M
0
miszczbuka
Użytkownik
Witam
Od dzisiaj przez jakiś czas spróbuję pokazać się z jak najlepszej strony i razem z wami zarobić! Stawki będą mieściły się w przedziale 0-10j a bilans startowy uznajmy na 0 tak aby było łatwiej rozpoznać plus bądź minus! Powodzenia!
Na początek zacznijmy od dzisiejszej ligi mistrzów!
Real Madryt vs Wolfsburg
1. Typ: Real Madryt i powyżej 10,5 rożnego
Kurs: #2.00
Stawka: 4j
EWG: 8j
UNIBET
2. Typ: Rożny przed 8 minutą
Kurs #1.83
Stawka: 1j
EWG: 1.83j
BET365
3. Powyżej 5,5 rożnego HT
Kurs: #1.96
Stawka: 2j
EWG 3.92j
UNIBET
Real jak wiadomo musi wygrać przynajmniej 2:0 aby doprowadzić do dogrywki, do tego dochodzi fakt że w przypadku gdy Wolfsburg trafi chociaż raz do siatki ekipy z Madrytu to ta będzie musiała strzelić przynajmniej 4 bramki co może się okazać zbyt trudne. Zadanie jakie czeka Real jest spokojnie w ich zasięgu ale żeby tego dokonać będą musieli rzucić się na gości już od pierwszych minut i zamknąć ich na ich połowie. Linia rożnych nie jest jakaś wysoka patrząc na to czego Real musi dokonać a atakować potrafią. Co do ich wygranej nie mam jakichś większych wątpliwości ale kurs 1.2 jest śmieszny i nie ma nawet co na niego patrzeć! Mam nadzieję że razem zaczniemy tą przygodę dobrze!
Na początek zacznijmy od dzisiejszej ligi mistrzów!
Real Madryt vs Wolfsburg
1. Typ: Real Madryt i powyżej 10,5 rożnego
Kurs: #2.00
Stawka: 4j
EWG: 8j
UNIBET
2. Typ: Rożny przed 8 minutą
Kurs #1.83
Stawka: 1j
EWG: 1.83j
BET365
3. Powyżej 5,5 rożnego HT
Kurs: #1.96
Stawka: 2j
EWG 3.92j
UNIBET
Real jak wiadomo musi wygrać przynajmniej 2:0 aby doprowadzić do dogrywki, do tego dochodzi fakt że w przypadku gdy Wolfsburg trafi chociaż raz do siatki ekipy z Madrytu to ta będzie musiała strzelić przynajmniej 4 bramki co może się okazać zbyt trudne. Zadanie jakie czeka Real jest spokojnie w ich zasięgu ale żeby tego dokonać będą musieli rzucić się na gości już od pierwszych minut i zamknąć ich na ich połowie. Linia rożnych nie jest jakaś wysoka patrząc na to czego Real musi dokonać a atakować potrafią. Co do ich wygranej nie mam jakichś większych wątpliwości ale kurs 1.2 jest śmieszny i nie ma nawet co na niego patrzeć! Mam nadzieję że razem zaczniemy tą przygodę dobrze!