>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Arc

A 0

arcalian

Użytkownik
Typy glownie z pilki noznej. Czasem jak mnie przekona czyjas analiza to dodaje od kogos. Troche siedze w nba, siatce i hokeju, ale tylko by byc mniej wiecej na bierzaco. Staram sie grac stalymi stawkami po kursie od 2 do 2.60, ale roznie bywa. Po przegranym podwyzszam czesto stawke by odrobic. Jak cos sie zmieni bede pisal. Analizy jak czas pozwoli. Komentarze mile widziane, ale na temat.
​​​​​
​​​​​​
​​​​​​

A 0

arcalian

Użytkownik
Dijon - PSG   win PSG (handicap 1:0)
Hoffenheim - Padeborn   win Hoffenheim

​​​​Kurs 2,294 
Stawka 4,3j
EWG 8,7j

Nie ma co sie rozpisywac. Dwa zespoly na fali. Wiadomo zadna passa nie trwa wiecznie, ale mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie bez niespodzianek.

A 0

arcalian

Użytkownik
Wczorajszy kupon bez komentarza. Dzisiejszy mi siadl, ale forum nie dzialalo.
Chelsea win
Juve win
Stawka 5j
EWG 11,5j
Podaje tylko po to, bo chce sobie liczyc tutaj. Wiem ze po czasie, ale forum nie dzialalo, dokladnie nie moglwm sie zalogowac na konto.

​​​

A 0

arcalian

Użytkownik
Dinamo Zagrzeb - Szachtar Donieck [BTS]
Atalanta - Manchester City [Atalanta under 1.5goli]
Bayer Leverkusen - Atletico Madryt [Atletico Madryt win lub remis (zwrot)]
Kurs 4.591
Stawka 4j
EWG 17,4j
Bukmacher forBet

Niestety nie skorzystalem z promocji forBetu, bo kupon o 15 wyslalem, ogolnie temat zalozylem troche w zlym czasie, od 16 bede mial duzo wiecej czasu. 
Kupon chyba bezpieczny, ale zobyczymy. Na Atalante okolo 1.50, a watpie w ich 2 bramki. Atletico albo remisuje albo wygrywa, a walcza o pierwsze miejsce w grupie. Dinamo i Szachtar dwie ofemsywne zespoły, w swojej lidze dominuja. Walka bedzie, bo kto przegra juz nie ma co marzyc o awansie. Taka krotka analiza, bo czasu malo jak pisalem na początku.

A 0

arcalian

Użytkownik
St Liege - Frankfurt [over 2.5 goli]
Feyenoord - Young Boys  [over 2.5 goli]
Braga - Besiktas [win Braga]
Puchary bez podatku

Stawka 2.5j
Kurs 4.244
EWG 9.3j
fotBet

Do góry Bottom