>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Estate

E 0

estate

Użytkownik
Zaczynam podawać swoje typy na forum.
Może później skubnę tutaj coś dłuższego, teraz z braku czasu podaje tylko jeden typ na południe, przeważnie typy będą z krótką analizą.
Zapraszam do zaglądania tutaj i ogólnie wszystkim powodzenia.

⚽ Korona Kielce - Cracovia Kraków
Cytując: Ostatnie spotkanie na stadionie przy ul. Ściegiennego w tym roku, pierwszy mecz rundy wiosennej, a poza tym doskonała okazja do potwierdzenia dobrej formy i zgarnięcia kolejnych trzech punktów.
Wydaje mi się, że pełna mobilizacja w zespole jest obecna i gra Korony będzie wyglądać naprawdę dobrze, a więc jeszcze krótko:
Korona w ostatnich meczach grała w kratkę, straciła dużo punktów, najbardziej zdziwiła mnie porażka z ŁKS-em. Dopiero w ostatniej kolejce piłkarze z Kielc udowodnili, że stać ich na dużo więcej i ograli samą Legie. Mam nadzieję, że ten mecz dodał im wiatru w żagle i dzisiaj pójdą za ciosem, a taka wpadka jak z Łodzią nie przytrafi im się już więcej. Wydaje mi się, że także kolejny remis nie zadowoli Kielczan także postarają się, aby zdobyć komplet punktów i wskoczyć na 4 miejsce w tabeli.
Brak wyraźnych osłabień u gospodarzy, czy to w postaci pauz za kartki, czy kontuzji też przemawia za puszczeniem czystej jedynki.
Start o godzinie 13:30.
typ:
1 @ 2,00
stawka: 50zł
dorzucam jeszcze po namyśle:
⚽ Jagiellonia Białystok - Podbeskidzie Bielsko-Biała
typ:
1 @ 2,11
stawka: 50zł

Do góry Bottom