>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by 180311

1 93

180311

Użytkownik
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem owej strony.
Bukmacherką interesuję się około 4lat.
Gram, a raczej obstawiam tylko i wyłącznie ligi, które obserwuję.
stawka: 1j=10zł.

zaczniemy od mocnego pewniaka, a więc:

Baraże interkontynentalne:
Jordania vs Urugwaj
zakład: Suarez strzeli gola?
typ:tak
kurs:1.83
stawka:5j
ewk:50*1.83=91.5
bukmacher:bet365

zysk/strata: -5j
co do meczu:
Urugwaj łatwo rozprawił się z Jordanią, lecz Suarez zamiast strzelać to podawał. Kilka sytuacji, kilka strzałów w światło bramki...

1 93

180311

Użytkownik
kolejny typ:

Los Angeles Lakers - Detroit Pistons
18.11.2013 03:30
zakład: wygrana?
typ: Los Angeles Lakers
kurs:2.20
stawka: 10j
wygrana: 12j

zysk/strata ✅ 7j

krótko o meczu:
Może i Lakers&#39;i nie błyszczą jak jeszcze dwa/trzy lata temu, ale za to o niebo lepiej bronią niż w sezonie 2013/2014. Aktualnie piętnasta obrona w NBA przy bardzo trudnym terminarzu początkowym. Dziś stawiam na wygraną Lakers&#39;ów ze słabą drużyną z Detroit(według mnie).

podsumowanie: dwie pierwsze kwarty przegrane przez Lakers&#39;ów, lecz w trzeciej i czwartej kwarcie zagrali na starym dobrym poziomie.

1 93

180311

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
mecz: Celtic Glasgow vs AC Milan
Typ: AC Milan powyżej 1.5bramki
Kurs:2.25
Bukmacher:Fortuna
stawka: 15j

Analiza: Liga mistrzów wkracza w decydującą kolejkę jeżeli chodzi o wyjście z grupy. Dziś obrałem kierunek dość ciekawy gdzie powinniśmy zobaczyć bardzo dobry spektakl.
Zarówno jedni jak i drudzy walczą o punkty, które przybliżą do wyjścia z grupy.
Czytając inne typy/komentarze widzę, iż kazdy już skreślił Milan.
Dla mnie to Milan jest zdecydowanym faworytem pomimo nawet kryzysu jaki jest w tym klubie.
Wiadomo, że Celtic nie odpuści tego meczu, ale...
potencjału nie da się porównać.
W ostatnich dwóch meczach u siebie w lidze: stracił po jednym golu.
Naprzeciw stanie osiemnastokrotny mistrz Włoch, który ma fatalny sezon.
13 miejsce, 14 punktów, w 13 meczach zdobyte na ligowym podwórku można uznać za koszmar.
Po zremisowanym meczu z Cagliari piłkarze zostali wygwizdani, a kibice &quot;rossoneri&#39;ch&quot; nie chcieli pozwolić swoim pupilom na odjazd spod stadionu. Dopiero wyjscie Kaki uspokoiło sympatyków i autokar został żegnany gromkimi brawami. Co powiedział Kaka do kibiców? tego nie wiemy, ale bądź co bądź słów Kaka na wiatr nie puszcza. Mam nadzieję, że dziś zobaczymy stary, dobry Milan(choćby zeszłego roku).
Scenariusz meczu może wyglądać tak:
Celtic broni się, Milan naciska, strzela gola. Zespół Lennona w świadomości będzie miał, że awans się oddala, odkryje się, Milan zagra z kontry i ją wykończy.
To przypuszczenia, ale po takim kursie nie zagranie tego typu to grzech

1 93

180311

Użytkownik
mecz: Celtic Glasgow vs AC Milan
Typ: AC Milan powyżej 1.5bramki
Kurs:2.25
Bukmacher:Fortuna
wygrana: 33.75j
zysk: 40.75j

Analiza: Liga mistrzów wkracza w decydującą kolejkę jeżeli chodzi o wyjście z grupy. Dziś obrałem kierunek dość ciekawy gdzie powinniśmy zobaczyć bardzo dobry spektakl.
Zarówno jedni jak i drudzy walczą o punkty, które przybliżą do wyjścia z grupy.
Czytając inne typy/komentarze widzę, iż kazdy już skreślił Milan.
Dla mnie to Milan jest zdecydowanym faworytem pomimo nawet kryzysu jaki jest w tym klubie.
Wiadomo, że Celtic nie odpuści tego meczu, ale...
potencjału nie da się porównać.
W ostatnich dwóch meczach u siebie w lidze: stracił po jednym golu.
Naprzeciw stanie osiemnastokrotny mistrz Włoch, który ma fatalny sezon.
13 miejsce, 14 punktów, w 13 meczach zdobyte na ligowym podwórku można uznać za koszmar.
Po zremisowanym meczu z Cagliari piłkarze zostali wygwizdani, a kibice &quot;rossoneri&#39;ch&quot; nie chcieli pozwolić swoim pupilom na odjazd spod stadionu. Dopiero wyjscie Kaki uspokoiło sympatyków i autokar został żegnany gromkimi brawami. Co powiedział Kaka do kibiców? tego nie wiemy, ale bądź co bądź słów Kaka na wiatr nie puszcza. Mam nadzieję, że dziś zobaczymy stary, dobry Milan(choćby zeszłego roku).
Scenariusz meczu może wyglądać tak:
Celtic broni się, Milan naciska, strzela gola. Zespół Lennona w świadomości będzie miał, że awans się oddala, odkryje się, Milan zagra z kontry i ją wykończy.
To przypuszczenia, ale po takim kursie nie zagranie tego typu to grzech

co do meczu: komplentna dominacja Milan. Co tu dużo napisać... mecz mógł się skończyć wynikiem 0:5/0:6

1 93

180311

Użytkownik
mecz: Crystal Palace vs West Ham
Typ: West Ham
Kurs:2.4
Bukmacher:bet365

coś do meczu: Crystal Palace płaci frycowe i dziś to nie ulegnie zmianie. Liczę na 0:2, być może 0:3 na korzyść &quot; Młotów &quot;

1 93

180311

Użytkownik
mecz: Crystal Palace vs West Ham
Typ: West Ham
Kurs:2.4
Bukmacher:bet365

coś do meczu: Crystal Palace płaci frycowe i dziś to nie ulegnie zmianie. Liczę na 0:2, być może 0:3 na korzyść &quot; Młotów &quot;
sorry, ale nie miałem czasu na nowe typy...

zakład przegrany - Palace wygrało 1:0.

STRATA:15j

OGÓŁEM:
+25,75j

Do góry Bottom