>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

typy & analizy by bzimu

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Witam
Od dłuższego czasu przymierzam się do założenia tematu w tym dziale.No to teraz napiszę parę słów o sobie na imię mam Michał &quot;obstawianiem&quot; zajmują się już ładne parę lat około 7 z różnymi wynikami.W tym temacie będę się starał podawać typy wraz z analizami możliwe że nie do wszystkich typów będą analizy może to być spowodowane po prostu brakiem czasu. W tym temacie będę raczej wybierał spotkania dla bardziej odważnych graczy ale znajdą się również &quot;pewniaki&quot;(oczywiście według mnie) nie każdy musi się zgadzać z typami tutaj podanymi dlatego aby uniknąć bałaganu proszę o nie komentowanie typów tutaj zamieszczonych.JEŻELI SKORZYSTAŁEŚ Z TYPU ZAPODAJ &quot;DZIĘKI&quot; DAL CIEBIE TO TYLKO KLIKNIĘCIE A MNIE TO ZMOTYWUJE.
//Edit
Zapomniałem dodać ważną rzecz na razie gram za WIRTUALNĄ KASĘ oczywiście niektóre typy będę grał w realu .

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kolumbia
Spotkanie: Once Caldas - La Equidad
Typ: La Equidad
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bah
Analiza:
No to pierwszy typ w temacie ???? . Once Caldas obecnie zajmuje przedostatnią pozycję w lidze z dorobkiem 12 punktów natomiast ich dzisiejsi rywale aktualnie w lidze zajmują 4 miejsce z dorobkiem 26 punktów tracąc do lidera 6 punktów.Według mnie faworytem spotkania jest drużyna przyjezdnych za nimi przemawia ich obecna forma ostatnie 5 spotkań to 2W 2R i 1P natomiast ich dzisiejsi rywale nie są w najlepszej formie ostatnie 5 spotkań to 2R oraz 3P.Kolejnym faktem który przemawia za drużyną przyjezdnych jest ich bilans spotkań wyjazdowych aktualnie w lidze pod względem spotkań rozegranych na wyjeździe zajmują 2 miejsce na 7 spotkań 3W 3R i 1P natomiast ich przeciwnicy średni spisują się na własnym stadionie 1W i 6R.Uważam że to jednak nie wystarczy aby zatrzymać ekipę gości którzy na pewno będą chcieli wygrać to spotkanie. Kolejnym i ostatnim faktem lecz bardzo znaczącym którym w szczególności kierowałem się przy wyborze tego spotkania jest stosunek dotychczasowych meczy rozegranym pomiędzy obiema drużynami
otóż na 5 ostatnich spotkań 4 razy wygrywała drużyna dzisiejszych gości raz padł remis.Obecna forma oraz to iż ekipa Once Caldas nie może w ostatnim czasie pokonać drużyny La Equidad stawia drużynę gości w roli faworyta tego spotkania. A kurs naprawdę bardzo dobry chodź typ trochę ryzykowny na pewno wart zagrania

Stawka: 100
Możliwa Wygrana:250
Wynik:1-1⛔
Drużyna La Equidad objęła prowadzenie w 87 minucie no niestety stracili bramkę w 90.

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Bośnia i Hercegowina
Spotkanie: Velez Mostar - Borac Banja Luka
Typ: Borac Banja Luka
Kurs: 2,95
Analiza:
28 seria spotkań w lidze sprawa mistrzostwa 3 kolejkami przed zakończeniem rozstrzygnięta pozostaje zatem rozdysponować 2 i 3 miejsce które dają prawo do gry w LE. W walce o te miejsca liczą się 3 zespoły w tym dzisiejsi goście ekipa Borac. Do 3 miejsca tracą aktualnie 1 punkt który mają ogromną szanse zniwelować gdyż drużyna zajmująca 3 miejsce w lidze gra z już mistrzem kraju i na pewno będzie to zacięte spotkanie w którym ekipa Sarajeva może stracić punkty co tworzy ogromną szansę na wskoczenie na 3 miejsce i możliwość zapewnienia sobie prawa o grę w eliminacjach do LE jednak aby tego dokonać muszą dzisiaj pokonać drużynę Valez Mostar. Valez obecnie zajmuje 10 miejsce w tabeli i nie ma co ukrywać nie jest to najmocniejsza drużyna na własnym stadionie na 13 spotkań 5W 4R i 4P.Borac na wyjazdach zanotował 5W 2R i 6P co też nie stanowi dobrego wyniku. w ostatnich 5 spotkaniach obu drużyn Valez wygrało 1 spotkanie 2 razy padł remis oraz ostatnie 2 spotkania Borac wygrał pewnie 2-0 oraz 3-0.Typ może wydawać się niezbyt pewny lecz dla mnie ostatnie wyniki drużyny Borac oraz to iż ciągle walczą o LE a sytuacja aby osiągnąć cel wyśmienita więc pewnie gram ten typ.

