>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy bez lipy

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Witam. Nigdy nie podawałem swoich typów jeszcze i dopiero zaczynam z tym zabawę, więc prosze o wyrozumiałość, aczkolwiek na sporcie znam się dobrze ???? Mam nadzieje że uda mi się zarobić.
1. Toronto Raptors - Atlanta Hawks @ Toronto(-2.5) @ 1.51
Utah Jazz - Philadeplhis 76ers @ Utah(-2.5) @1,37
Stawka 100 EWK 206,87

2. Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers @ Lillard over 18.5 @ 1.85
Stawka 50 EWK 92,5

-- kursy z marathobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Biathlon 20 km mężczyzn indywidualny
1. 15:00 Ondrej Moravec - Andreas Birnbacher - 2 @ 2.42
Stawka 50 EWK 121
⛔

2. 15:00 Martin Fourcade - Emil Hegle Svendsen - 1 @ 1.5
Stawka 100 EWK 150
✅
bukmacher : marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +1
urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Biegi 11:00
Dario Cologna - Sundby : 1 @ 1,63
Stawka 50 EWK 81.5✅
Biathlon 15:00
1. Vitkova - Romanova:1 @ 1,75
Beger - Kuzmina:1 @ 1,45
Stawka 50 EWK 126.88
✅
Tenis
1 18:30 Olivetti - Millot:1 @ 1,64
Stawka 50 EWK 82
⛔⛔ Nawet mi sie nie chce komentować tej żenady Olivettiego ... miał dwie piłki meczowe ...
2 20:00 Copil - Herbert:2 @ 2,04
Stawka 80 EWK 163.2
✅✅
~ marathonbet

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
18:00 Podbeskidzie - Widzew : 1 @ 2.1
Stawka 50 EWK 105
✅
17:15 skoki kwalifikacje - I.Hazetdinov vs A.Romashov : 2 @ 2.24
Stawka 30 EWK 67,20
⛔ ... kolejna żenada .. Romashov 5 metrów dalej i 2 pkt za Hazetdinovem UWIELBIAM PRZELICZNIKI WIATRU ???? (

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
8:00 komibnacja alpejska
Anna Fenninger - Lara Gut : 2 @ 1.952
Stawka 80 EWK 156,16
⛔
11:00 Biegi sztafeta kobiet
Niemcy - Polska : 1 @ 1.5
Szwecja - Rosja : 1 @ 1.38
Stawka 80 EWK 165,60
✅
zawsze pare zł na plus ????
~ jak zawsze marathobet ????

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Nie odbyło się
16:00 Biathlon
M.Fourcade - Svendse : 1 @ 1,44
Beartix - S.Fourcade : 1 @ 1,68
Stawka 80 EWK 193,54
Bjoerndalen top 10 @ 1,6
Stawka 100 EWK 160

~ marathonbet

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Ponawiam typy na poranny biathlon,zmieniam stawke przy OEB
7:00 Biathlon
M.Fourcade - Svendse : 1 @ 1,46⛔
Beartix - S.Fourcade : 1 @ 1,66✅
Stawka 80 EWK 193,88

Bjoerndalen top 10 @ 1,6
Stawka 150 EWK 240

~ marathonbet

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Biathlon kobiet 16:00
Soukalova - Zaitsewa : 1 @ 1,34
Bescond - Hildebrand :1 @ 1,4
Stawka 100 EWK 187,6
✅✅
Wyżej takie pefki, biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki zawodniczek w Sochi, Hildebrand to chyba bez nart biegła w biegu indywidualnym. Poniżej typ ryzykowny ale można spróbować. Po przeanalizowaniu pierwszej linii zawodniczek ze startu wspólnego i czasów pierwszego strzelania biegu indywidualnego typ :

✅✅✅✅✅Leader po pierwszym strzelaniu : Kuzmina @ 7
Stawka 20 EWK 140
✅✅✅✅✅✅ Jak ktoż zagrał to dawać dziękówkę ! Nawet jak ktoś nie zagrał to za perfekcyjną analizę(poniżej) na zachęte może dać ????

Oczywiscie warunek bezwzględny trzeba strzelić bez pudła co nie powinno być trudne dla dobrze dysponowanej Słowaczki. Słowaczka startuje z nr 1 a więc to stanowisko będzie zajmować przy pierwszym strzelaniu, biega bardzo dobrze i startuje z pierwszej linii więc na pewno będzie biec w gupie pierwszy 5-6 zawodniczek by nie robić sobie nie potrzebnego problemu w dostaniu sie na swoje stanowisko strzeleckie. Czas jej pierwszego strzelania w biegu indywiudalny to tylko 27 sek , przy czym jej najgroźniejsze rywalki +30 sek. Jedynie zblizony czas miała Vita Semerenko która pomimo iż staruje z pierwszej linii pewnie będzie miała z 3-4 sek straty wbiegając na strzelnice do najlepszych (czytaj Kuzminy ) . Oczywiście byl to bieg indywidualny więc liczy sie stzelanie więc więcej zawodniczek bardziej sie na nim skupia. Jedna spojrzałem na inne biegi i w każdy z nich strzelanie w pozycji leżąc oscyluje w okolicach 30sek/30+, zatem jeżeli Kuzmina ustrzeli pięć krążków w czasie 27 sek lub zbliżonym będzie wg mnie liderka po pierwszym strzelaniu ;D - oczywiscie beda decydować o tym ułamki sekund ^^

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
10:30 Kombinacja norweska
Bjoern Kircheisen - Johannes Rydzek : 1 @ 1,88✅
Bieler - Gruber : 1 @ 1,63⛔
Stawka 50 EWK 153,22

11:30 Biathlon
Garanichev - Malyshko : 1 @ 1,58
J.Fak - J.Leguellec :1 @ 1,43
Stawka 100 EWK 225,94
✅

Tak jak wczoraj przede wszystkim typuje na zawodników szybszych w parach. Forma Małyszki biegowa to jakieś nieporozumienie. Chyba razem z Łukaszem Szczurkiem i Krzysiem Pływaczykiem przygotowywał się do Igrzysk, Garaniczev do tego bardzo solidnie strzela, gorzej jest z Fakiem. Słowiański Chorwat nie istnieje na tych igrzyskach przede wszystkim przez chimeryczne strzelanie, w sprincie ustrzlił komplet ale nie poszło mu w biegu, ale to nie ma znaczenia bo w sprincie w biegu nie poszlo fourcadowi i domrachevej a potem widzieliśmy jak było. Legelek do Faka w biegu na 20 KM stracił ponad 2 minut , wiec na 15km liczę że to będzie oscylowało w okolicach pona 1 minuty czyli 2/3 kanrych rund. Wydaje mi się że to dobry handicap strzelecki dla Chorwata o jakże pieknym nazwisku.

2. Beatrix w top 10 @ 2,05
Stawka 100 EWK 205
⛔⛔
Wydaje mi się że to dobr205y kurs by pograć w stronę Francuza. Strzela bardzo solidnie ( każda konkurencja na igrzyskach to jest 1 pudło ). Powtórzenie tego wyniku na strzelnicy to jest 100% lokata w pierwszej 10 a myśle że i przy dwóch pudłach jeśli pobiegnie tak jak w biegu pościgowym ( tu i tu walka ramie w ramie co pasuje naszemu koledze ) zajmie miejsce 9/10.
Oczywiście typy pare postów wyżej cały czas są w grze i nie wycofuje się z nich .

Hokej M TYP LIVE
Austra - Słowenia (akutalnie 0:1 ) : 1 ( cały mecz włącznie z dogrywką i karnymi )@ 3,05
Stawka 30 EWK 91,5
⛔

kursy marathonbet

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Po żenujących dzisiejszych typach czas na:
NBA
1. Phoenix - Denver : Green over 15 @1,8
Stawka 100 EWK 180
✅✅

2. Orlando - Milwakue : Orlando @1.69⛔
Clevland - Philadelphia : 1 @1.6✅
Raptors - Wizards: over 188.5 @ 1,32✅
Stawka 50 EWK 178.46

marathonbet

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Biathlon mieszne sztafety MARATHONBET
1. Usa - Canada :1 @1,5
Włochy - Ukraina:1 @1,285
Stawka 150 EWK 289,13
✅

Usa w najmocniejszym składzie, Amerykanie nie są w formie ale też nie ma tragedii - swoją przeciętność jeżdżą , natomiast Kanada bez swoich najlepszych czyli Smitha i Legeleka , jest także Crawford słabo biegająca i strzelająca zamiast Kocher, która by chociaż potrafił utrzymać tempo przeciętniaków. Włochy Ukraina - gdyby istaniały 100 procentowe pewniaczi to właśnie ten typ bym do nich zaliczył , Włosi i Włoszki dobrze spisują się na igrzyskach i powalczą tu o czołową lokatę natomiast Ukraina trzecim składem ( przynajmniej kobiety ) bez sióstr Semerenko, a o tym co panowie z tego kraju biegają to nawet mi się nie chce pisać. Dno i kilometr mułu.
2. Rosja - Niemcy :1 @ 1,61⛔⛔
Słowacja - Szwajcaria :1@1,75✅✅
Stawka 100 EWK 281,75

Słowacja i Szwajcarai w najmocniejszym składzie , wydaje mi się że Gerekova + Kuzmina = Panie Gasparin , natomiast Słowacy będą mieli przewagę po stronie męskie. Dobrze prezentujący się wczoraj Kazar plus Hurajt powinni odstawić słabych Szwajcarów. Rosja Niemcy - Pomimo że forma Rosjanek wiele zostawia do życzenia jestem spokojny o ten typ. 1 zmiana Ellie(niemka) &gt; Zaitseva natomiast na reszczcie zmian widze zdecydowaną przewagę Rosjanów. Zarówno Olga jak i Anton bez problemu dogonią ( ewentualnie) i przegonią sztafetę niemiecką, a solidny w biegu i na strzelaniu Garaniczev conajmniej utrzyma tą przewagę.

3. Czechy - Niemcy :1@ 1,38
Austria - Polska :1 @ 1,32
Stawka 100 EWK 182,16
.✅✅

O Polakach nie będę nic pisał bo nie ma o czym. Krysia i Magda natomiast zapewne będą dużo wyżej po swoich zmianach niże ich rywalki. Natomiasy Pinter i Messotich( czy jak to się tam pisze) bez problemu dogonią Łukasza i Krzyśka. Czechy Niemcy , o Niemcach już pisałem to krótko o naszych południowych sąsiadach. Moravec i Soukalova wyśmienita forma , soukup i vitkova bardzo solidni. To co Veronika straci do Stehle to Soukalova odrobi z nawiązką. Soukup i Moravec bez problemu to utrzymają

nie gram nic na Norwegó bo mnie Bjoerndalem wczoraj wkurzył i się obraziłem na niego. Ale zapewne wygrają , chyba że Fourcade już zdrowy to może Francuzi powalczą.

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
NBA
Denver - Milwaukee : 1 @ 1,48
Miami Heat - Oklahoma City Thunder : 1 @ 2,28
Stawka 50 EWK 168,72
✅✅

W powyższych spotkaniach w roli faworytów widzę gości, aczkolwiek dużej sumy stawiać na nich nie będę. Denver słabiutkie i beznadziejne nty mecz bez zwycięstwa z phoenix ale minimalny progres już był. Muszą się przełamać w końcu żeby zostać w walce o play offs i wrócić na zwycięzki tor. Jak nie teraz to kiedy ? Jak nie z Milwaukee to z kim ? Natomiast jeśli chodzi o drugie spotkanie to Miami jest na pewno żądne rewanżu po upokorzeniu jakie ostatnio dostali z OKC we własnej chali. W tamtym meczu OKC wychodziło wszysto o czym mówi skuteczność rzutów za 3 pkt - 60%, myśle że bardzo ciężko będzie to powtórzyć, szczególnie że miami będzie bardzo wyczulone na ten fragment gry. Ostatnie mecze bardzo wymęczone przez oklahome, o czym świadczy minimalne zwyciestwo przeciw ósemce Lakersów. Ibaka gra ostatnio jakąś patologię i pewnie się to utrzyma. James i spółka spokojnie rozklepią gospodarzy ???? .

