>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typowanie LIVE

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Witam! mam pytanie do was co myslice o typowaniu LIVE na BWIN? czy da sie na tym zarobic? czy to raczej czyste szczescie? czym kierujecie sie przed postawieniem statystykami? czy gracie raczej w ciemno liczac na szczesci? niech kazdy sie wypowie co tym mysli, jakie mial przeycia z gra na LIVE w BWIN co warto najlepiej obsiawiac na LIVE pilke nozna, tenis, hokej itp.

Pozdrawiam
Gumbi

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
wg mnie na live najlatwiej stracic kase i tego sie bede trzymal, ja live omijam szerokim lukiem

A to ciekawe bo nie tak dawno mialem taka stronke turecka bodajze na ktorej pisali w jezyku angielskim jak mozna wygrywac na BWIN obstawiajac na Live tylko madry polak po szkodzie ???? ) bo zrobilem formata i nie pamietam jak sie nazywala ta stronka dlatego tez pytam uzytkownikow tego forum jakie maja doswiadczenia z gra na Live w BWIN czy na + czy raczej na -

No nic dzieki wielkie Jasiek i czekam na opinie innych

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Ja uważam że Live na Bwin to praktycznie najlepszy sposób na zarobienie kasy jeśli się ma oczywiście większą sumkę na koncie. Często wchodzą typy o dużych kursach gdzie można zaryzykować i wygrać, znając co się dzieje np. na boisku piłkarskim w danym meczu. Warto grać na Live w każdej dyscyplinie sportu nawet się nie znając na danym sporcie. Ja osobiście Polecam każdemu obstawianie Live, a szczególnie tym którzy chcą się pobawić wygrywając Pieniądze. No ja jeśli stawiam na Live (np. Piłka nożna) to oglądam dany mecz właśnie na stronie Bwin lub też w telewizji i z tego analizuję jaki byłby stosowny typ po dobrym kursie możliwy do obstawienia. Taka jest moja Opinia na ten temat.

pozdro...

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
na live da sie zarobic na bwin ale trzeba miec troche szczescia keidys o tym pisalem i poinformowano mnie ze to jest tzw green book- czyli np stawiasz przed meczem na over 2.5 gola po kursie okolo 2, pozniej czekasz na bramke i robisz kontre stawiac odpowiednia stawke na under 2.5, jakby sie nie skonczyl mecz jestes na plusie. ryzyko jest takie ze moze byc 0-0 albo bardzo pozno moze pasc bramka , wtedy tylko minimalizacja strat.
no ja nie wiem jak mozna grac cokolwiek nie tylko live nie znajac sie na danym sporcie chyba tylko po to zeby oddac kase bukowi

misiek0210 0

misiek0210

Użytkownik
witam , ja mam takie pytanie troche z innej beczki ale dotyczace zakladow live, a wiec czy zaklad live jest wliczany do obrotu bonusu??
a co to wygrywania na live to moge sie pochwalic ze od dzisiaj po raz pierwszy moge stawiac w BAW, no i zaczalem od pierwszego lepszego meczu, jakas koszykowka koreanska i tutaj chyba glowna role odegralo szczescie bo zarobilem 23,70zl

R 0

robinmaster

Użytkownik
mi granie na live ???? podoba się strasznie ze względu na emocje związane z oglądaniem danego wydarzenia ???? Oczywiście najgorszą możliwością jest stawianie dużych sum po kursie typu 1.01 wielu ludzi się na tym przejechało moim zdaniem gra na live ma sens jeżeli ryzykujemy małą cześć naszego kapitału ???? bardziej dla zabawy jak już mówiłem .

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
Gra na Livie jest najlepszym sposobem na pozbycie sie funduszy a już na pewno gra na Livie po najmniejszych kursach to czyste samobójstwo i też myśle ze bukmacherzy na tym właśnie trzebia nie małe piniadze bo wiekszość osób na Livie gra za duża cześć swojego bankrolla,jedynie myśle że sens gry na livie jest granie po kursach min 2.0 za mniejsze stawki i tylko w momecie gdy sie śledzi mecz

R 0

robinmaster

Użytkownik
granie na live to moim zdaniem bardzo dobry dodatek do meczu ktory wlasnie ogladamy :p ale inwestowanie w te zdarzenia duzej czesci swojego kapitału to samobójstwo ????

L 72

loozer21

Użytkownik
Czy ja wiem czy sie nie opłaca. Jesli ogladasz mecz i jednoczenise jest na live na bwin to bwin ma troche opoznienia(kilka sekund) wiec jesli widzisz ze jakas grozna akcji idzie to mozna stawiac wtedy.Czesto 1.01 nie wchodzai ale za drobne mozna na kurs 11 postawic i on czasem wchodzi

shaker 2

shaker

Użytkownik
witam wszystkich...
takie pytanko mam na dzisiaj
obstawiam sobie dzisiaj live a tam mi wyskakuje ze nie moze mi przyjac dalszych zakladow bo mam limit 555 na zaklady live...
to normalny limit czy nalozony na mnie tylko? ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ja osobiście odradzam granie na zakładach live na Bwin, z własnego doświadczenia wiem, że bez dużego kapitału nic się przy tym nie zdziała... loteria.

shaker 2

shaker

Użytkownik
jesli na wszystkich ktore chciales postawic mecze tak jest to konto masz juz spalone,za jakie stawki grales i ile wyplat do tej pory i ile kasy wyciagnales do tej pory???
pff to ladnie..
raz tylko wygralem 500 euro chyba
a tak to raczej jestem na 0 no moze na jakis niewielki plus max 100-200 euro to chyba nie powod?

shaker 2

shaker

Użytkownik
a w euro grasz czy w zlotowkach???nie wiem jesli na kazdy zaklad masz limit to znaczy ze juz go bedziesz mial nie wiem jaka jest przyczyna,moze kontrujesz na legalu,grasz progresje a bwin kazdy numer chwyta i nie pozostawia obojetnie
nie no w euro gram
ale raczej mniej jak 100 to nie stawiam..
moze dlatego? al dla mnie to glupota bo w ogolnych warunkach jest limit ale 10.000 eruo a nie 555 ;/
wyprowadzam z tamtad forse i ide do bet365

shaker 2

shaker

Użytkownik
to masz odpowiedz dlaczego masz limit,w obcej walucie nie oplaca sie grac,dalem wczesniej zapytanie do szanownego eksperta bwin jesli to prawdziwy to raczej nic o limitach w bwin nie chce powiedziec,taka to polityka a ten bet 365 to z deszczu pod rynne trafisz wiec nie radze sie tam przenosic szczerze,
nie no z tego co czytam na forum ludzie chwala sobie bet365..
a jezeli bedzie kicha to gdzie tu grac wogole live zaklady?;/

shaker 2

shaker

Użytkownik
wedlug mnie z live najlepszy jest bwin i pozniej dluga dluga przepasc,zmien euro na zlotowki i graj w bwin
dobra mi w umie ten limit nie przeszkadza byle by tylko sie nie powiekszyl z 555 na np. 100 eruo ???? bo wtedy mega kicha.. nic juz nie ugram;/

G 46

ghs

Użytkownik
Live w bwin i w bet365 jest porównywalny moim zdaniem. Bwin ma trochę szerszą ofertę, ale w bet365 jest też dużo spotkań i dyscyplin, których w bwin nie ma. Live video jest w obu bukach, w bet365 kursy minimalnie lepsze. Jeśli chodzi o zdarzenia w ramach jednego meczu, to wydaje mi się, że bet365 tutaj wygrywa - w bet365 są konkretniejsze zdarzenia (np. ilość rzutów rożnych, handicapy niemal zawsze, strzeli/nie strzeli), a nie tak, jak w bwin - kto zdobędzie 5, 10, 15, 20 itd. punkt - po co to komu? W bet365 niestety trzeba uważać na pomyłki. Poza tym na bet365 wolniej dostałem limity, mimo, że grałem tak samo intensywnie.
Dodatkowo bet365 ogólnie jest solidniejszym bukiem - nie zamykają kont z byle powodu, wypłacają w ciągu 24h i mają o niebo lepszy support.

Do góry Bottom