>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typuj z Cantona :)

Status
Zamknięty.
ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Svitolina E. - Stephens S.
2.65 Pinnacle
150j.
Przeciwko Stephens, która jest przereklamowana, a oprócz sukcesu na Australian Open rok temu nie ma żadnego wyniku godnego odnotowania. Svitolina młoda, zdolna Ukrainka, która dopiero niedawno weszła od WTA, ale robi bardzo szybkie postępy i robi dobre wyniki. Jest to mistrzyni juniorskiego Rolland Garros, a także finalistka juniorskiego Wimbledonu. Ostatnio w bardzo dobrej formie. W Miami pokonała m.in Bouchard, urwała seta i mocno nastraszyła Radwańską, wcześniej prawie nie pokonała Ivanovic. Spokojnie może powalczyć tu ze Stephens.
Zhang S. - Tomljanovic A.
1.65 Pinnacle
200j.
Tomljanovic lepsza forma, lepsza zawodniczka.

Otrzymane punkty reputacji: +3
ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Svitolina E. - Stephens S.
2.65 Pinnacle
150j. ✅
Zhang S. - Tomljanovic A.
1.65 Pinnacle
200j.
✅
✅ 377,5j.
Petkovic A. - Lisicki S.
1.68 unibet
200j.
Spotkanie dwóch Niemek i ja idę tu w kierunku Petkovic, bo większość czynników przemawia za nią. Lisicki w tym sezonie jest w beznadziejnej formie, jeszcze nie udało jej się wygrać 2 meczów z rzędu, przegrywa z przeciętnymi rywalkami, a co gorsze w bardzo słabym stylu, popełniając masę błędów. W Miami tydzień temu oddała z powodu choroby, więc nawet na spokojny trening nie było czasu. Tu w 1 rundzie męczarnie ze słabą King. Nie widzę, żadnych znaków zwiastujących jakąś poprawę formę Lisicki, dodatkowo clay to nie jest jej ulubiona nawierzchnia. Petkovic to dużo solidniejsza zawodniczka, ma dużo szerszy repertuar zagrań, nie tylko na siłę jak Lisicki, tylko jak coś nie idzie to potrafi zmienić rytm gry. Forma bez szału, ale na pewno lepsza niż u rywalki i ostatnie mecze Petkovic na spory plus, także idzie ku lepszemu i powinno być dzisiaj zwycięstwo.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Petkovic A. - Lisicki S.
1.68 unibet
200j. ✅
✅ 136j.
Williams R. - Brown D.
2.25 sportingbet
200j.
Williams w poprzednim roku był tu w półfinale. Dobry uniwersalny zawodnik. W tym sezonie bardzo fajna forma. Dla mnie jest faworytem w meczu z showmanem Brownem. Jest równiejszy, konsekwentniejszy, a Brownowi często odwala.
Gabashvili T. - Berlocq C.
2.69 Pinnacle
150j.
Z Berlocqiem w tym sezonie nie jest najlepiej. Gabashvili gorszym tenisistą nie jest, a formę na pewno ma wyższą. Dla mnie ten kurs to value.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Williams R. - Brown D.
2.25 sportingbet
200j.
Gabashvili T. - Berlocq C.
2.69 Pinnacle
150j.
⛔ 350j.
Duque-Marino M. - Stephens S.
3.55 unibet
150j.
Standardowo przeciwko Stephens, która nie wiem z jakiego powodu jest tak faworyzowana przez buki. Jej ostatni dobry turniej to Australian Open ponad rok temu. Ten sezon bez żadnych wyników. Clay to nie jest jej nawierzchnia. Marino też w tym sezonie nie błyszczy, ale jak na razie więcej grała na hardzie a to nie jej nawierzchnia. Na clayu ona czuje się jak ryba w wodzie. Gra u siebie, lubi ten turniej, w przeszłości nawet tu wygrywała. Teoretycznie jest słabszą zawodniczką niż Stephens o mniejszym potencjale, ale tego potencjału Stephens właśnie nie pokazuje od ponad roku, gra jakby od niechcenia. Także ambicja, wola, walki, lepsze czucie nawierzchni, wsparcie kibiców i regularniejsza gra Kolumbijki mogą dać jej zwycięstwo. Kurs mocno przesadzony.
Becker B. - Ramirez-H.R.
1.46 Pinnacle
250j.