Stawka:100
Możliwa wygrana:295
Wynik:1-0 ⛔
Co tu dużo pisać zawiodłem się na tym typie

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Serie B
Spotkanie: Livorno - Sassuolo
Typ: Sassuolo
Kurs: 2,40
Analiza:
Livorno znajdujące się obecnie na 18 miejscu które gwarantuje grę w barażach o utrzymanie się w lidze podejmuje drużynę aspirującą do gry w wyższej klasie rozgrywkowej aktualnie zajmującą 3 miejsce w tabeli .Według mnie murowanymi faworytami tego spotkania jest drużyna gości. To co gra obecnie Livorno to piach ostatnie 5 ostatnich spotkań to 5 porażek Sassuolo natomiast ostatnie 5 spotkań to 3W 1R i 1P.W drużynie Livorno na pewno panuje niemiła atmosfera widnieje nad nimi myśl spadku z ligi dodatkowa grają z jedna z najlepszych drużyn w lidze. Sassuolo jeżeli che myśleć o bezpośrednim awansie do Serie A musi spotkania z drużynami z dolnej części tabeli wygrywać.Dzisiaj nadarza się doskonała okazja aby odrobić parę punktów do Pascary i Torino które zajmują odpowiednio 2 i 1 miejsce w tabeli a grają ze sobą spotkanie takiej sytuacij nie można przegapić dlatego uważam że Sassuolo pewnie wygra to spotkanie.

Stawka 100zł
Możliwa wygrana: 240
Wynik: 0-0⛔
No jak dla mnie ogromne zaskoczenie ????

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
#4 double

1Olimpia Grudziądz - KS Polkowice 1@1,83 3:2 ✅

2 Olimpia Elbląg - Ruch Radzionkow 2@2,10 1:2 ✅

Analiza 1
Aby odskoczyć od strefy spadkowej drużyna gospodarzy musi wygrać to spotkanie bezwarunkowo przeciwnik nie zbyt wymagający jeden z kandydatów do spadku. Olimpia zadziwiająco dobrze radzi sobie na własnym stadionie czego nie można powiedzieć o meczach wyjazdowych drużyny Polkowic. Według mnie pewniak na 90% polecam zagrać to spotkanie.
Analiza 2
Ruch w &quot;gazie&quot; zdziwił mnie kurs jaki buki wystawiły na to spotkanie według mnie murowany pewniak do wygrania tego spotkania to Ruch. Olimpia już pogodzona ze spadkiem do niższej klasy rozgrywkowej.na poparcie typu podam wynik pierwszego spotkania tych drużyn Olimpia przegrała wtedy 4-1 wiec widać że Ruch ma patent na ekipę z Elbląga pewnie stawiam ten mecz

Po zestawieniu tych 2 spotkań w kupon
Kurs:3,84
Możliwa Wygrana:384

Otrzymane punkty reputacji: +2
bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Brazylia Campeonato Paulista - Play Offy
Spotkanie:Santos - Guarani
Typ:Santos HC -1
Kurs:2,10
Bukmacher:Bet-at-home

Finał w Campeonato Paulista na przeciw siebie w spotkaniu rewanżowym wybiegnie drużyna Santosu oraz Guarani.Murowanymi faworytami tego spotkania jest drużyna Santosu nie przewiduje w tym spotkaniu wielkiej niespodzianki.Jak pisałem wcześniej jest to spotkanie rewanżowe w pierwszym spotkaniu ekipa Santos wygrała pewnie 3-0 na wyjeździe więc dzisiejszy mecz pewnie zakończy się podobnym wynikiem.Ekipa Santosu jest w wyśmienitej formie na ostatnie 5 spotkań 4W i jedna porażka w CL.Ostatnie spotkanie to już popis formy wygrali w CL z Bolivarem na własnym stadionie aż 8-0 wydaje mi się jednak że dzisiaj nie zobaczymy aż tylu bramek jednak HC-1 powinni spokojnie pokryć. Dla mniej odważnych polecam typ na zwycięstwo w spotkaniu też po niezłym kursie około 1,50

Możliwa Wygrana: 210
Wynik:4-2✅

Dyscyplina:piłka Nożna Brazylia Campeonato Paulista - Play Offy
Spotkanie:Santos - Guarani
Typ:Santos
Kurs:1,50
Analiza wyżej

Stawka:200
Możliwa Wygrana: 300
wynik:4-2✅

Dyscyplina:piłka Nożna Rumunia
Spotkanie: Concordia - Targu Mures
Typ:Concordia
Kurs:1,80

Concordia w gazie ostatnie 5 spotkań to 4 wygrane i 1 porażka porażka z zawsze groźną i walczącą jeszcze o mistrza Steaua w tych pięciu spotkaniach odnieśli chyba najbardziej niespodziewane zwycięstwo pokonali Cluj 2 - 4 co na prawdę świadczy że są w formie.Drużyna ich dzisiejszych rywali zajmuje 15 miejsce i raczej spadną już z ligi mają co prawda jeszcze szanse się utrzymać ale według mnie nie zdołają.Forma jest za drużyną gospodarzy dlatego stawiam na nich.

Możliwa Wygrana:180
Wynik: 4-1✅

Dyscyplina:piłka Nożna Rumunia
Spotkanie: Petrolul - Gaz Metan
Typ: Petrolul
Kurs:2,10

Obie drużyny raczej utrzymanie mają zapewnione ale nie można być niczego pewnym w szczególności jeżeli chodzi o drużynę gospodarzy znajdują sie na ostatnim bezpiecznym miejscu w lidze z przewagą 4 punktów nad strefą spadkową.Aby zapewnić sobie spokój w ostatnich kolejkach sezonu muszą wygrać to spotkanie a rywal niezbyt wymagający znajdujący się 1 pozycję wyżej w lidze.Obie drużyny spotykały się razem 3 razy i wszystkie te 3 spotkania wygrała drużyna gospodarzy forma również po stronie gospodarzy dlatego stawiam na drużynę gospodarzy.

Wynik:4-0✅

Dyscyplina: Piłka Nożna - Urugwaj
Spotkanie: Liverpool Montevideo - Rentistas
Typ: Liverpool HC-1
Kurs: 1,80
Analiza
3 zespół ligi podejmuje ostatni różnica klas spora potencjał również forma atut własnego boiska przemawia za drużyną gospodarzy .Goście ostatnio przegrywają wszystko co mogą jako jedyni jeszcze nie odnieśli zwycięstwa w lidze bilans na wyjazdach to 1R i 4P strzelili przy tym 3 bramki tracąc 12 w ostatnich 4 spotkaniach wyjazdowych tylko raz przegrali rożnicą mniejszą niż 2 bramek więc HC jak najbardziej trafny a kurs wysoki więc warto grać

Możliwa wygrana:180
Wynik 2-1⛔
no niestety brakło 1 bramki jak dla mnie wielka niespodzianka spokojnie ten mecz był do wygrania w HC ????
#10 Ako
&quot;taśma&quot;
1Atletico Lanus - CA Banfield 1@1,65✅ 2-1
2Internacional RS - Caxias RS 1@1,40✅ 2-1
3Santos SP - Guarani SP 1@1,50✅ 4-2
4Deportivo Lara - Carabobo FC 1@1,45✅ 2-0
5Coritiba PR - Atletico PR 1@1,65⛔ 0-0
Stawka:50
Kurs:8,29
Możliwa wygrana: 414

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Argentyna
Spotkanie: Boca Juniors - Velez Sarsfield
Typ: Boca Juniors
Kurs: 2,10
Analiza:
259 derby Buenos Aires na przeciw siebie wybiegną dwie drużyny które są głównymi faworytami do zdobycia mistrzostwa kraju. Zapowiada się świetne spotkanie obie drużyny grają bardzo dobry efektowny futbol szykuje się na prawdę zacięte spotkanie stojące na bardzo wysokim poziomie.Boca aktualnie w lidze zajmuje 2 miejsce po wczorajszym pewnym zwycięstwie drużyny Newells która wskoczyła na fotel lidera.Valez natomiast aktualnie znajdują się na 6 miejscu.Pomimo tego iż obie drużyny w piątek będą walczyć w 1/4 CL to trenerzy zapowiedzieli że nie będą oszczędzać zawodników co oznacza że oba zespoły wyjdą swoimi najsilniejszymi składami co gwarantuje wysokie emocje.Według mnie drużyna Boca jest faworytem tego spotkania pomimo że obie drużyny pochodzą z tego samego miasta atut własnego stadionu będzie miał decydujący wpływ na wynik tego spotkania .Boca nie może również zawieść swoich kibiców których mają naprawdę dużo muszę przyznać że również kibicuję Boca. Według mnie obecnie Boca jest zdecydowanie lepszą drużyną od rywala i będą chcieli to udowodnić w dzisiejszym spotkani stawiam na BOCA.

wynik:0-0⛔
???? ????

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Korzystając z chwil;i wolnego zrobię podliczenie
Ogólne statystyki kuponów:
Postawione kupony:11
Wygrane kupony:5
Przegrane kupony:6
Trafione:45%
Ogólne Statystyki Spotkań
Postawione Spotkania:16
Trafione Spotkania:10
Nietrafione Spotkania:6
Trafione:62%
Koszty
Wydane Pieniądze:1150
Wygrane Pieniądze:1284
Bilans:134
Yield:11,6%

Szybki typ na dziś wieczór
Dyscyplina: Piłka Nożna Rumunia
Spotkanie: CS Mioveni - CFR Cluj
Typ: 2 HC -1
Kurs: 1,80
Bukmacher: Bwin

Witam dziś ostatni zespół tabeli mający już pewny spadek z ligi podejmuje obecnego wicelidera który ma tyle samo punktów co prowadzące Vaslui ale jeden mecz zaległy. Okazja wyśmienita oby wskoczyć na miejsce lidera.Mioveni przegrywa wszystko co może Ostatnie 5 spotkań na własnym stadionie to same porażki.Cluj aby myśleć o mistrzostwie kraju nie może tego spotkania przegrać.Nie wyobrażam sobie aby drużyna walcząca o mistrzostwo kraju przegrała z drużyna która już o nic nie gra spadek pewny spodziewam się tu pewnego zwycięstwa gości.Forma na pewno przemawia za drużyną Cluj motywacja aby zostać mistrzem oraz niskie morale w drużynie przeciwnej sprawiają że drużyna gości jest stawiana w roli faworyta.Dlatego pewnie stawiam na Cluj nawet w HC -1 dla odważnych polecam nawet HC-2

Możliwa Wygrana:360
Wynik:0-5✅

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Typy na jutro
Dyscyplina : Pilka nozna, Rumunia
Spotkanie : Gaz Metan - Concordia
Typ : 2
Kurs : 4,50
Buk : Expekt

Witam na dziś bardzo ciekawe spotkanie pomiędzy zajmującą 14 miejsce w lidze drużyną gospodarzy a Concordi która zajmuje obecnie dobrą 9 pozycje.Spotkanie to nie ma żadnego znaczenia jeżeli chodzi o układ tabeli spadkowiczy raczej już znamy walka o mistrzostwo wre i pewnie rozstrzygnie się w ostatniej kolejce. Wybrałem to spotkanie gdyż drużyna na którą stawiam jest naprawdę w formie ostatnie 5 spotkań to 4 wygrane i jedna porażka ostatnie 2 spotkania wygrane wysoko 4-1 u siebie i 0-2 na wyjeździe.Drużyna gospodarzy końcówkę ma słabą ostatnie spotkania to 2 przegrane i remis i 2 wygrane.Myślę że drużyna Concordi będzie chciała podtrzymać zwycięską formę przeciwnik do tego znakomity bo raczej z tych gorszych w lidze.Forma na pewno przemawia za drużyną gości więc stawiam na nich.

Możliwa Wygrana:450
Wynik:1-0⛔

Dyscyplina : Pilka nozna, Finlandia
Spotkanie : Honka - MyPa
Kurs : 4,75
Buk : Bet365

Dziwi mnie kurs jaki buki wystawiły na to spotkanie!!!! Honka zajmuje obecnie 10 pozycje w lidze z bilansem 1W 2R 3P ich forma nie jest najlepsza a przyjdzie im się zmierzyć z drużyną zajmującą 3 miejsce oraz jednym z głównych pretendentów do tytułu mistrzowskiego drużyną MyPa. Drużyna gości w dobrej formie 5W i 1P trzeba zaznaczyć że porażka z drużyną obecnego lidera.Według mnie kurs to na prawdę niespodzianka a z takich niespodzianek trzeba korzystać. MyPa musi po prostu wykorzystywać okazje na zdobywanie punktów z drużynami z dolnej części tabeli a Honka na pewno do nich się zlicza.

Możliwa Wygrana: 475
Wynik:2-1⛔

#15 AKO
1
Dyscyplina : Pilka nozna, Urugwaj
Spotkanie : Rentistas - Defensor Sp.
Kurs : 1,40
Buk : Bah
Ostatnia drużyna podejmuje aktualnie zajmującą 1 miejsce i drużynę Defensor SP.drużyna gospodarzy nie ma co liczyć na wygraną w tym spotkaniu Defensor na 11 rozegranych meczy 9W i 2R natomiast Rentistas na 11 rozegranych spotkań 4R i 7P.Kurs dość wysoki jak na takie spotkanie jak najbardziej typ pewny pewność oceniam na około 80-90% nie widzę tutaj innej możliwości jak wygrana gości dlatego pewnie stawiam na drużynę gości
Wynik:0-2✅
2
Dyscyplina : Pilka nozna, Finalndia
Spotkanie : Inter Turku - Kups
Typ : 1
Kurs : 1,40
Lider podejmuję przedostatnią drużynę w lidze murowanym faworytem tego spotkania jak i do zdobycia mistrzostwa kraju jest drużyna gospodarzy Inter pewnie wygrywa swoje spotkania jak na razie 5 W i 1P z bardzo mocnym HJK na wyjeździe.drużyna gości natomiast 3R i 4P.nie wydaje mi się żeby Inter zgubił tutaj jakieś punkty spodziewam się pewnej wygranej gospodarzy może skusze się również na HC-1.
Wynik:2-1✅
3
Dyscyplina : Pilka nozna, Hiszpania
Spotkanie : Deportivo LC - UD LAs Palmas
Typ : 1
Kurs : 1,35
✅
Dyscyplina : Pilka nozna, Finalndia
Spotkanie : FC Haka Valkeakoski - HJK
Kurs : 1,50
Forma przemawia za HJK.H2H na ostatnie 5 spotkań 4 wygrało HJK raz padął remis ale to był jakiś puchar.jak dla mnie pewniak
Wynik:0-1✅

KURS:3,97
Stawka 300
Możliwa Wygrana: :1190✅

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
#16 AKO

1. Boca Juniors - Fluminense 1@1,65
Witam dziś bardzo ciekawe spotkanie w 1/4 Cl. Argentyńskie Boca podejmuje brazylijskie Fluminense.Postanowiłem postawić na ekipę gospodarzy według mnie wygrają to spotkanie.Jeżeli chcą myśleć o awansie to muszą wygrać to spotkanie gdyż w brazyli może być ciężko o zwycięstwo dlatego będą chcieli zrobić jakąś zaliczkę przed spotkaniem rewanżowym.Boca praktycznie będzie grało swoim najsilniejszym składem do składu wraca Santiago Silva natomiast Fluminense będzie musiał obyć się bez 3 ofensywnych bardzo wartościowych graczy Deco, Fred oraz Wellington Nem także spodziewam się gry bardzo defensywnej ze strony drużyny brazylijskiej.Głównym atutem który przeważy a zwycięstwie w tym spotkaniu będzie na pewno własne boisko dlatego stawiam pewnie na ekipę Boca.
Wynik 1-0✅
2. Valez Sarsfield - Santos X2@1,47 Analizę bardzo dobra napisaną przez kapszti można przeczytać tu:
http://forum.bukmacherskie.com/f167/copa-libertadores-2012-a-70108-7.html#post2867881
Wynik:1-0⛔
3. Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes 1@1,80Analizę można przeczytać tu:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-05-2012-piatek-76870.html#post2868306
Wynik:2-1✅
Kurs:4,37
Stawka: 300
Możliwa Wygrana:1311

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Podliczę statystyki a później napisze parę analiz na dzisiaj ????

Postawione kupony:16
Wygrane kupony:7
Przegrane kupony:9
Trafione:43%
Postawione Spotkania:26
Trafione Spotkania:17
Nietrafione Spotkania:9
Trafione:65%
Koszty
Wydane Pieniądze:2150
Wygrane Pieniądze:2835
Bilans:685
Yield:31,8%

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Najpierw popisze trochę analiz a później posklejam to w jakieś sensowne double triple oraz single:
1 Borac Banja Luka - Slavija 1@1,44
Faworytem oczywiście gospodarze dziwi mnie nawet taki kurs na to spotkanie co prawda ścisk w dolnej części tabeli Slavija ma jeszcze szanse na utrzymanie ale nie sądzę aby w tym spotkaniu zdobyli choć jeden punkt. Borac ciągle walczy o LE ale bezwzględnie musi wygrać to spotkanie i liczyć na porażkę Sarajeva które gra z ligowym średniakiem ale który w lidze urywał punkty o wiele lepszym zespołom.Więc na pewno Borac nie odpuści tego spotkania i pewnie wygra to spotkanie.
2 Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1@1,50
No cóż Pogoń jeżeli chce myśleć o awansie do Ekstraklasy musi to spotkanie wygrać i liczyć na potknięcia rywali z Bydgoszczy i Niecieczy.Nie będę się rozpisywał bo chyba wszystko zawarłem w pierwszym zdaniu POGOŃ po prostu musi wygrać to spotkanie a przeciwnik nie wymagający mający już prawie pewny spadek do niższej ligi więc myślę ze spokojnie sobie dadzą rade.
3 Cobresal - O Higgins 2@2,20
Ostatnia drużyna w lidze podejmuje obecnego wicelidera.Według mnie faworytami tego spotkania jest drużyna gości która najlepiej w lidze spisuje się na wyjazdach na 8 spotkań 5W 1R 2P natomiast dzisiejsi gospodarze to najgorsza drużyna jeżeli chodzi o mecze rozgrywane na własnym stadionie bilans
2W 2R i 4P . Drużyna gospodarzy ma szanse na wskoczenie na fotel lidera i utrzymanie tej pozycji gdyż obecny lider U. De Chile gra jeszcze w CL i może odpuszczać spotkania ligowe gdyż CL jest priorytetem
dlatego goście maja motywacje by wygrać to spotkanie i odskoczyć na parę punktów obecnemu liderowi
4 Tecnico U. - Emelec 2@2,35
Przedostatnia drużyna ligi podejmuje jednego z faworytów do zdobycia mistrzostwa . Emelec aktualnie znajduje się na 5 pozycji tracąc do lidera 4 punkty według mnie jest to główny faworyt do zdobycia mistrzostwa ich &quot;niska&quot;pozycja w lidze może być spowodowana tym że do niedawna grali jeszcze w CL odpali w rywalizacji z Corintias. Teraz muszą gonić czołówkę żeby im za bardzo nie uciekła dlatego muszą wygrywać spotkania z drużynami z dolnej części tabeli jak dla mnie pewna 2
5 Stabaek - Haugesund 2@1,80
To co prezentuje drużyna gospodarzy w lidze to jak dla mnie pomyłka na 8 rozegranych spotkań zdobyli tylko 1 punkt ostatnie 5 spotkań to same porażki z czego tylko jedna nie zakończyła się przegraną min 2 bramek drużyna gospodarzy to w ogóle inna półka klasowa na razie zajmują 4 miejsce w lidze i uważam że mogą powalczyć o eliminacje do LE jak dla mnie pewna 2 nawet pokuszę się za drobne na HC-1

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Kupony
Stabaek - Haugesund 2 HC -1@3,20
Stawka 300
Możliwa Wygrana:960
Stabaek - Haugesund 2@1,80
Stawka 500:
Możliwa Wygrana: 900
#19 Double
Tecnico U. - Emelec 2@2,35 2-3✅ ciężko było przegrywali już 2-0 ale się podnieśli
Cobresal - O Higgins 2@2,20 1-0⛔
Kurs: 5,17
Stawka: 200
Możliwa Wygrana:1034
#20 Triple
Borac Banja Luka - Slavija 1@1,44 3:2✅ Załapali się do eliminacji LE
Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1@1,50 3:0✅
Stabaek - Haugesund 2@1,80 0-2✅
Kurs:3,88
Stawka:300
Możliwa Wygrana: 1166

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Finlandia
Spotkanie - MyPa - VPS
Typ - MyPa
Kurs - 2,20
Buk - Bet365
Analiza :
Dziś 3 w tabeli zespół MyPa podejmuje aktualnie zajmującą 8 pozycje drużynę VPS. Według mnie faworytami tego spotkania jest drużyna gospodarzy.Mimo początku sezonu widać że mierzą wysoko możliwe że będą walczyć o mistrzostwo co może być trudne do wykonania ale według mnie spokojnie ich stać na zajęcie miejsca w pierwszej trójce ligi ale żeby tego dokonać muszą wygrywać spotkania ze słabszymi zespołami do których można zaliczyć ich dzisiejszych rywali w szczególności jeżeli gra się na własnym boisku trzeba takie spotkania wygrywać. MyPa na 7 spotkań wygrali 5 i 2 razy przegrali jeżeli chodzi o spotkania rozegrane na własnym stadionie to są do tej pory nie pokonani na 3 rozegrane spotkania wygrali wszystkie w tym z bardzo silną drużyną HJK. Drużyna VPS to ligowy średniak ich bilans to 2W 2R i 3P bilans na wyjazdach 1W 1R i 1P uważam że nie są są na tyle silni by poradzić sobie ze świetnie grającą drużyną MyPa zwłaszcza jeżeli grają na wyjeździe. Atut własnego boiska pewnie przesądzi o wyniku tego spotkania dlatego stawiam na MyPa.
Możliwa Wygrana: 420
Wynik:1-0✅

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna,Hiszpania
Spotkanie: Gimastic - La Coruna
Typ: over 1,5 HT
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bet365
Witam Ostatnia drużyna w lidze podejmuje lidera rozgrywek i według mnie jednego z faworytów do awansu. Według mnie w tym spotkaniu zobaczymy sporo bramek myślę że głównie w wykonaniu Deportivo.Drużyna gospodarzy traci sporo bramek jest jedną z najgorszych w lidze jeżeli chodzi o ta statystykę stracili 53 natomiast drużyna gości to jedna z najlepiej strzelających drużyn strzelili już 71 bramek co dowodzi że w ofensywie są mocni.Ostatnie spotkanie Deportivo przegrało i w tym będą chcieli na pewno wygrać a przeciwnik do tego wymarzony.W poprzednim spotkaniu padło sporo bramek 5 w tym 2 w pierwszej połowie. Na ostatnie 5 spotkań Deportivo 3 razy notowało over 1,5 w pierwszej połowie.Uważam że Deportivo będzie sobie chciało ułożyć mecz już od samego początku i szybko strzeli min 2 bramki aby później grać spokojnie.Polecam ten typ kurs jak najbardziej zachęca do grania .
Stawka:350
Możliwa Wygrana:770
Wynik:HT 1:1 ✅
FK Leotar Trebinje - FK Željezničar Sarajevo 2@3,55
Wynik:eek:ne:2⛔
Leotar podejmuje lidera w ostatniej kolejce sezonu według mnie faworytami tego spotkania są goście
co prawda są już mistrzami kraju ale jak by nie patrzeć sezon można by zakończyć zwycięstwem a przeciwnik jeden ze słabszych w lidze co prawda nie ma jeszcze pewnego utrzymania ale wątpie żeby goniąca drużyna dogoniła Leotar. Pewnie stawiam 2
Stawka 200
Możliwa wygrana:710
#24 Ako
Deportivo Merlo - Tigre 2 @1,60
Wynik:two:1⛔
Spotkanie pucharowe taki kurs na gości to czysty zysk grają z 2 ligowcem który znajduję się w środkowej części tabeli a zespół gości to jak na razie jeden z najlepszych zespołów ligi Argentyńskiej jak dla mnie pewna 2
Gimastic - La Coruna Over 2,5 @150
Wynik 1:2✅
Kurs:2,40
Możliwa Wygrana:480

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Szwecja 2 Liga
Spotkanie: Halmstad - Brommapojkarna
Typ: Halmstad
Kurs:2
Buk: Bet365
Witam na dziś wybrałem spotkanie pomiędzy drużyną Halmstad która obecnie zajmuje 4 pozycje w lidze z dorobkiem 14 punktów a drużyną przyjezdnych która aktualnie znajduje się na 3 pozycji w lidze co prawda to dopiero początek ale już widać że drużynie gości wybitnie nie idzie gra na wyjazdach na 4 dotychczas rozegranych spotkań raz wygrali i doznali 3 dotkliwych porażek strzelając przy tym 5 bramek tracąc aż 11 natomiast drużyna gospodarzy spisuje się świetnie na własnym terenie na 4 rozegrane spotkania wygrali 3 i raz zremisowali strzelając 8 bramek tracąc tylko 3.Według mnie drużyna gospodarzy wygra to spotkanie a decydującym czynnikiem będzie atuty własnego boiska i na pewno bardzo słaba gra na wyjazdach ich dzisiejszych rywali dal odważniejszych polecam również spróbować z HC-1.

Możliwa wygrana:400
Wynik:two:0✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Libertadores
Spotkanie: Santos - Velez Sarsfield
Typ: Santos HC-1
Kurs: 2,45
Buk: Bwin
Analiza:
Kolega wyżej już chyba wszystko napisał to ja tyko krótko i na temat.Santos to jeden z faworytów do zdobycia CL.Jest to bardzo mocna ekipa i ma naprawdę paru wartościowych graczy w składzie co prawda pierwszy mecz przegrali ale teraz grają u siebie i na pewno to będzie głównym atutem w dzisiejszym spotkaniu.Wsparcie kibiców zawsze pomaga na pewno rzucą się do ataku od pierwszych minut i będą starali się szybko strzelić bramkę aby odrobić straty z Argentyny.Valez według mnie będzie grał defensywnie co na pewno im nie będzie służyć prędzej czy później stracą tą bramkę pod naporem ataków Santosu dodam że jest to najskuteczniejsza ekipa w CL i będą musieli &quot;otworzyć&quot; się na grę co na pewno stworzy sytuacje dla Santosu na strzelenie kolejnych bramek. Santos wystąpi w najsilniejszym składzie więc nie przewiduję tu zbytniej niespodzianki i przewiduje pewne zwycięstwo Santosu.
Możliwa Wygrana:490
Wynik 1:0⛔

