>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by ExpertLukasz - na bukmacherce zarabiam !

E 9

expertlukasz

Użytkownik
✅ Witam. ✅
Założyłem ten temat by móc podzielić się z Wami moją wiedzą sportową jak i typerską. W bukmacherce siedzę już kilka ładnych lat inie oszukujmy się - bywało różnie. Typy będę podawał z każdej dziedziny sportu. Każdy mój typ będę starał się analizować.

Proszę nie pisać skąd tak wirtualne stawki - traktuje to jak drugą pracę i stawka na kupon zwykle jest bliska średniej krajowej zarobków miesięcznych.

Najbliższe typy już wkrótce.

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 1 ✅
:siata: Politechnika Warszawa - Delecta Bydgoszcz
Typ: 2 (+2,5s) Kurs: 1,25 Wynik: 1:3 ✅
???? Alba Berlin - Riga
Typ: 1 Kurs: 1,40 Wynik: 82:60 ✅

AKO: 1,75
Stawka: 300zł
Buk: Betsafe
+225zł
Oglądałem memoriał Ambroziaka, gdzie POLITECHNIKA nie pokazała zupełnie nic - przegrala wszystkie 3 pojedynki z średniakami takimi choćby jak Fart Kielce. Do tego Politechnika ma problem z Kubiakiem na którym opierała to swój odbiór - w dzisiejszym spotkaniu nie wystąpi. DELECTA wzmocniona, nowy nabytek Antiga powinien znacznie poprawić przyjęcie. Oprócz tego do drużyny dołączyło jeszcze 2 przyzwoitych graczy mianowicie Wika i Gradowski. Gram bardzo bezpieczny handicap +2,5 seta a po cichu liczę na wygraną Delecty. Szanse typu oceniam na 90%.
Następnym spotkaniem będzie pojedynek Alby Berlin z Rigą. Mecz już niedługo dlatego napiszę krótko - różnica klas między zespołami jest bardzo duża, Alba zagra u siebie w pierwszym spotkaniu gdzie bardzo ważne będzie wysokie zwycięstwo aby do drugiego meczu przystąpić z wielkim spokojem. Szanse typu oceniam na ok. 80%
Jako iż wysokie zwycięstwo w pierwszym meczu będzie bardzo ważne, gram również lekko handi na Albę.
Kupon # 2 ✅
???? Alba Berlin - Riga
Typ: 1(-5 AH) Wynik: 82:60 ✅
KURS: 2,01
Stawka: 40zł
Buk: Pinaccle
GL

+40zł

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 3 ✅
⚽ Twente - Wisła
Typ:
1 (-1 AH) Wynik: 4:1 ✅

Kurs: 1,57

Stawka: 200zł
Buk: Bet365
+114zł

Zacznijmy od tego że gra czołowy zespół mocnej ligi HOLENDERSKIEJ Twente oraz obecny przeciętniak POLSKIEJ ekstraklasy Wisła.
Twente
jest u siebie bardzo mocne - w lidzie stosunek 3W 0L na własnym stadionie, stosunek bramek 11:3. Gospodarze po pierwszym remisie potrzebują punktów więc na 100% wyjdą w pełni zmobilizowani. W następnym ligowym spotkaniu grają z najgorszą ligową drużyną więc nie muszą się oszczędzać.
O obecneij formie Wisły nie można napisać nic dobrego. Na wyjazdach w słabej polskiej lidze prezentują się przeciętnie - 1 zwycięstwo i 3 remisy. W następnym spotkaniu Wisła gra z Legią ligowy klasyk, na dodatek w dzisiejszym meczu zabraknie prawdopodobnie Meliksona i Małeckiego.
Jeśli Twente nie pokpi sobie z rywali to o wynik możemy być spokojni !
GL

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 5 ✅
⚽ Rapid - PSV
Typ: Rapid over 0,5 Kurs: 1,60 Wynik: 28&#39; gol dla Rapidu ✅

Stawka: 50zł
Buk: Tobet
+30zł
Mecz za chwilkę, dlatego analizę odpuszcze co nie znaczy, że mecz na chybił-trafił.
GL

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Statystyki po 5 kuponach :

Zagrane kupony : 5
Trafione / Nietrafione 5/0
Postawione: 990zł
Wygrane : 1539zł
Zysk : +549zł
Pierwszy dzień na forum zakończony może średnim zyskiem, ale wysoką skutecznością. Na dziś już kończymy, nie lubie grać na siłę. Jeśli pomogłem kliknij &#39;dzięki&quot; ;)
gl

Otrzymane punkty reputacji: +7
E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 6
:siata: Trefl Gdańsk - Skra Bełchatów
Typ: 2 (-2,5s) Kurs: 1,65 Wynik: ⛔

Stawka: 100zł
Buk: Pinaccle
-100zł

Pierwsza kolejka najlepszej polskiej ligi SIATKARSKIEJ. Mecz pomiędzy polskim potentatem siatkarskim Skrą Bełchatów a beniaminkiem Treflem Gdańsk wieć faworyta raczej wskazać nie trudno. Pytanie czy zespół z Bełchatowa zdoła wygrać 3:0 ? Moim zdaniem tak będzie. Skra przed sezonem wzmocniła się dosyć mocno. W dzisiejszym spotkaniu wystąpić ma najmocniejsza ekipa drużyny z Bełchatowa. Oglądałem końcówke 1-ligowego sezonu w wykonaniu Trefla - śmiało mogę stwierdzić, że skład ten to może być za mało na PLUSLIGĘ.
Edit: Było baaaaaaaaaaaaaaaardzo blisko.

Kupon # 7 ✅

:hokej: Sanok - Jastrzębie
Typ: 1 Kurs: 1,95 Wynik: 4:2 ✅

Stawka: 150zł
Buk: Unibet

+142zł
Spotkanie 3 drużyny PHL Sanoka z obecnym liderem rozgrywek Jastrzębiem. Patrząc na tabele, pewnie dziwisz się czemu gram jedynkę? Wszystko wyjaśnie. Jak dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy. Po 1 druzyny spotkały się juz w tym sezonie- górą była drużyna z Sanoka wygrywając na wyjeździe 1:0. W poprzednim sezonie na własnej tafli Sanok wygrał wszystkie 4 pojedynki. Po 2 Sanok w tym sezonie aspiruje bardzo wysoko, i nie dziwie się - ich kadrę można zaliczyć do najmocniejszych w PHL. Po 3 Jastrzębie zagra bez dwóch podstawowych zawodników. Jak dla mnie łatwa wygrana drużyny z Sanoka.

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 8 ✅
⚽ Cambuur - Emmen
Typ:
1
Kurs: 1,25 Wynik: 2:1 ✅
⚽ Hallescher FC - SV Wilhelmshaven
Typ:
1
Kurs: 1,28 Wynik: 2:0 ✅
⚽ Lillestrøm - Rosenborg
Typ: x2 Kurs: 1,20 Wynik: 2:5 ✅
AKO: 1,92
Buk: Unibet

+184zł
Takie dzisiejsze &quot;pewniaczki&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +1
E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 9
Minnesota - Edmonton ⛔
Typ:
1 Kurs: 2,15 Wynik: 3:3

Stawka: 400zł
Buk:
Betsafe
-400zł
Perełka na noc. Dlaczego? Zobaczysz. ;)

Edit: To, co zrobiła Minnesota przechodzi ludzkie pojęcie.. Jeszcze na 6min. przed zakończeniem spotkania wygrywali 3:1, regulaminowy czas skończyli wynikiem 3:3 i w dogrywce przegrali spotkanie. Trzema słowami - przegrali wygrany mecz. Informacje na temat tego spotkania miałem dobre, szkoda ze wlasnie tak zakonczylo sie spotkanie.glgl

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Kupon # 9
Minnesota - Edmonton ⛔
Typ:
1 Kurs: 2,15 Wynik: 3:3

Buk:
Betsafe
-200zł
Perełka na noc. Dlaczego? Zobaczysz. ;)