Mam nadzieję, że w Houston wczoraj wykorzystali limit kosmicznym wyników i dzisiaj będzie normalnie i jak będzie normalnie to nie ma tu innej opcji niż zwycięstwo Ramireza. Becker na clayu nie istnieje, po prostu go nie ma, z resztą w ogóle formą w tym sezonie nie zachwyca. Ramirez solidny grajek i powinie to wygrać bez problemu.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Duque-Marino M. - Stephens S.
3.55 unibet
150j.
✅
Becker B. - Ramirez-H.R.
1.46 Pinnacle
250j.
⛔
✅ 132,5j.
Granollers-Pujol M. - Carreno-Busta P.
1.70 Marathon
200j
W Sobotę zaczynają się kwalifikacje do dużego turnieju w Monte Carlo i Carreno-Busta jest na liście zawodników zgłoszonych do kwalifikacji, także jutro ostatni moment, aby odpaść w Casablance. Granollers ma miejsce w turnieju głównym i może spokojnie dograć turniej do końca i nabrać pewności w swojej grze.
Hanescu V. - Delbonis F.
1.50 Pinnacle
200j.
Podobny przypadek jak w parze powyżej. Hanescu jest na liście kwalifikacji w Monte Carlo, w ostatnich latach pojawia się nw tym turnieju regularnie i nie wiem czemu, akurat w tym roku miałby odpuścić. Delbonis młody zdolny, jest już w turnieju głównym. dobra forma w tym sezonie, wygrał dobrze obsadzony turniej w Sao Paulo. Także powinno być łatwe zwycięstwo. Można też pomyśleć o jakimś hindi -2,5 po 1.72 lub -3,5 po 2.20. Spokojnie do zrobienia.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
King V. - Duque-Marino M.
1.85 Pinnacle
300j.
Kolejny raz gram na Duque-Marino. Gra on w tym turnieju bardzo dobrze. 2 łatwe, pewne zwycięstwa 2:0. Jest w gazie. Jak już wcześniej pisałem, gra u siebie, lubi ten turniej, clay to jest jej królestwo. King to jest bardzo przeciętna tenisistka. Forma w tym sezonie słaba, na clayu ona grać nie potrafi. Jest w ćwierćfinale, bo rywalki dotychczas miała beznadziejne. Teraz trafia na mocną przeszkodę, która nie wydaje mi się możliwa do przejścia.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Jankovic J. - Arruabarrena-V. L. over 18
1.83 betsson
200j.
Niziutka linia. Jankovic z dużo słabszymi rywalkami w poprzednich rundach pokryła tę linię. A Arruabarrena to nie jest byle jaka zawodniczka. Bardzo duży potencjał, może nie do końca wykorzystany, ale teraz jest w dobrej formie, złapała dobry rytm i pokazuje swoje atuty jak dobry serwis i mocna odważna i przede wszystkim skuteczna gra do przodu. Linia dla mnie stanowczo za niska.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Ramos A. - Kubot L.
1.55 expekt
250j.
✅ 137,5j.
Andujar-Alba P. - Seppi A.
2.10 unibet
300j.
Rewelacyjny kurs, ja bym tu nie dał więcej niż 1.6-1.7. Czemu Andujar jest tu dogiem to nie mam pojęcia. Seppi w tym roku w słabiutkiej formie. Andujar radzi sobie bardzo przyzwoicie szczególnie na clayu. Nawierzchnia to kolejny argument przemawiający za Andujarem. Seppi też potrafi grać na mączce, ale nie czuje się na tej nawierzchni tak dobrze jak Hiszpan. Na 8 startów 7 razy Seppi odpadał w 2 rundzie, w tym roku też ma szansę odpaść właśnie na tym etapie rozgrywek. Krótko mówiąc więcej argumentów po stronie Andujara, kurs mega zawyżony, trzeba grać.

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Andujar-Alba P. - Seppi A.
2.10 unibet
300j.
⛔
Nadal R. - Seppi A. under 17,5 gema
1.75 Pinnacle
300j.
Seppi najgorszy zawodnik jaki pozostał w turnieju gra z głównym faworytem do końcowego zwycięstwa, Innego wyniku niż pogrom nie przewiduję. Seppi jest w tragicznej formie. Zawodnik bez serwisu, bez jakiegoś kończącego uderzenia, jak on ma niby powalczyć z Nadalem na clayu? Nie ma jak. Nadal dobra forma. Dzisiaj pomęczył się trochę w 1 secie z Gabashvilim potem już było z górki. Złapał rytm, wyczuł nawierzchnie i jutro od początku do końca powinno być łatwiutko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom