też wejdzie.
Analizy nieskładne, ale pisane w 4 minuty to co wcześniej dość długo obmyślałem ;p Powodzenia!

Wnioski
Arsenal - ...jowo ale stabilnie.
Real - no cóż... gdyby się bardziej postarali to sami by zrobili overa i po fakcie stwierdzam, że to była jedyna nadzieja na over, bo Sociedad ze swoją dzisiejszą grą to bramki by nie zdobyło nawet jakby mecz trwał 270 minut zamiast 90.

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #3
rożne Southampton (+0,5) - City 1 @1.70 ✅
rożne Piast - Pogoń over 10 @1.75 ✅
rożne Valencia (-1) - Villarreal 1 @1.86 ✅
AKO: 5.53
EW: 276,5 zł :browar565:
Wnioski:
No i dzisiaj ładnie poszło. Szkoda, że w betsson nie można łączyć zakładów z jednego meczu, bo dołożyłbym Southampton albo 1X, ale i tak jest nieźle. Przez chwilę myślałem, że za Piasta będzie zwrot, bo do samego końca na live, było 2-8 w rożnych i w bet365 i betsson, ale teraz jednak patrzę, że było 11 cornerów ;) Maj dobrze rozpoczęty! Oby tak dalej :]

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #5
Bayern - Atletico under 4,5 spalonych @1.60 ????
Cukaricki - Vojvodina BTS? Nie @1.70 ????
AKO: 2.72
EW: 136 zł
Analiza spalonych Bayern - Atletico tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-3-05-2016-wtorek-133231-3.html#post5992762

Wnioski:
No i niestety pierwszy typ został pogrzebany w pierwszych 3 minutach, gdy oba zespoły zanotowały po 1 spalonym. W sumie i tak było blisko, bo do 87 minuty w spalonych było 3-1, ale niestety zakończyło się na 3-2. Drugi typ niestety też dupa. Liczyłem na to, że po ograniu najsilniejszych rywali w lidze (Crvena zvezda i Partizan) gospodarze poradzą sobie do 0 z Vojvodiną, która zanotowała bezbramkowy remis z ostatnią drużyną grupy mistrzowskiej i przegrała 1-0 z przedostatnią. Niestety nie tym razem.

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #6
Djokovic - Coric (+6g) 2 @1.80 ZWROT
Lokomotiv Tashkent - Al Nasr X @1.50 ✅
Sousa - Granollers-Pujol 2 @1.80 ????

AKO: 4.86
Stawka: 40zł
EW: 194,40 zł

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #7
Real - City liczba strzałów gospodarzy under 7.5 @1.90 ✅
Bukmacher: Unibet
Stawka: 100zł
EW: 190 zł :browar565:
Większość oczekuje wysokiego zwycięstwa Realu i łatwego awansu. Wydaje mi się, że wcale tak nie będzie, a nawet jak to Real nie będzie cisnął od początku do 90 minuty. Po drugie jest to półfinał LM, a City to nie ogórki, które dadzą sobie bombardować bramkę. Po trzecie Real mimo, że ostatni wszystko wygrywa to wcale nie oddaje tak dużo celnych strzałów:
Strzały Realu na bramkę w ostatnich meczach:
- Sociedad 6
- City 3
- Rayo 6
- Villarreal 6
- Getafe 11
- Wolfsburg 7
- Eibar 6
- Wolfsburg 3
- Barca 6
- Sevilla 12
Tylko 2 razy na 8 ostatnich spotkań przekroczyli dzisiejszą granicę grając przeciwko dziadowej na wyjazdach Sevilli i walczącym o utrzymanie Getafe.
Dla porównania strzały na bramkę City przez ich przeciwników:
- Southampton 7 (grając drugim składem)
- Real 3
- Stoke 2
- Newcastle 3
- Chelsea 4
- PSG 1
- WBA 2
- PSG 5
- Bournemouth 2
- United 4
ANI RAZU nie padł over 7,5 w strzałach na bramkę Harta!!!
Wnioski:
Śledzić statystyki strzałów na oficjalnej strony UEFY, a nie na bet365! W 65 minucie na becie Real miał 7 strzałów i już myślałem, że kupon poszedł w ... Co prawda do końca i tak się udało dowieźć te 7 celnych, ale dla pewności wszedłem na stronę UEFY, a tam... 5 celnych ;) Fajnie, bo na plus, ale stresik był niepotrzebny ;p

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #8
LFC - Villarreal over 10,5 rożnych @1.83 ✅
Sevilla - Shakhtar over 5 kartek (drudrogowo) @1.975 ✅

Bukmacher: Bet365
Stawka: 75zł
AKO: 3.62
EW: 271,5 zł ????
Rożne trochę ryzykowne patrząc na statystyki poniżej, ale kto nie ryzykuje...
Ostatnie mecz domowe LFC:
- Newcastle 9
- Everton 10
- BVB 13
- Tottenham 21 !!!
- Stoke 9
Wyjazdowe mecze Villarreal:
- Valencia 13
- Real 12
- Rayo 7
- Sparta Praga 10
- Eibar 7
Wynik pierwszego meczu sprawia, że LFC ma nóż na gardle. U siebie zazwyczaj są stroną dominującą, więc mimo osłabień kadrowych wydaje mi się, że jutro też rzucą się do ataków i od początku będą próbowali odrobić straty. Z drugiej strony Villarreal gra w tym sezonie bardzo dobrze i na przyszły sezon już sobie zarezerwowali eliminacje LM, więc jutro będą się mogli skupić tylko na LE. Myślę, że LFC zakręci się w okolicach 8 rożnych, a resztę dorzuci Villarreal i linia zostanie pokryta.
Drugi typ mimo wyższego kursu wydaje mi się bardziej prawdopodobny. Sevilla na własnym terenie jest bardzo groźna i w zasadzie tylko dzięki temu zawdzięczają możliwośc gry w pucharach w przyszłym sezonie. Natomiast Shakhtar już nie ma nic do stracenia i na tym trudnym terenie będzie musiał atakować. Sevilla nie może dać sobie strzelić bramki, bo Shakhtar w piłkę potrafi grać i mając dobry wynik są w stanie się obronić i dowieźć punkty do końca. W 17 pucharowych spotkaniach w tym roku Shakhtar zgromadził 41 kartek, natomiast Sevilla w 13 spotkaniach 24 kartki. Nie są to imponujące liczby, ale jeżeli dołożymy do tego wagę jutrzejszego spotkania i weźmiemy pod uwagę, że jedna bramka może zdecydować o awansie to spodziewam się dość ostrej gry i sporych nerwów... Szczególnie w końcówce spotkania.

G 68

grota

Użytkownik
Nie mogę już edytować pierwszego posta w tym temacie, więc statystyki będę robił co tydzień w poniedziałek. I wrzucam od razu teraz po zakończeniu wszystkich dotychczasowych kuponów.
Kwiecień 2016
Poprawne:3
Skuteczność: 50%

Poprawne: 0
Skuteczność: 0%

Maj 2016
Typy: 14
Poprawne:9
Zwroty: 1
Skuteczność: 64%

Kupony: 7
Poprawne: 4
Skuteczność: 57%

Postawione: 475zł
Zwrot: 888 zł
Zyska/Strata: 413

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #11
Wisła - Jagiellonia over 2,5 @1.75 ????
St. Polten - Kapfenberg BTS @1.55 ✅
AKO: 2.71
Stawka: 55 zł
EW: 149,05 zł
Analiza overa zawarta częściowo w poście powyżej przy handi -1,5 na Wisłę.
Co do drugiego typu to gospodarze biją się z LASK Linz o awans - obie ekipy po 65 punktów na 5 kolejek przed końcem. Typ opieram głównie na tym, że gospodarze są faworytem, biją się o awans i na swoim boisku grają całkiem nieźle. Natomiast goście mają już pewne miejsce w środku stawki, ale ich mocną stroną są właśnie mecze wyjazdowe - 14 punktów na swoim terenie i aż 30 na wyjazdach. Do tego wyjazdowy bilans bramek 31:23 w 16 spotkaniach - najwięcej strzelonych bramek na wyjazdach ze wszystkich drużyn. Zagrałbym win gospodarzy + BTS, ale ich zwycięstwo (przynajmniej dla mnie) wcale nie jest takie pewne, więc zostaję przy BTS.
Identyczna sytuacja może mieć miejsce w meczu LASK Linz (gospodarze + BTS), ale co za dużo to nie zdrowo. Gram dubla ;)

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #12
Hokej: Szwecja (-2,5) - Łotwa 1 @1.81 ????
Hokej: USA - Kanada (-1,5) 2 @1.73 ✅

AKO: 3.13
Stawka: 25 zł
EW: 78,25 zł

Analizy do tych typów tu nie znajdziecie. Pograne za drobne, bo typy oparte na analizach innych osób, statystykach i trochę przeczuciu ;)

G 68

grota

Użytkownik
Kwiecień 2016
Poprawne: 3 (50%)
Poprawne: 0 (0%)

Maj 2016
Typy: 19 (37%)
Poprawne: 11 (58%)
Zwroty: 1 (5%)
Kupony: 10
Poprawne: 4 (40%)
Postawione: 585zł
Zwrot: 888
Zyska/Strata: 303

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #13
Wisła - Śląsk over 2,5 @1.80 ????
Goffin - Sock 1 @1.44 ✅
Tipsarevic - Berlocq 2 @1.44 ✅
AKO: 3,73
Stawka: 50 zł
EW: 186,62 zł
Analiza overa Wisły tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-10-05-2016-wtorek-133473-2.html#post5997948
Tenis obstawiony na podstawie postów z działu tenisowego.
Wnioski:
Znowu over w Krakowie mnie zabił ;/ sytuację były i nawet jeżeli nie over w pierwszej połowie to 2 bramki były obowiązkiem. Niestety niewykorzystane setki kończą się tym, że na koniec nie ma overa...