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - NORWEGIA: Tippeligaen
Spotkanie: Stabaek - Lilleström
Typ: 2
Kurs: 2,30
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Witam dziś dojdzie do bardzo ciekawego spotkania w Norweskiej lidze.Ostatni w tabeli zespół Stabaek podejmuje 3 od końca zespół Lilleström. Spotykają się zatem jedne z najgorszych drużyn w lidze.Gospodarze w tym sezonie grają fatalnie zdobyli zaledwie jeden punkt w 10 spotkaniach przegrywają wszystko jak idzie nie ważne czy grają u siebie czy na wyjeździe ekipa Lilleström mimo 14 pozycji w lidze już tych punktów mają 11 więc widać że formę mają na pewno lepszą.W drużynie Stabaek morale bardzo niskie nie wygrali ani nie zremisowali spotkania od 9 spotkań piłkarze już pewnie przestali wierzyć że kiedyś im się to może udać.Według mnie to iż forma Lilleström oraz to iż morale gospodarzy są załamane stawia drużynę przyjezdnych w roli faworyta a kurs na prawdę bardzo dobry dla odważniejszych polecam również zagrać z HC-1 na Lilleström.Ostatnie 5 spotkań obu drużyn to 2 wygrane Stabaek 2 remisy oraz w poprzednim sezonie wysoka wygrana 0-7 Lilleström myślę że dzisiaj nie powtórzą wyczynu z poprzedniego sezonu ale 0-2 to bardzo możliwy wynik.

Stawka:500
Możliwa Wygrana:1150

Stabaek - Lilleström 2 HC-1@3,80

Stawka:300
Możliwa Wygrana:1140

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Podliczam statystki za Maj
Postawione kupony:28
Wygrane kupony:13
Przegrane kupony:15
Trafione:46%
Postawione Spotkania:42
Trafione Spotkania:27
Nietrafione Spotkania:15
Trafione:64%
Koszty
Wydane Pieniądze:5600
Wygrane Pieniądze:7421
Bilans:1871
Yield:33%

bzimu 62

bzimu

Użytkownik
Typy w czerwcu będę numerował od początku.
Zeruje wszystkie statystyki wszystkie wytypowane spotkania będę grał w realu u bukmacherów naziemnych jak również online w SportingBet i BAH
Zaczynam od 100 zł zobaczymy mam nadzieje że wyjdzie się na spory plus

-----------------------------------------------------------------------------
Spotkanie - Penarol - Cerrito
Typ - over 1,5 HT
Kurs - 2.40
Stawka:50​
Witam dziś dojdzie do pojedynku jednej z najbardziej overowych drużyn w lidze chodzi mi o dzisiejszych gospodarzy zajmujących obecnie 4 miejsce a drużyną która zajmuje 14 miejsce.Drużyna Cerrito nie potrafiła jeszcze w tym sezonie wygrać spotkania na wyjeździe 3R i 4P strzelając przy tym 7 bramek tracąc aż 17 widać z tego że obrona nie jest ich najmocniejszą stroną. Ich dzisiejsi rywale Penarol zajmuje 4 miejsce w lidze na 8 spotkań u siebie wygrali 6 i 2 razy przegrali strzelając przy tym 22 bramki tracąc 11 widać że sporo strzelają ale również tracą bramki.Ostatnie spotkania drużyny dzisiejszych gospodarzy do bardzo wysoki overy na 5 ostatnich spotkań 4 zakończyły się min overami 4,5 w tym we wszystkich 4 w tym we wszystkich 4 w pierwszej połowie siadał over 2,5 ale ja zdecydowałem się nie ryzykować i typuje over 1,5 HT po bardzo dobrym kursie.
--------------------------------------------------------------------------
Spotkanie - Penarol - Cerrito
Typ - Penarol -1
Kurs - 1,7
Stawka:50​
Dodam tylko że 2 ostatnie spotkania obu drużyn zakończyły sie wysokimi wygranymi Penarolu aż po 5-0

Do góry Bottom