>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by davidson

davidson 59

davidson

Użytkownik
Arsenal - Tottenham X2 @ 1.55
AKO: 1.55
Stawka: 30 PLN
ETOTO
Pierwsza analiza w dziale przeznaczona na spotkanie pomiędzy Arsenalem i Tottenhamem. Derby zawsze niosą ze sobą wiele emocji i tym razem nie powinno być inaczej. Tottenham powoli wraca na dobre tory po gorszym okresie gry we wrześniu. W kilku spotkaniach października również nie prezentowali poziomu zbliżonego do ich najlepszej dyspozycji. Teraz Spurs czeka wyjazd do sąsiedniego klubu, a mianowicie do Arsenalu. Trzeba przyznać, że Emirates nie jest aż tak ciężką twierdzą jak wielu mogłoby się wydawać. Tottenham często tam remisuje i rozgrywa dobre zawody. Ponadto Koguty prezentowali równą formę w listopadzie, która powinna się przełożyć na grudzień. Jestem ciekawy ustawienia Tottenhamu w środku pola - czy ostatecznie Pochettino postawi na fizyczność w środku pola czy jednak kreatywność w postaci Winksa. Wydaję mi się jednak, że zobaczymy parę Dier-Sissokho, aby utrzymać prawidłowy balans przeciwko Torreirze i Xhace. To pozwoli gościom na odpowiedni pressing i utrzymywanie się w środkowej strefie boiska. Arsenal wciąż nie potrafi odnosić zwycięstw z najlepszymi. Rozegrali świetny mecz przeciwko Liverpoolowi i pomimo tego, nie zdołali zdobyć trzech punktów. Tottenham ma większe pole do manewru w ataku niż Liverpool i nie bazuje głównie na kontrach. Oni starają się utrzymywać się przy piłce i tak widzę dzisiejsze spotkanie. Środek pola powinien należeć do Kogutów, ale nie jestem w stu procentach przekonany o ich zwycięstwie i dlatego remis też biorę w ciemno.

davidson 59

davidson

Użytkownik
Chelsea - Fulham BTS live⛔
AKO: 1.95
Stawka: 5 PLN
ETOTO
Chelsea - Fulham Fulham powyżej 0.5 bramki live⛔
AKO: 2.30
Stawka: 5 PLN
ETOTO
sokratis zolta @ 3.25