>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy By Grochuu

G 0

grochuu

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów...
Na wstępie powiem coś o moim doświadczeniu. Grałem rok temu na Bwin, z większymi i mniejszymi sukcesami, teraz postanowiłem ugrać coś na Bet-at-home. Zobaczymy z jakim skutkiem, mam nadzieje że na ✅ ????
Postaram się codziennie podawać parę pewnych wg. mnie typów. Doda też, że preferuję &quot; gre pewniakami &quot;, nie lubię zbyt dużo ryzykować.
No to zaczynamy:
Typ na 5.02.2011
Kupon first:
1. FC Köln - FC Bayern München (Typ)- 2
2. Manchester City - West Bromwich Albion (Typ)- 1
3. Wolverhampton Wanderers - Manchester United (Typ)- 2
Kurs na Bet-at-home: 2,84 j
Stawka: 10 j
Wygrana: 28.4 j
Krótki opis:
Bayern na 4 ost. mecze wyjazdowe wygrał 3 i 1 zremisował, wydaje mi się że powinno wejść. Man C ost. ost grał słabo i już nie może pozwolić sobie na remis czy porażkę. Manuu po prostu wygra! Glory Manu ????

K 35

krasny2

Użytkownik
Widzę, że dopiero zaczynasz po tym że grasz w bahu, podejrzewam, że za dyche zagrałeś i po tym, że grałeś Bayern, City, Manu jeszcze tyko Barcy brakowało.
Jeżeli chcesz grać dla zabawy, a jednocześnie chcesz coś wypłacić od buka nie graj nigdy więcej czegoś takiego. !!
Po pierwsze nigdy nie graj jakieś wielkiej firmy w żadnym sporcie kursy niskie, a samo prawdopodobieństwo jest żadne aby kilka czołowych klubów wygrało swoje mecze w kolejce. Na twoim miejscu radziłbym czytać posty użytkowników ich analizy jeżeli któraś naprawdę Cię zachęciła do zagrania danego typu graj w miare dobrze stawkując (nigdy nie graj tak aby porażka = wpłata). Nie wiem od jakiej sumy zaczynasz ale jak wiadomo od nędzy do pieniędzy. Powodzenia

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Ten bukmacher którego wybrałeś jest najgorszy, to znaczy ma największą marże na rynku, ale za to bwin oferuje najwyższe kursy na underdogów.
Jest tak jak napisano powyżej, nie ma sensu grać po faworytach jeśli chce się czegoś dorobić. Bukmacher wystawia niskie kursy na drużynę bo ona wygrywa i wygrywa... Należy samemu wystawiać kursy i porównywać czy się opłaca. 3 mecze na kuponie to 9 możliwości, prawdopodobieństwo malutkie (na dłuższą metę wygrywania), a przy takich kursikach ryzyko nieopłacalne. I nie ma co opierać typów na czyichś analizach bo po pierwsze: analizy nie grają i nijak mają się na boisku, po drugie oparte są na statystykach pomeczowych, które nie mają przełożenia na stan obecny, i po trzecie jeżeli stosujesz identyczną metodę jak wielu innych graczy, to nie wygrasz.

G 0

grochuu

Użytkownik
Wracam do gry, dałem sobie kilka miesięcy przerwy i myslę, że nadszedł ten czas ????
Postanawiam, że będe grał max 2 kupony dziennie [ na kuponie max 3 pozycje].
Typowanie rozpoczynam jutro rano ...

G 0

grochuu

Użytkownik
Kupony
Na dzisiaj mam 2 kupony:
Kupon #2
Malmö FF - Glasgow Rangers @Glasgow Rangers 2,20 j

stawka: 10 j
ew. wygrana: 22 j
ryzyko: 6/10

Dla mnie Glasgow jest zdecydowanym faworytem.
Po pierwsze na lepszą ekipe od szweckiego klubu, po drugie teraz musi wygrać po poprzedniej porażce u siebie!!
Kupon #3
Wisla Krakow - Litex Lovech @Wisła 1,70 j
SC Vasas Budapest - AS Roma @As Roma 1,50 j
Kursik: 2,55
Stawka: 5 j
ew. wygrana: 12,75
ryzyko : 4/10
Wisła ma zdecydowanie najlepszy skład w polskiej lidze. [ trudno mi to mówić, bo jestem kibicem Kolejorza ]. Litex zagra na wyjeździe, bez kilku podstawowych zawodników. Melikson i reszta powinni bez problemu poradzić sobie z bułgarskim mistrzem kraju.As Roma spotyka sie w towarzyskim meczu z wegierskim zespołem SC Vasas Budapest. Z tego co mi wiadomo AS Roma powinna zagrać w optymalnym składzie i wtedy nie sądzę, aby Węgrzy okazali sie lepsi ????

G 0

grochuu

Użytkownik
Kupon #2⛔
Malmö FF - Glasgow Rangers @Glasgow Rangers 2,20 j⛔

stawka: 10 j
ew. wygrana: 22 j
ryzyko: 6/10

Kupon #3✅
Wisla Krakow - Litex Lovech @Wisła 1,70 j✅
SC Vasas Budapest - AS Roma @As Roma 1,50 j✅
Kursik: 2,55