>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typuj z Housem

H 0

house1994

Użytkownik
Witam, od dzisiejszego dnia chciałbym typować razem z Wami mecze piłki nożnej. Moją strategią jest to aby typować max 2 typy dziennie najbardziej prawdopodobne, lecz nie będą to mecze z kursem 1.20 czy też 1.29 ponieważ takie mecze zazwyczaj okazują się totalną klęską, zwanymi &quot;pewniakami&quot; których nie ma w sporcie. Stawką wejściową w każdy kupon ako czy też singiel będzie to 100zł. Postaram się robić to jak najlepiej i z głową. Mam nadzieje że uda nam się razem coś zarobić.

H 0

house1994

Użytkownik
Singiel
Solihull-Stortford
Typ: 1
Kurs: 1.80
Liga: ANGLIA: Blue Square Północ
Godzina: 20:45
Wybrałem ten typ ponieważ Solihull gra bardzo mocno u siebie tracąc mało bramek, jednak przeciwnik gra w kratkę. Jego ostatnia forma jest straszna z rezultatem bramkowym 8:11 w 5 ostatnich meczach.
Obawiam się jedynie tego ponieważ kursy na 1 drużynę bardzo poszły w górę niektórzy bukmacherzy wycofali swoje zakłady, ale jak ja to mówię nie ma ryzyka nie ma zabawy. Powodzenia.
Stawka:
100zł
Ewg: 80zł ⛔

W razie jakiegokolwiek fixu w poprzednim typie daję typ &quot;awaryjny&quot;.
Oldham - Yeovil
Typ: 2
Kurs: 2.80
Liga: ANGLIA: League One
Stawka: 100zł
Ewg: 180zł ZWROT
Na wtorek mam jeszcze jeden typ który mi się wydaje najbardziej wiarygodny z tych 3 które dla Was wybrałem, a mowa tutaj o Port Vale który dzisiejszy mecz gra u siebie.
Port Vale - Winbledon
Kurs: 1.50
Liga: ANGLIA: League Two
Stawka: 480zł
Ewg:
240zł ✅

H 0

house1994

Użytkownik
Poniedziałek 4.02.2013
Chyba troszeczkę się zagalopowałem i dałem typ na wtorek, przepraszam bardzo za mój błąd. Oto typ na dziś.
Ascoli - Lanciano
Kurs: 1.91
Liga: Włochy: Seria B
Stawka: 200zł ⛔
EWg: 182zł
Mecz zakończył się wynikiem 1:1 w sumie rozstrzygnięcie spotkania miało miejsce już w pierwszej połowie z tego powodu że tylko wtedy padły 2 bramki.
Szkoda myślałem, że zaliczę z Wami lepszy początek.
Zobaczymy co przyniesie jutro.

H 0

house1994

Użytkownik
środa 6.02.2013
Liberec - Korona Kielce
Typ:
1
Kurs: 2.25
Godzina: 15:00
ŚWIAT: Międzyklubowe towarzyskie
Stawka: 800zł
Ewg: 1000zł ✅✅
Dzisiaj pięknie tysiak do przodu, postawiłem wszystko na jedną kartę opłacało się ???? Chociaż po pierwszej bramce korony już trochę zwątpiłem. Typ na jutro dodam wieczorem.

H 0

house1994

Użytkownik
Czwartek 7.02.2013
Sao Paulo - Ponte Preta
Typ:
2
Kurs: 5.50
Godzina: 1:00
Liga: BRAZYLIA: Campeonato Paulista
Stawka: 500zł
Ewg: 2250zł
Wybrałem taki typ ponieważ wierzę w tę drużynę zobaczymy jaki będzie tego rezultat. Mam nadzieję że pozytywny a dziś w nocy się okaże czy było warto.
Pozwoliłem sobie na ten typ z tego względu że dzisiaj wygrałem dość sporą kasę i jestem na ładnym plusie, a zbyt obfitej oferty na jutro nie ma.
POWODZENIA !

Do góry Bottom