Edit: To, co zrobiła Minnesota przechodzi ludzkie pojęcie.. Jeszcze na 6min. przed zakończeniem spotkania wygrywali 3:1, regulaminowy czas skończyli wynikiem 3:3 i w dogrywce przegrali spotkanie. Trzema słowami - przegrali wygrany mecz. Informacje na temat tego spotkania miałem dobre, szkoda ze wlasnie tak zakonczylo sie spotkanie.
sorry kolego ze ci zaśmiecam temat ale daje sobie ręke obciąć ze stawka była 400 nie 200,

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Statystyki po 9 kuponach :

Zagrane kupony : 9
Trafione / Nietrafione 7/2
Postawione: 1840zł
Wygrane : 2215zł
Zysk : +375zł

Drugiego dnia na forum może lepiej nie będę komentował.. to co zrobiła Minnesota przy stanie 3:1 i 5 min do końca meczu, i to co odstrzelił nam Bełchatów wygrywając 2:0 i mając piłkę meczową.. Szkoda.. Jeśli pomogłem kliknij &#39;dzięki&quot;

Następne typy niebawem

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Nie chcę Ci też zaśmiecać. Temat ciekawy, widzę, że odnosisz sukcesy. Tym bardziej nie odbieraj tego negatywnie, tylko jako dobrą radę :] Rozumiem, że mecz jak piszesz był wygrany, ale sądzę, że stawianie na Preseason jakichkolwiek rozgrywek to spore ryzyko. Dla nich to są takie sparingi prawie towarzyskie. Nie będą &quot;gryźć trawy&quot; w takich meczach. Niemniej, tak jak napisałem - nieźle typujesz :] pozdrawiam i życzę samych udanych typów.

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Nie chcę Ci też zaśmiecać. Temat ciekawy, widzę, że odnosisz sukcesy. Tym bardziej nie odbieraj tego negatywnie, tylko jako dobrą radę :] Rozumiem, że mecz jak piszesz był wygrany, ale sądzę, że stawianie na Preseason jakichkolwiek rozgrywek to spore ryzyko. Dla nich to są takie sparingi prawie towarzyskie. Nie będą &quot;gryźć trawy&quot; w takich meczach. Niemniej, tak jak napisałem - nieźle typujesz :] pozdrawiam i życzę samych udanych typów.
Miałem bardzo ciekawą informacje odnośnie tego meczu, sprawdziła się, czysto sportowo duzo lepsi byli gospodarze.. Ale dzięki za uwage ;)

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 10✅
⚽ Dortmund - Augsburg
Typ:
1 Kurs: 1,25 Wynik: 4:0✅
⚽ Manchester Utd - Norwich
Typ:
1 Kurs: 1,14 Wynik: 2:0 ✅
:siata: Serbia - Turcja
Typ: 1 Kurs: 1,30 Wynik: 3:2✅
⚽ Rangers - Hiberianin
Typ: 1 Kurs: 1,25 Wynik: 1:0✅
⚽ Blackburn - MC
Typ: x2 Kurs: 1,14 Wynik: 0:4 ✅

AKO: 2,64
Stawka: 920zł
Buk: Bet365
+1509zł
Dzisiejsze &quot;pewniaczki&quot;, co z tego wyjdzie zobaczymy, myślę, że opisywać nie trzeba.

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 11 ⛔
⚽ Dolcan - Warta
Typ:
2 (+0,5) Kurs: 1,40 Wynik: 0:2 ✅
:siata: Czestochowa - Jastrzebski
Typ:
2 Kurs: 1,32 Wynik: 3:1 ⛔
AKO: 1,85
Stawka:
150zł
Buk:
Bet365

-150zł
Ostatnia wygrana Dolcanu w Szczecinie troszkę mi śmierdzi ale ok - nie posądzajmy.
Dolcan to już nie ta świetna drużyna z początku sezonu, ostatnie 5 meczy to wygrana na wyjeździe z Pogonią, remis z Bytomiem, porażka z Arką, porażka z Płockiem oraz przegrana w Bydgoszczy. Warta obecnie na 8 pozycji, w ostatnim spotkaniu pokonali u siebie Flotę po bardzo dobrej grze. Warta aspiruje zdecydowanie wyżej - jej celem zapewne jest awans, dlatego nie mogą już tracić łatwo punktów. Warta na wyjazdach grać umnie - pokazała to między innymi w Nowym Sączu czy Elblągu. Myślę, że minimum 1 punkt spokojnie wywiozą z Ząbek. Szanse typu - ok. 75%.
Drugim meczem będzie pierwsza kolejka PLUSLIGI. Mecz pomiędzy ostatnio bardzo wzmocnionym Jastrzębiem a średniakiem Częstochową. Widać, że Jastrzębie po zupełnie nieudanym poprzednim sezonie zamierza wrócić do grona drużyn, które mają zamiar coś namieszać. Moim zdaniem pierwsza piątka druzyny z Częstochowy jest minimum klase gorsza. Jak dla mnie łatwe zwycięstwo Jastrzębia.

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Pare typów z NIŻSZYCH POLSKICH LIG.

Kupon # 12
✅

Boruta Zgierz - Włókniarz

Typ:
1 Kurs: 1,55 Wynik: 5:1 ✅
Stawka:
100zł
+55zł
Mecz pomiędzy dwoma najgorszymi zespołami w stawce.
Włókniarz jak na razie bez punktu, jest to drużyna która mimo spadku z powodu jednego wolnego miejsca 2 tygodnie przed rozpoczęciem sezonu została przywrócona do tej samej ligi. Druzyna ta w tym czasie nie zdołała skompletować kadry, w każdym pojedynku dostają tak zwane BATY. Boruta, jeśli chce myśleć o utrzymaniu takie spotkania musi wygrywać.
Kupon # 13
⚽ Stal Poniatowa - Włodawianka Włodawa
Typ:
2 Kurs: 2,30 Wynik:

Stawka: 300zł
Informacja znaleziona na jednym z bukmacherskich portali.
Po ostatniej porażce Stali Poniatowej 1:12 trener, ze którym zawodnicy stają murem zostaje zwolniony. Piłkarze chcą odejść razem z trenerem, deklarują że nie wystąpią w następnych spotkaniach.
W spotkaniu tym zagrają najprawdopodobniej juniorzy, możliwe iż nie uda skompletować się wyjściowej 11. Polecam !

Otrzymane punkty reputacji: +1
E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 14
???? Murray - Young
Typ: 1 (+5 AH) Kurs: 1,9 Wynik:
Stawka:
1200zł
Buk: Betsson
Błędnie ustawiony handicap przez BETSSON (odwrotnie), trzeba to wykorzystać bo już kilka razy takie błędy zaliczyli.

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 15
???? Giannessi - Mayer
Typ: 2 Kurs: 1,65 Wynik: 0:2 ✅
Stawka: 700zł
Buk:
Tobet
+455zł
Finał Challengera w Napoli. Finał, który jak dla mnie bedzie formalnoscia, final bez wiekszego widowiska, final który wygra Mayer. Dlaczego ? Mayer w bardzo dobrej formie - miał ciezką drabinke a przeszedl ja bez zadnych problemow - w dzisiejszym dniu oddal nawet Beckowi tylko 4 gemy ! Mayer bardzo mocno serwuje, Gianessi który nie trafil na tym challangerze na zawodnika o tak dobrym serwisie bedzie mial ogromny problem z przelamaniem Mayera. Szanse przy czysto sportowej walce oceniam na 98%.
Spróbujemy jeszcze delikatniej 2 opcje na ten mecz:
Kupon # 16✅
???? Giannessi - Mayer ✅
Typ: 2 (-2,5g) Kurs: 1,95 Wynik: 7:12 ✅
+190zł
Kupon # 17
???? Giannessi - Mayer
Typ: 2 (-1,5s) Kurs: 2,55 Wynik: 0:2✅
Stawka: 100zł

+155zł

E 9

expertlukasz

Użytkownik
Kupon # 18
⚽ Start Krasnystaw - Roztocze Szczebrzeszyn
Typ: 2 Kurs: 2,25 Wynik:

Stawka: 150zł
Buk:
Tobet
Start Krasnystaw z powodu problemów finansowych opuścili najlepsi zawodnicy,druzyna składa się większości z młodzieżowców. Po ośmiu kolejkach na ich koncie 2 pkt. Myślę, że goście nie będą mieli w tym spotkaniu większych problemów

Do góry Bottom