1) Borussia Dortmund vs Bayern Monachium
Typ: X
Kurs: 3.35
Buk: Totomix
Stan konta: 100 zł
Stawka: 20 zł
Wygrana: 58 zł
Myśle że padnie remis z którego nikt nie będzie rozpaczał. Borussia w obliczu swoich problemów kadrowych z zestawieniem linii obrony będzie chciała tego meczu nie przegrać by wciąż marzyć o mistrzostwie a dla Bayernu rozegranie meczu na boisku najgroźniejszego rywala w walce o mistrzostwo i utrzymanie 4 ptk przewagi różnicy w tabeli to też będzie sukces. Myślałem żeby zagrać na Bayern jednak zmieniłem zdanie ponieważ trzeba pamiętać że mimo licznych kontuzji drużyna BVB wciąż może wystawić mocną 11. Grosskreutz i Kuba mogą zagrać jako obrońcy, a na środku np. Sokratis z Benderem. A jest jeszcze ten młody Durm lewy obrońca który też już grał w Bundeslidze w barwach bvb czy pozyskany na pół roku Friedrich choć bardzo wątpie żeby on zagrał. Zajrzałem też w historie kiedy ostatnio Borussia przegrała z Bayernem na Signal Iduna Park i wychodzi na to że całkiem dawno temu bo w 2009 roku. A ostatni mecz w Dortmundzie w lipcu 2013r o superpuchar wygrała Borussia 4:2. A Bayern też ma swoje problemy np. porównując skład Bayernu z genialnego meczu Ligi Mistrzów z Manchesterem City z dzisiejszym składem to dziś nie zagrają dwie wielkie gwiazdy Ribery i Schweinsteiger. A czy Goetze będąc pod wielką presją poradzi sobie w Dortmundzie tak jak by to zrobił Ribery nie wiem.