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
MARTHONBET Biathlon 15:30 sztafeta kobiet
1. Niemcy - Białoruś : 2 @ 2,2
Stawka 250 EWK 550
✅
Co chwile patrze na ten kurs i nie mogę uwierzyć, takiego value w biathlonie dawno nie widziałem. Chyba jakiś ignorant wymyślił ten kurs a reszta bukmacherów po nim zgapiła. W sztafecie niemieckiej brakuje Evi Sachenbacher Stehle co jest zdecydowanym osłabieniem. Natomiast Białorusinki są bez Dubarezavy co jest ich wielkim wzmocnieniem. Owa zawodniczka chyba bez celownika przyjechała na te Igrzyska i nagminnie pudłowała.
Pierwsza zmiana Preuss - Kalinchik : tu będzie koło remisu jeśli chodzi o bieg, Preuss jak reszta Niemek bez formy, Kalinchik w swojej normlanej dyspozycji, na tej zmianie pewniejsze strzelanie Białorusinki. Druga zmiana Henkel - Skardino , strzelania obu Pań na podobnym poziomie - bardzo dobre, natomiast w biegu widze minimalną przewagę Nadzieji Skardino( w biegu masowym przy 2 pudłąch byłą przed Henkel która spudłowała raz, ale nie zapominajmy że wtedy Panie biegły na 12,5 km a teraz tylko na 6km ! ) . Trzecia zmiana to Hildebrand - Pisareva - tutaj biegowo znów białorusinka i nie dlatego że dobrze biega tylko dlatego że Franciszka zdecvydowanie zapomniała jak się biega krokiem łyżwowym, jest w tragicznej formie i kręci najgorsze czasy z zawodniczek które znam, jednak Niemka jest pewniejsza na strzelnicy niż Białorusinka , która nie strzela źle ale presja wyniku i medalu może ją przerosnąć. I ostatnia zmiana, dwie najmocniejsze zawodniczki w swoich ekipach czyli Dahlmeier która nic nie osiągnęła na Igrzyskach , oraz Domracheva multimedalistka z Sochi więc komentarz zbędny.

2. Norwegia wygra @ 2,45
Stawka 100 EWK 245
⛔ / co za padaka
JEżeli Horn nie zawali strzelania w sztafecia tak jak to już bywało w tym sezonie to Norweżki wygrają ten bieg. Są lepsze biegowo od solidnych Ukrainek i Białorusinek, które powinny zająć kolejne miejsca na podium.

3. Polska - Włochy :1 1,571 ⛔ /Gdyby Pałka nie strzelała to by Polska medal miała ???? (((
Norwegia - Nimecy :1 1,45 ✅
Stawka 100 EWK 227,80

Norwegia - Niemcy już wspominałem , Polska - Włochy - tu i tu solidne bardzo strzelania ku mojemu miłemu zaskoczeniu , tym razem jestem pewny Magdy i Weronikii że nie zepsują nam sztafety, a biegowo są nasze zdecydowanie lepsze od Włoszek. Grałbym Polki że będą w top3 ale niestety forma biegowa Pałki i Gwizdoń nie jest taka jak w poprzednim sezonie, ale kurs na TOP6 bardzo mnie zadowala więc:

4. Polska TOP6 @ 1,952
Stawka 100 EWK 195,2

5. Pałka - Romanova (1sza zmiana ) : 1 @ 1,7⛔/ Krysia Pałka zepsuła mi 3 kupony, gratuluję i pozdrawiam ????
Gerekova - Kalinchik (1sza zmiana ) :1 @ 1,571✅
Stawka 50 EWK 133,54

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
18:00 Jagielonia - Podbeskidzie , 1 @ 1.84
Stawka 100 EWK 184

Jutro po wieczotnych typach na NBA ( koło północy ) podsumuje swoje yield , które oscyluje w okolicach 35%

urbaneq 1,6K

urbaneq

Użytkownik
Biathlon sztafera 15:30 MARATHONBET
1. Rosja - Niemcy , 2 @ 2,35
Stawka 100 EWK 235
⛔ / dziś obstawiałem ostatni raz biathlon..
Wg mnie mamy tu value, w Rosji nie ma Garaniczeva zamiast tego jest drewniany Volkov. Bardzo jestem anty nastawiony do reprezentacji Niemiec, ale bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Boehm w sztafecie mieszanej. Pierwsza zmina Volkov- Lesser, wydaje mi się że pewne strzelanie obu Panów , przewaga biegowa po stronie Niemca. Druga zmiana Boehm - Ustugov - strzelania na podobnym poziomie ( mam nadzieje ze Niemiec mnie nie zawiedzie bo wierze w niego) , bieg chyba minimalnie po stronie Rosjanina, ale cięzko to dokłandie przewidzieć bo wiele zależy i zależało od smarowania na tych Igrzyskach. Trzecia zmiana. Dyma Małyszko i Arnd Peifer, Dyma wielokrotnie pokazywał że umie pudłować szczególnie jeśli chodzi o pozycje stojąc , Niemiec pewny na strzelnicy. Obydwaj nic szczególnego jeśli chodzi o bieg nie pokazują. Stawiam tu na Niemca bo jak już kiedyś wczesnie pisałem Małyszko chyba z Polakami na Igrzyska szykował forme ( jego czasy w biegu spadły o 200 procent ). Na końcu Schemp i Shipulin - remis na strzelnicy i wbiegu. Po genialnym biegu Antona w spirncie myślałem że przy lepszym strzelaniu będzie gwiazdą tą igrzysk - zawiodłem się i na pewno nie biega lepiej od Schempa. Szanse ? Niemcy 60% - Rosja 40% a więc Value wg mnie jest .

2. Białoruś - Bułgaria ,1 @ 1,44
Włochy - Czechy,1 @ 1,75
✅
Stawka 100 EWK 252
Szybko bo nie mam czasu ???? , Białoruś - Bułgaria typ opieram na tylko na tym że wszyscy Białorusini byli przed Bułgarami w sprincie , to info starcza mi żeby stawiać na tą drużynę. Bez Slesingra Czesi , wiec dwóch &quot;słabiaków&quot; tam bedzie biegło , Włosi z doświadczonym De lorenzim na pierwszej zmianie, więc na spokoju ją przebiegnie a Czech się może zagotować. Pary Soukup - Windisch , Moravec - Hofer stawiam na remis. Natomiast na Trzeciej zmianie może dziać się wszystko, przy czym Czech zdecydowanie mniej doświadczony i ojechany w sztafetach.

3. Norwegia wygra
Stawka 100 EWK 190
⛔
Jak bracia boe jakiejś głupoty nie zrobia to raczej wygrają. CHODŹ NIEMCY SĄ GROŹNI , nie wiem jak zdrowie Fourcada , zawiódł mnie bardzo w sztafecie mieszanej. Brak rywalizacji na ostatnim okrążeniu nie jest fair play i straciłem do niego szacunek. Nie wiem czy jest już zdrowy czy nie, dlatego nic nie gram w strone Francji.

Pierwsza zmiana , tak tylko podaje typy, KTÓRYCH SAM NIE GRAM

1.Bailey, Lowell - Pidruchnyi, Dmytro,1 @1,44✅
2. Lesser - Volkov , 1 @ 1,68
✅

Do góry Bottom