>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy bukmacherskie z analizą

Status
Zamknięty.
wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Kamil i postanowiłem założyć swój własny temat z typami bukmacherskimi. Samą bukmacherką interesuje się przeszło 6 lat przez które w swojej opinii nauczyłem się wychaczać najciekawsze spotkania na dane dni. Opisuje  mnie dokładność i sumienność. Nie podpalam się na szybki zarobek tylko systematycznie dążę do założonego celu, a więc wygranej. 

W swoim temacie będę podawał typy z piłki nożnej, na której w mojej opinii najlepie się znam. Będę starał się do każdego typu dodawać dodatkowo analizę danego spotkania, żeby każdy mógł zrozumieć mój tok rozumowania. Mam nadzieję że temat się przyjmie i uda się zebrać dosyć duże grono odbiorców. 

wyroczniaoc 19,8K

wyroczniaoc

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna
Spotkanie : Mjondalen - Odds BK
Liga : Norwegia/Eliteserien
Data : 14.07.19 - 18:00
Typ :Wygrana ODDS BK 
Kurs : 2.05
Stawka : 5/10
VS ​
Bardzo interesujące spotkanie czekać nas będzie w dniu dzisiejszym w ramach 15-stej serii spotkań Norweskiej Eliteserien. Na Isachsen Stadium i punkty ligowe tym razem z miejscowym Mjondalen powalczy ekipa Odds BK, która jak na razie w tym sezonie spisuje się bardzo dobrze, i potwierdza jednocześnie aspiracje przedsezonowe. Kursy można powiedzieć że są w tym przypadku bardzo atrakcyjne na wygraną gości. Obie ekipy mają zdecydowanie inne aspiracje na ten sezon co idealnie obrazuje do tej pory ligowa tabela. Gospodarze, którzy są tegorocznym beniaminkiem sezonu nie prezentują się najlepiej. Zajmowana przez nich do tej pory 14-ta lokata nie powinna nikogo dziwić bo jednym z najmniejszym budżetem w lidze już przed jego startem byli przez większość ekspertów typowana w gronie drużyn, które będą mieli duże problemy z utrzymaniem się w lidze na najbliższy sezon. I dziś o poprawienie tej zdobyczy punktowej wcale łatwiej być nie będzie. Głównie z tego powodu, że mierzyć się im przyjdzie z drużyną, która jest na ten moment w moim odczuciu przynajmniej o klasę lepszą. Odds to taki typowy zespół, który mimo nie największego budżetu prowadzony jest bardzo dojrzale i odpowiedzialnie. Zespół oparty w dużej mierze na młodych chłopakach z roku na rok prezentuje się na boiskach co raz lepiej co ma idealne przełożenie na wyniki. W tym sezonie również widać rękę włodarzy pod tym względem. Goście do tej pory w lidze uzbierali 29 punktów co plasuje ich na pozycji trzeciej ze stratą zaledwie jednego punktu do lidera rozgrywek. Jak więc widać motywacja do wygranej tutaj powinna być bardzo duża - ewentualny komplet punktów sprawi, że przynajmniej na jakiś czas wskoczą na miejsce samodzielnego lidera. Niewątpliwie to jedno z objawień ostatnich sezonów w Norwegii i nowa siła tamtejszego futbolu. Dużą wagę w wyniki wkładają gwiazdy zespołu - Elba Rashani, Joshua Kitolao czy Vebjorn Hoff. Jednym słowem można być zdziwionym tym kursom. Co prawda do tej pory Odds na wyjazdach bez szału na wyjazdach jednak gdzie się przełamać jak nie w starciu z jedną z najsłabszych ekip w lidze.  Przed pierwszym gwizdkiem wszystkie argumenty świadczą za gośćmi i taki kurs szkoda nie spróbować zagrać. 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom