94 arturwb Użytkownik Marzec 12, 2012 #1 Witam, statystyki będą prowadzone co dwadzieścia pięć kuponów. 1. nie wiem co się stało z Udomchoke pierwszy set wygrany pewnie 6-1 potem dwa przegrane. Trudno.
Witam, statystyki będą prowadzone co dwadzieścia pięć kuponów. 1. nie wiem co się stało z Udomchoke pierwszy set wygrany pewnie 6-1 potem dwa przegrane. Trudno.
94 arturwb Użytkownik Marzec 12, 2012 #4 4. e: Safarova bardzo pewnie wygrała pierwszy set, w drugim przeciwniczka skreczowała. Delecta natomiast 2:0 --> 2:3 na szczęscie na live przy 2:1 i przewadze JSW zagrałem na Jastrzębie aby chociaż trochę ograniczyć straty. Dla niedowiarków:
4. e: Safarova bardzo pewnie wygrała pierwszy set, w drugim przeciwniczka skreczowała. Delecta natomiast 2:0 --> 2:3 na szczęscie na live przy 2:1 i przewadze JSW zagrałem na Jastrzębie aby chociaż trochę ograniczyć straty. Dla niedowiarków:
94 arturwb Użytkownik Marzec 13, 2012 #9 9. duże szanse na wygraną! e: niestety nie aż tak duże . Tragiczny mecz Bogomolova :/ i chyba niespodziewana dla większości porażka w dwóch setach Ferrera.
9. duże szanse na wygraną! e: niestety nie aż tak duże . Tragiczny mecz Bogomolova :/ i chyba niespodziewana dla większości porażka w dwóch setach Ferrera.
94 arturwb Użytkownik Marzec 13, 2012 #10 10. kupon wyżej niestety nie ma już szans na wejście, dlatego mały wariat
94 arturwb Użytkownik Marzec 14, 2012 #12 12. mocny dubelek! dawać! e: heh, tak to jest dodawać kursy na podbicie
94 arturwb Użytkownik Marzec 14, 2012 #14 14. e: weszło ładnie ???? jednak oba na farcie. Real 4-1 .. 4. gol w ostatniej akcji meczu. Monza za to po tie breaku 3-2. Jednak ważne, że :grin:
14. e: weszło ładnie ???? jednak oba na farcie. Real 4-1 .. 4. gol w ostatniej akcji meczu. Monza za to po tie breaku 3-2. Jednak ważne, że :grin: