boxer-75155
Użytkownik
Witam...Z bukmacherem walcze juz ladne pare lat.Z doswiadczenia wiem ze nie ma złotego środka na stały pewny zysk.Tzw "pewniaki" nie istnieja.Przerabialem rozne "systemy".Z lepszym i gorszym skutkiem.Temat zakładam dla zabicia czasu,ktorego mam duzo siedzac w pracy :],no i przy okazji dla samokontroli.Planuje grac 13 dni w miesiacu,.Niskie kursy dajace dzienne ako 1.25(maks 3 mecze).Nie jestem zwolennikiem typowania na zywo,gdyz emocje sa za duze i czlowiek nie mysli racjonalnie.Chociaz na pewno zdarzy sie ze kurs bedzie mało satysfakcjonujacy i pykne live.
Aha i co najwazniejsze nie ma zamiaru z nikim sie uzerac i udowadniac czy system jest dobry czy zły,nie krytykuje nikogo i tego samego wymagam od uzytkownikow tego forum,A CO ZA TYM IDZIE...
Aha i co najwazniejsze nie ma zamiaru z nikim sie uzerac i udowadniac czy system jest dobry czy zły,nie krytykuje nikogo i tego samego wymagam od uzytkownikow tego forum,A CO ZA TYM IDZIE...
Zakaz komentowania
Jezeli ktos ma jakies pytania prosze pisac Priv... Zaczynam gre na bet365,ale po paru dniach przerzuce srodki na betfair poniewaz jest to najlepszy bukmacher(gielda bukmacherska) na rynku.Wysokie kursy,multizaklady lay,i co najwazniejsze zero przycinki.
Pierwsze typy niebawem.Pozdrawiam....
Jezeli ktos ma jakies pytania prosze pisac Priv... Zaczynam gre na bet365,ale po paru dniach przerzuce srodki na betfair poniewaz jest to najlepszy bukmacher(gielda bukmacherska) na rynku.Wysokie kursy,multizaklady lay,i co najwazniejsze zero przycinki.
Pierwsze typy niebawem.Pozdrawiam....