>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Balon44

B 6

balon44

Użytkownik
Witam!
W tym temacie będę przedstawiał swoje typy wraz z moimi analizami i przemyśleniami. Moje typy będą skierowane wyłącznie na piłkę nożną (no chyba, że w jakiejś innej dyscyplinie natrafię na coś interesującego, ale to nie będzie zbyt częste). Podsumowania będę robić co 10 kuponów. Mam nadzieję, że sukcesywnie profity będą rosły. Pozdrawiam!

B 6

balon44

Użytkownik
Kupon nr 1
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Juventus-Bologna
Typ: Juventus -1
Kurs: 1,88
Bukmacher: Bwin
Stawka: 10j (1j=10zł)
Analiza:
Dzisiaj Rozegra się spotkanie w ramach Pucharu Włoch, w którym zmierzą się odpowiednio 1 i 17 drużyna Seria A. Mecz ten zostanie rozegrany w Turynie, co już jest dużym plusem dla drużyny Juventusu, którzy wygrali na nim 5 z 7 pojedynków, a dwa pozostałe zakończyły się remisami. Fakt, jeden z tych remisów był właśnie z Bologna, ale to była 3 kolejka spotkań Serie A i Juve dopiero się rozkręcało. Oglądałem wszystkie mecze Juventusu w tym sezonie i jest to nareszcie drużyna mogąca spokojnie powalczyć o Scudetto. Trener Conte wypowiadał się również, że Coppa Italia jest dla niego równie ważna co Serie A, o czym może świadczyć powołana kadra na ten mecz. Przed meczem z Romą odpoczywać będą Buffon, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo i Matri. Kontuzjowany jest też Vucinic, lecz pozostała część zespołu pozostała bez zmian i jestem pewny, że to wystarczy na ogranie Bologni co najmniej 2 bramkami. W drużynie gości zabraknie podstawowego bramkarza Jeana Francois Gilleta oraz ich najlepszego strzelca Di Vaio. Powodzenia!!
2:1 po dogrywce. Bologna postawiła autobus przed bramka=ą i mecz konia miał bramkarz przyjezdnych

B 6

balon44

Użytkownik
Kupon nr 2
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Ankaragucu - Bursaspor
Typ: Bursaspor
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bwin
Stawka: 3j
Analiza:
Na dzisiaj zdecydowałem się jeszcze na spotkanie Tureckiej Superligi. Ankaragucu jest obecnie w poważnym kryzysie, nie ma pieniędzy na wypłaty dla zawodników, co zaowocowało zwolnieniem niektórych z nich jak np. Ucar (8/0) Rajnoch (8/1) Cek (11/0) i Senecky (0/0). Po 13 kolejkach zdołali zdobyć jedynie 5pkt i zajmują ostatnią pozycję w tabeli. Bursaspor też nie jest w jakiejś zachwycającej formie z dorobkiem 16pkt po 13 kolejkach, jednak klub ten ma paru interesujących i zdolnych piłkarzy. Ten mecz również jest szansą na poprawienie morali przed zbliżającymi się derbami z Fenerbache. Bursa trafiła w najlepszym momencie na takiego przeciwnika, dla którego ten sezon jest tragiczny i nic nie wskazuje na to, aby to się zmieniło w tym spotkaniu. Powodzeni!
Wynik; 0:0 ;/

Do góry Bottom