>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

typy by bes93

bes93 145

bes93

Użytkownik
Z tego względu że muszę napisać do czterech nowych postów aby wrzucać komentarze w typy dnia dzisiaj wrzucę wam swój kupon i krótko go opiszę .
***Manchester City - PSG (2 drużyna - liczba goli 1,5 oczywiście + ) kurs na STS 2,75 .
Dzisiaj PSG musi strzelić minimum 2 bramki aby awansować a po pierwszej połowie pierwszego meczu z Manchesterem pokazali że na prawdę potrafią nawet taką drużynę jak City stłamsić w polu karnym . Dla mnie 2 bramki dla City trochę przypadkowe przy pierwszej Navas mógł zachować się lepiej a przy drugiej wiadomo ... (mur)
***Aarau - Luzern typ 2 kurs STS 2.10
Mamy tutaj mecz w pucharze Szwajcarii Luzern raczej nikłe szanse aby w lidze dogonił 3 miejsce i tym samym zagrał w eliminacjach gdzieś do Europy, a także gra z przeciwnikiem z ligi niżej . Plusem i atutem rozstawienia jest to że nikt ze stawki ligowej nie gra już w pucharze . Patrząc także na wyniki jakie Luzern osiągał z Aarau napawają optymizmem.
***Empoli - Cosenza typ 1 kurs STS 1.40
Napiszę krótko Empoli gra na prawdę bardzo dobry sezon i jak żadna inna drużyna zasłużyła sobie na awans z Serie A i dziś ten awans może przypieczętować z pierwszego miejsca w tabeli . Dodatkowo Cosenza na wyjeździe w poprzednich 5ciu meczach cztery przegrała i tylko raz zremisowała .

Przy stawce 50ciu zł. mamy kurs na STS 8.09 i możliwość wygrania 355,96 zł.
Mam nadzieję że moja analiza Wam się podoba :)
Pozdrawiam Bes

Ostatnia edycja:
bes93 145

bes93

Użytkownik
Z dzisiejszego kuponu który był stworzony od rana czekamy tylko za PSG (1,5 +bramki)
Aarau - Luzern 1:2
Empoli - Cosenza 4:0

Już teraz wrzucę kupon na jutro ponieważ później nie będzie czasu... tak więc :

Jak już pisałem w poście pierwszoligowym
***Termalika Bruk-Bet - Korona Kielce
środa 05.05. godzina 19:00
W Niecieczy już zacierają ręce bo od przyszłego sezonu Ekstraklasa, Bruk-Bet ma 3 mecze zaległe i nadal utrzymuję się na fotelu lidera pierwszej ligi . Drużynie z Kielc zbyt dobrze wyjazdy nie idą. W ostatnich 5ciu meczach 4 przegrali w tym z (Stomilem Olsztyn) i jeden mecz wygrali . Według mnie Termalika będzie chciała uciekać goniącym jej zespołom i wygra mecz z młodą Koroną .

Bruk-Bet - Korona TYP:1 STS 1,62

***Chelsea Londyn - Real Madryt
Myślę że to będzie mecz walki i bardzo wyrównany dlatego mam nadzieję że Real będzie konstruował akcję a Chelsea będzie grała z kontrataku . Mój typ w tym meczu to : rzuty rożne over 10,5+ STS kurs:2.28

I moja trzecia propozycja to :
*** Wisła Puławy - Wisłoka Dębica TYP 1 STS 1.30
Wisła na ostatnich 10 meczy u siebie ma 8 zwycięstw i 2 remisy . Pewnie zmierzają po awans do 2 ligi .

Po zsumowaniu tych 3 zdarzeń wychodzi kurs : 4,80 przy stawce 50 zł wygrywamy 211,20 zł.

Powodzenia :)

Ostatnia edycja:
bes93 145

bes93

Użytkownik
Kupon na weekend. Nie będę dużo się rozpisywał, myślę że wszystkie trzy zespoły walczą o LM . A PSG walczy cały czas o mistrza Francji tak więc :
* Lyon - Lorient TYP: 1 STS 1,40

** Spezia - Napoli TYP: 2 STS 1,52

*** Rennes - PSG TYP: 2 STS 1,62

Za 100 zł kurs ogólny : 3,45 wygrana :303,60 zł.

Do góry Bottom