>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy alex88

A 2

alex88

Użytkownik
Czas zmienic temat ???? cel jest prosty, zeby bylo na plus (konto: 33.15 zł) ????

cel tymczasowy: doprowadzic stan konta do 50.01 zł ????

A 2

alex88

Użytkownik
3
siatkówka
Tunezja - Hiszpania 2 1.22 ✅

stawka: 5 zł

stan konta: 33.11 zł

Krótki opis meczu (moze komus sie przyda): Tunezja słaba w kazdym elemencie gry (ogromne problemy z przyjeciem technicznych zagrywek), Hiszpania o dwie klasy lepsza pod kazdym wzgledem, w miare fajna kombinacyjna gra, ale przy dobrym przyjeciu to nie ma sie co dziwic ???? Po dzisiejszym meczu stwierdzam, ze warto stawiac przeciw Tunezji ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 2

alex88

Użytkownik
6
siatkówka
Iran - Kanada 1 1.22 ✅

stawka: 5 zł

Krotko na temat meczu (ogladalem tylko fragmentami): Kanda to chlopak do bici, najwiekszy ich mankament to fatalny atak (serwis i blok tez zero). Iran calkiem przyzwoity poziom, moga sie pokazac, ale do najlepszych im jeszcze sporo brakuje.

Niestety tenis mi popsuje fajny dzien ????

A 2

alex88

Użytkownik
Troche nie rozumiem ludzi, ktorzy na sile chca cos napisac.

To, ze kursy sa niskie nie znaczy automatycznie, ze kieruje sie tylko nimi. Staram sie przed meczami troche poczytac i dodatkowo zastosowac wlasna wiedze.

Jesli nie chcesz korzystac z moich typow, to nie korzystaj. Jesli ci sie moj temat nie podoba, to nie czytaj i nie zasmiecaj go, postami bez wiekszego znaczenia.

A 2

alex88

Użytkownik
16
siatkówka
kto wygra 4 seta
Hiszpania-Argentyna 2 1.05 ✅

stawka:: 27 zł

Wiem, ze tego nie podalem, ale nie mialem akurat takiej mozliwosci. Podaje to tu z prostej przyczyny, chce zeby mi sie stan konta z forum z stanem konta z betclica zgadzal. Jesli sie komus nie podoab to trudna, ja jestem po prostu leniwy i nie chce mi sie tego odejmowac za kazdym razem :] licze na wasza wyrozumialosc :]

Do góry Bottom