>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Bond007

B 0

bond007

Użytkownik
Witam,będę tutaj od dzisiaj podawał najpewniejsze typy z krótką analizą, mam nadzieję że będzie się nam dobrze współpracowało.

B 0

bond007

Użytkownik
Lyon-Ajax
Typ x2
Kurs 1,8
Buk STS
Stawka 7/10
Spotkanie bardzo ważne dla obu drużyn, pod kątem awansu do dalszych gier.Dlaczego wybrałem właśnie ten typ,ponieważ Ajax ma doby atak a Lyon nie jest w doskonałej formie.Polecam grać.

B 0

bond007

Użytkownik
Lyon-Ajax
Typ x2
Kurs 1,8
Buk STS
Stawka 7/10
Spotkanie bardzo ważne dla obu drużyn, pod kątem awansu do dalszych gier.Dlaczego wybrałem właśnie ten typ,ponieważ Ajax ma doby atak a Lyon nie jest w doskonałej formie.Polecam grać.
0:0✅✅✅

B 0

bond007

Użytkownik
Ascoli-Bari
Typ Under 2,5
Kurs 1,60
Buk Milenium
Stawka 6/10
Analiza
Jak to bywa w większości pojedynków w&quot;Serie B&quot;pada dużo underów,do tego bardzo ładny kurs raczej warto grać ;)

B 0

bond007

Użytkownik
Leverkusen-Hoffenheim
Typ x2
Kurs 1,95
Buk Milenium
Stawka 9/10
Analiza
W drużynie gospodarzy nie zagrają:
Eren Derdiyok,Sidney Sam,Stefan Kiebling , -tak więc trzech najlepszych strzelców,do tego nie wiadomo czy w meczu zagrają dwaj podstawowi obrońcy:Manuel Friedrich,Michal Kadlec cała&quot;5&quot;z powodu...grypy żołądkowej,więc sprawienie niespodzianki przez gości w postaci remisu lub ich wygranej jest bardzo bardzo możliwe.
PS Info od kolegi z Niemiec ;)

B 0

bond007

Użytkownik
Leverkusen-Hoffenheim
Typ x2
Kurs 1,95
Buk Milenium
Stawka 9/10
Analiza
W drużynie gospodarzy nie zagrają:
Eren Derdiyok,Sidney Sam,Stefan Kiebling , -tak więc trzech najlepszych strzelców,do tego nie wiadomo czy w meczu zagrają dwaj podstawowi obrońcy:Manuel Friedrich,Michal Kadlec cała&quot;5&quot;z powodu...grypy żołądkowej,więc sprawienie niespodzianki przez gości w postaci remisu lub ich wygranej jest bardzo bardzo możliwe.
PS Info od kolegi z Niemiec ;)
2:0 ⛔⛔⛔
Ostrava-Sigma O.
Typ 1
Kurs 2,65
Buk MIlenium
Stawka 6/10
Analiza
Przeczucie!!!

B 0

bond007

Użytkownik
Young Boys-Sion
Typ x2
Kurs 1,83
Buk Milenium
Stawka 7/10
Analiza
U kilku buków kurs już poszedł w górę na opcję&quot;1&quot;!

Do góry Bottom