>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Dagger

dagger 33

dagger

Użytkownik
Bukmacherką zajmuję się od niedawna (właściwie od lutego). Jednak przymierzałem się do niej już od co najmniej paru lat. Sportem interesuję się od małego. Głównie koszykówka i piłka nożna, co też obstawiam.
Gram w Bet365. Zacząłem ze stawką 200 PLN, żeby maksymalnie wykorzystać przysługujący mi bonus. Jak to u buka, raz na wozie raz pod wozem było. Statystycznie; rekordowy plus +120 i rekordowy minus -70. Obecnie jestem na czysto (no 0.27 na plusie, a co!). Jednak najważniejsze, że bonus już mam prawie cały wypełniony.
Odnośnie stawek, to stawiam regularnie, dość niskie stawki. Od 5 do 20 PLN (przy każdym typie podawana będzie stawka). Podchodzę do bukmacherki profesjonalnie. Tabelka w Excelu pomaga mi się kontrolować i wyciągać wnioski chociażby z fatalnych początków ;)
Typy będę podawał najczęściej wieczorem (NBA) czy też tuż przed danymi meczami (piłka w weekend). Bardzo liczę na Wasze uwagi odnośnie moich ewentualnych typów i jestem otwarty na konstruktywną krytykę. W końcu wszyscy mamy jeden cel :grin:

Pomyliłem grupę do wątku, moja wina. Jako, że nie będę dawał suchych typów, ale też swoją analizę i statystyki, to przerzucam temat pod ten linkTUTAJ TYPY

Do góry Bottom