Witam wszystkich forumowiczów...
Na wstępie powiem coś o moim doświadczeniu. Grałem rok temu na Bwin, z większymi i mniejszymi sukcesami, teraz postanowiłem ugrać coś na Bet-at-home. Zobaczymy z jakim skutkiem, mam nadzieje że na ????
Postaram się codziennie podawać parę pewnych wg. mnie typów. Doda też, że preferuję " gre pewniakami ", nie lubię zbyt dużo ryzykować.
No to zaczynamy:
Typ na 5.02.2011
Kupon first:
1. FC Köln - FC Bayern München (Typ)- 2
2. Manchester City - West Bromwich Albion (Typ)- 1
3. Wolverhampton Wanderers - Manchester United (Typ)- 2
Kurs na Bet-at-home: 2,84 j
Stawka: 10 j
Wygrana: 28.4 j
Krótki opis:
Bayern na 4 ost. mecze wyjazdowe wygrał 3 i 1 zremisował, wydaje mi się że powinno wejść. Man C ost. ost grał słabo i już nie może pozwolić sobie na remis czy porażkę. Manuu po prostu wygra! Glory Manu ????
Na wstępie powiem coś o moim doświadczeniu. Grałem rok temu na Bwin, z większymi i mniejszymi sukcesami, teraz postanowiłem ugrać coś na Bet-at-home. Zobaczymy z jakim skutkiem, mam nadzieje że na ????
Postaram się codziennie podawać parę pewnych wg. mnie typów. Doda też, że preferuję " gre pewniakami ", nie lubię zbyt dużo ryzykować.
No to zaczynamy:
Typ na 5.02.2011
Kupon first:
1. FC Köln - FC Bayern München (Typ)- 2
2. Manchester City - West Bromwich Albion (Typ)- 1
3. Wolverhampton Wanderers - Manchester United (Typ)- 2
Kurs na Bet-at-home: 2,84 j
Stawka: 10 j
Wygrana: 28.4 j
Krótki opis:
Bayern na 4 ost. mecze wyjazdowe wygrał 3 i 1 zremisował, wydaje mi się że powinno wejść. Man C ost. ost grał słabo i już nie może pozwolić sobie na remis czy porażkę. Manuu po prostu wygra! Glory Manu ????