>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typowanie w internecie konsekwencje

Status
Zamknięty.
K 0

kefir92

Użytkownik
Witam
Od jakiegoś czasu, ze względu na zawirowania prawne, nie typuję w internecie. Bukmacherzy naziemni posiadają dość ubogą ofertę, co zniechęca mnie do typowania u nich. Jestem ciekaw, jakie aktualnie konsekwencje mnie mogą czekać, gdy będę próbował typować przez internet? Czy Wy typujecie wciąż? Jakie maksymalnie kwoty mogę wpłacać i wypłacać, by nikt nie sprawdzał moich przelewów i nie donosił na mnie do US, czy innych złowieszczych organów? Będę wdzięczny za jasne wytłumaczenie, szukając w googlach znajduję mnóstwo informacji, ale niestety nie sprecyzowanych, lub niedokładnie na ten temat, który mnie interesuje.
Pozdrawiam.

M 33

mariobross111

Użytkownik
Witam
Od jakiegoś czasu, ze względu na zawirowania prawne, nie typuję w internecie. Bukmacherzy naziemni posiadają dość ubogą ofertę, co zniechęca mnie do typowania u nich. Jestem ciekaw, jakie aktualnie konsekwencje mnie mogą czekać, gdy będę próbował typować przez internet? Czy Wy typujecie wciąż? Jakie maksymalnie kwoty mogę wpłacać i wypłacać, by nikt nie sprawdzał moich przelewów i nie donosił na mnie do US, czy innych złowieszczych organów? Będę wdzięczny za jasne wytłumaczenie, szukając w googlach znajduję mnóstwo informacji, ale niestety nie sprecyzowanych, lub niedokładnie na ten temat, który mnie interesuje.
Pozdrawiam.
Jak się boisz to nie typuj w necie.Mogą Cię namierzyć !

K 0

kefir92

Użytkownik
bez żartów ???? właśnie coś mi się nie chce wierzyć w to, że namierzą dosłownie każdego! Nie żyłem w PRLu, ale dobrze orientuję się, jak to się kiedyś działo... Nie mogę uwierzyć i przeraża mnie to, jak oni mają zamiar śledzić każdego obywatela. Czy wypłacając dajmy na to po 100-200 złotych miesięcznie również mogę zostać uznany za &#39;podejrzanego&#39;?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
za takie kwoty jakie podałeś to bzdura żeby Ciebie uznali za podejrzanego.
Gdyby tak było to ja bym pisał tego posta w więzieniu o ile bym miał tam dostęp do neta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom