>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typujemy English Premiership

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
o mistrza united z chelsea, spurs 3, drogi zespol kitory zagra w el.lm to raczej arsenal choc zobaczymy kogo jeszcze sprzedaja, a koga kupia. wysoko pompy, everton i city. aston bedzie zdecydowanie nizej nie w tym roku. spodkowiocze to: fulham, hull i wigan

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
u mnie jaki error i manu spadlo z 1 na ostatnie ????
wiec nie chce mi sie naprawiac tego bo nie wiem jak :p
wiec manu 1 a reszta tak:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ja swojej tabeli wkleić nie mogę ale mam tak :
1. mu ( chyba bo też mi wyskoczył błąd, może dlatego że wyszło ponad 100 punktów ;d)
2. chelsea 99
3. arsenal
5. tottenham 79
4. liverpool 84
6. newcastle
7. aston villa
dalej everton, blackburn i man city
16. stoke 22
17. wes brom 19
18. fulham 19
19. wigan 16
20. hull 16

makaveli23 895,3K

makaveli23

Użytkownik

Chcialbym zeby ten sezon dobrze wypadl druzynom ktore potrafia zagrac ladnie dla oka i ofensywnie z polotem jak np. Spurs, Magpies, Aston Villa. Licze tez na dobra pozycje i utrzymanie sie w lidze Tygrysów :-D

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Jak już mowa o Premiership, to wczoraj jadąc w metrze wyczytałem (bodaj w theLondonPaper) że trener Newcastle jest pewien, że jego drużyna zajmnie miejsce premiowane grą w Europejskich pucharach. W wywiadzie powiedział, że jest zadowolny z transferów. Co więcej, prezes klubu kupił helikopter i nazwał go na cześć obecnego trenera drużyny. Jak wiadomo Kevin Keegan ma za sobą bardzo dobrą karierę piłkarską. Z tą trenerską również nie jest źle. Zobaczymy, czy po sezonie również będzie bardzo pewien swego.

To taka ciekawostka ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Widzę, że będę miał swojego człowieka w Anglii ???? O mistrza powalczy Chelsea z Liverpoolem ????

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Tak moim zdaniem powinna wygladac gorna czesc tabeli:
1.ManU
2.Liverpool
3.Arsenal
4.Chelsea
5.Tottenham
6.Aston Villa
7.Newcastle
Dalsze miejsca nie maja znaczenia ????