G 68

grota

Użytkownik
No przecież można dostać k...! Wisła dwa razy z rzędu umoczyła mi overa, a dzisiaj jak zapomniałem zagrać (myślałem, że o 20:30 jest kolejka) to już 7 bramek a dopiero 70 minuta...

Kupon #14
Atletico - Celta under 3,5 @1.36 ✅
Athletic - Sevilla 1 @1.36 ✅

AKO: 1,85
Stawka: 100 zł
EW: 185 zł ????

Zagrałbym under 2,5 ✅ i Athletic -1,5 ✅, ale czas przełamać złą serię więc za 100zł poszedł bezpieczny kupon, a ryzykowny sobie zagram za drobne, ale nie wrzucam tutaj ;)

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #15
Stoke - West Ham 2 DNB @1.65 ????
Gijon - Villarreal Goście over 0,5 bramki @1.75 ????
Besiktas - Osmanlispor 1 @1.49 ✅
Arsenal - AV Gospodarze wygrają do 0 @1.65 ✅
AKO: 7,10
EW: 355 zł
West Ham wciąż walczy o pewne miejsce w LE w przyszłym roku. Do tego celu potrzebują wygranej oraz potknięcia MU. W ostatnich 5 meczach WHU zdobyło 10 punktów z bilansem 12:6, ale najważniejsze było zwycięstwo w ostatniej kolejce z MU mimo stanu 1:2 w 72 minucie. Liczę na to, że dzisiaj gości wygrają (albo przynajmniej nie przegrają) ze Stoke, które jest w fatalnej formie. Ostatnich 5 meczów to 4 porażki i 1 remis oraz aż 15 straconych bramek.
Dziwi mnie kurs na Gijon. Niby to Hiszpania i niby gospodarze muszą wygrać, a Villarreal już o nic nie walczy, ale... Czy kurs 1.40 na Gijon jest wart grania? Moim zdaniem zdecydowanie lepiej pójść w drugą stronę a przynajmniej w zdobycie gola przez gości. Żółta łódź podwodna w przyszłym sezonie zagra w el. LM po zajęciu 4. miejsca tuż za wielką trójką. W starciu z bijącą się o utrzymanie drużyną kurs ponad 7 to gruba przesada. Za typem przemawia także to, że na własnym stadionie Gijon jest 3 drużyną tracącą najwięcej bramek.
Tutaj prosta analiza. Besiktas dziś przyklepuje mistrza zdobywając 3 punkty. Na swoim stadionie w zasadzie nie gubią punktów. W 16 spotkaniach tylko 3 razy nie zdobyli kompletu. Do tego bilans 35:13. Szykuje się mistrzowska feta i myślę, że oprócz mistrzostwa piłkarze dadzą kibicom dodatkowy powód do radości w postaci 3 punktów.
Arsenal chyba złamie tradycję i odpuści walkę o 4. miejsce. Grają dziś z totalnym outsiderem - AV 17 punktów w 37 meczach z czego tylko 6 zdobytych na wyjeździe - i nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Myślę, że wynik zakręci się w okolicach 3-0 lub 4-0 ✅.

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #16
Mayer - Istomin 2 @1.69 ✅
Olympiakos - AEK 1 @1.65 ????
AKO: 2.79
EW: 139,42 zł
Tenis zaczerpnięty z działu tenisowego.
Tutaj daję czysty win Olympiakosu, ale zagrałem -1,5 po kursie 3,10. Olympiakos nie ma w sobie równych w Grecji, więc widzę szanse na wejście tego, a kurs całkiem zacny. Powodzenia!
Wnioski:
No cóż tak się kończy granie na masówki...

G 68

grota

Użytkownik
Kupon #17
LFC - Sevilla 1 + over 2,5 @3.70
EW: 185 zł
Dziś ryzykownie, ale może się uda. LFC w końcówce sezonu postawiło wszystko na LE i nie ma się co dziwić. W końcu wygrana w LE daje prawo startu w LM.
Typ opieram głównie na tym, że Sevilla jest w tym sezonie gówniana na wyjazdach. Co prawda LFC też nie gra u siebie, ale mimo wszystko widzę tutaj korzyść na stronę LFC. Drużyny Kloppa znane są z tego, że walczą do ostatnich chwil i absolutnie nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu. Nawet jeżeli Sevilla pierwsza strzeli bramkę to wierzę, że LFC jest w stanie odrobić stratę, jak np. ostatnio z BVB od 1-3 do 4-3 czy jeden z najlepszych finałów LM z Milanem od 0-3 do 3-3.

Do góry Bottom