>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typowanie [noga,kosz] - Małe stawki, Kombinacyjnie

F 0

frode

Użytkownik
Witam.
Od niedawna zacząłem typować mecze w piłkę nożną oraz koszykówkę.Wygrałem sporo pieniędzy ale nie wchodziłem za duże stawki. Kilkanaście kuponów udało mi się wygrać. Po prostu wychodzę z założenia że pazerny traci podwójnie.
Tworzę ten temat, aby móc obserwować moją grę. Gdyby ktoś miał czas do komentowania moich typów to zachęcam oraz dziękuję za każdą uwagę ponieważ w ten sposób moje doświadczenie będzie rosło.
Start budżet: 50 zł
Cel: Pomnażanie.
Typowanie: kombinacyjne (maks 5 spotkań), wariaty (nocki w NBA).
Stawki: Do 15 zł.
Bukmacher: Bet-at-home
Pozdrawiam

F 0

frode

Użytkownik
Typy na 16.04.2014
Postanowiłem przeznaczyć na moje typy dnia 12 zł. Podzieliłem je na 3 kupony. Realistyczny, Optymistyczny, Pesymistyczny. Może i ktoś pomyśli że to głupi styl gry ale po moich analizach wydaje się być dobry. Jeżeli wejdzie kupon optymistyczny to jesteśmy do przodu ok. 100zł. Gdybyśmy całość tj. 12 zł przeznaczyli na kupon optymistyczny moglibyśmy wygrać ok 144 zł jednak lepiej wygrać mniej ale pewniej. Gdy wejdzie kupon realistyczny to odzyska się włożone środki i będzie się 15 zł na plusie. A jak kupon pesymistyczny wejdzie to odzyskamy włożone środki. Jeśli nic to 12 zł w plecy.
------------------ Realistyczny -----------------
Everton FC - Crystal Palace Typ: 1 1.40
FK Baumit Jablonec - Sparta Praga Podwójna szansa: X2 1.21
Club Brugge - KRC Genk Typ: 1 1.65
CSKA Moskwa - FK Krasnodar Typ: 1 1.60
EA Guingamp - AS Monaco Podwójna szansa: X2 1.19
Łączny kurs: 5.32
Stawka: 3 zł
Możliwa wygrana: 15.97 zł
--------------------------------------------------------------------------
-------------- Optymistyczny ---------------------------------------
FK Baumit Jablonec - Sparta Praga Typ: 2 1.85
EA Guingamp - AS Monaco Typ: 2 1.80
Łączny kurs: 12.31
Stawka: 6 zł
Możliwa wygrana: 73.85 zł
------------------Pesymistyczny---------------------------------
Łączny kurs: 3.70
Stawka: 3 zł
Możliwa wygrana: 11.09 zł
Dlaczego Everton ?
Everton zajmuje 5 miejsce w tabeli a Crystal 12. Będzie grał u siebie co zwiększa szanse na wygraną. Ostatnie spotkania 7/8 wygranych. Crystal 3/8 (wygrana z Chelsea ponieważ Chelsea gra ligę mistrzów). Poprzednie spotkania tych drużyn to wygrane Evertonu lub remisy.
Dlaczego Club Brugge ?
Miejsce w tabeli 2 a Genk 6. Osatnio ma same zwycięstwa co Genk nie może sobie przypisać (Wygrało tylko z ostatnimi miejscami w tabeli). Ostatnie spotkanie to wygrana 3:1 Brugge na wyjeździe.
Dlaczego CSKA Moskwa?
Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Ostatnio notuje zwycięstwa. Może być ciężko ale stawiam na intuicję.
Dlaczego Sparta Praga ?
Większość pojedynków obu drużyn wygrała Sparta. 1 miejsce w tabeli mów samo za siebie że drużyna jest zdolna wygrać to spotkanie. Na wyjeździe jednak byłbym ostrożny i postawił na remis.
Dlaczego Monaco?
Zajmuje 2 miejsce w tabeli a rywale 17. Monaco może się pochwalić większością wygranych a rywale pokonali tylko ostatnią drużynę w tabeli. Jednak u siebie gospodarze mogą być mocni o czym świadczy że nie puszczają dużo bramek. Monaco nie wygrywa dużo spotkań na wyjazdach więc remis może być prawdopodobny.

F 0

frode

Użytkownik
No zgadzam się. Pokazałem tutaj swoją nieudolność i brak umiejętności. Ale człowiek uczy się na błędach więc mam nadzieję że czegoś to mnie nauczy. Głównie chodzi mi żebym mógł zobaczyć historie obstawień i nie popełniać 2 razy tego samego błędu. Dzięki za komentarz. Dla mnie na dzisiaj ????

Do góry Bottom